Bedste vape shop jeg har set længe. De har nærmest alt det du skal bruge om det smag eller vapes. Leveringstiden er den bedste fra dag til dag levering. Har bestilt der fra mange gange og det bare top... Zobacz więcej
Justvape yder en service ud over, hvad man kan forvente. Pris stærk på samtlige produkter, kvalitetsbevidst og hurtig levering af dine bestillinger, ekstrem god service, hvis man har behov for hjælp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtg god internet butik med utroligt stort udvalg til både nybegynder og erfarne damper. Super venlig og hjælpsom ejere. Jeg har fået alle mine ordre til tiden som lovet uden problemer. Rigtig... Zobacz więcej
Lækkert udvalg til formidable priser! Man finder altid noget nyt og spændende, hvad end det er hardware eller e-væske man søger! Justvape har den bedste kundeservice og har altid gået et ekstra skr... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
JUSTVAPE.DK INDSAMLER IKKE ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT OG BRUGER KUN E-MÆRKET.DK. Du finder vores up to date bedømmelser her : https://certifikat.emaerket.dk/justvape.dk
Dania
- www.justvape.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Bestilte Fredag og havde pakken Lørdag formiddag.
Kan varmt anbefale justvape.dk
Suveræn service hver gang
Suveræn service hver gang. Jeg har haft en e-cigaret der var utæt, bare en mail og så var der en ny på vej med posten.
I dag har jeg skrevet mig op til en vare der ikke var på lager, og 10 minutter efter kom der en mail med at varen var kommet på lager og han sendte en med gratis.
Det er da sjældent set god kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice! Jeg bestilte i fredags til levering samme dag. Grundet forsinkelser som medførte at min ordre først kom frem mandag, fik jeg en masse lækre samples som undskyldning.
Super service! Her handler jeg helt klart igen.
Alt i top
Allerbedste dampshop i Dk
Så kan det vist ikke siges bedre.
🌷
Bedre end bedst❤️
Jeg har handlet på justvape et par gange nu og har kun godt at sige om denne side og deres kundeservice.
Jeg var så uheldig at få forkert booster tilsendt, så jeg kontaktede kundeservice , der bare var så ekstremt sød at jeg blev i tlf længere bare for at snakke med ham🤣.
Det endte med jeg fik sendt de rigtige boosters med Burd samme aften.
5 stjerner er ikke nok, de har de lækreste udvalg og bedste priser.
Kommer helt sikkert til at købe alt jeg skal bruge på justvape fremover.
Fantastisk service :)
Virkelig god!
Rigtig god hjemmeside med stærke priser, hurtig levering og fantastisk kundeservice, der svarer hurtigt, hvis man har nogle spørgsmål.
Jeg fik sendt forkerte coils, allerede dagen efter modtog jeg de rigtige. God stil!
Imponerende hurtige! 😃
I gennem længere tid har jeg handlet en del hos justvape.dk. Jeg er imponeret over den utrolig hurtige leverance. Jeg er bosat i Randers C, og selv smoke-it fra Århus, kan ikke engang levere på samme tid.. stor ros!
Der ud over er i justvape de eneste i Danmark som forhandler GT-Mesh coils fra vaporesso, hvis jeg er meget taknemmelig for! Da jeg ellers skal flyve til Nice & handle ind! I er klart min favorit E-Butik frem over 😃
Rigtig god damp shop
Giver 5 stjerner, selvom min første ordre (et mod) ankom i forkert farve.
Men den kundeservice jeg modtog inden jeg bestilte, og den jeg efterfølgende fik, da jeg kontaktede dem vedr fejl levering, gør at de er berigtiget til 5 stjerner.
Jeg modtag allerede dagen efter, mit mod i den rigtige farve, vedlagt en retur label til det forkerte. Jeg havde, op til mit køb, og efter, en masse spørgsmål. Og hver gang, har jeg fået lyn hurtigt svar 👍👍
Jeg vil til enhver tid, anbefale denne shop, som nu også er min fortrukne.
justvape.dk = The best of the best!
Hver eneste gang jeg handler på Justvape.dk får jeg indtryk af professionel service og fantastisk kundeservice. Denne hjemmeside vil altid være mit valg, når der skal bestilles sager til ecigaretten.
Keep it up justvape.dk!
Fantastisk service og dag til dag levering
Hurtig svar fra kundeservice, fantastisk service og hurtig levering, bestilte mandag og havde det tirsdag
Kunne ikke være bedre!
Service kunne ikke være bedre, det er rundt regnet Danmarks bedste priser, pakkerne kommer hurtigt, man er altid velinformeret.
Jeg kan ikke komme på noget der kunne være bedre - det skulle vel lige være at hvis de begyndte at sælge t-juice aroma, haha.
Spørger du mig, så vil jeg sige justvape er den bedste vapeshop vi har her i Danmark.
Fantastisk kundeservice
Oplevede en fejl med batteriet til nykøbt ijust 3, og efter endt korrespondance ender det ud i at jeg får tilsendt et helt nyt Sæt. Thumbs up!
Fremragende service af førsteklasse's…
Fremragende service af førsteklasse's rammen det er helt sikkert.
- Mange damp relaterede butikker kunne lære noget af justvape og deres indehavere, De er spækket med service og fantastiske priser, som matcher selv de billigste sider, men så kommer der desværre den dårlige service, men ikke hos Justvape.DK
- Jeg kan KLART anbefale at handle ved justvape, og du har varen dagen efter som regel..
- Mvh Jeppe RF - (Vapemaster) :-P
Mega dårlig kundeservice
Bestilte en ny e-cigarat - og da den endelig kom var den istykker.
Ville bytte den til en anden, men kunne kun få en magen til, selvom jeg hellere ville have haft en som var dobbelt så dyr, og jeg ville selvfølgelig betale diff. men det kunne man ikke, havde bestilt en større tank til den, og den passede ikke, den kunne jeg heller ikke returnere, da det var min egen skyld at jeg havde bestilt forkert. Så selvom den ikke havde været brugt, og stadig var i ny emballage kunne jeg ikke bytte den. Magen til dårlig service skal man lede længe efter!
Dejligt nemt og hurtigt
Dejligt nemt og hurtigt.
Rigtig gode priser.
Jeg bestiller snart igen.
Min go-to online butik for vapes.
Min go-to online butik for vapes.
Det har været ekstremt nemt at handle her, gode priser, og super hurtig fragt hver gang. De 3 - 4 gange jeg har handlet her har intet været i uro. Der er dog kun en ting som ikke var tilfreds med, som jeg har skrevet en besked til jer om. Jeg vil håbe i ser den! Mange tak.
Mvh, Christian
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.