Bedste vape shop jeg har set længe. De har nærmest alt det du skal bruge om det smag eller vapes. Leveringstiden er den bedste fra dag til dag levering. Har bestilt der fra mange gange og det bare top... Zobacz więcej
Justvape yder en service ud over, hvad man kan forvente. Pris stærk på samtlige produkter, kvalitetsbevidst og hurtig levering af dine bestillinger, ekstrem god service, hvis man har behov for hjælp... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtg god internet butik med utroligt stort udvalg til både nybegynder og erfarne damper. Super venlig og hjælpsom ejere. Jeg har fået alle mine ordre til tiden som lovet uden problemer. Rigtig... Zobacz więcej
Lækkert udvalg til formidable priser! Man finder altid noget nyt og spændende, hvad end det er hardware eller e-væske man søger! Justvape har den bedste kundeservice og har altid gået et ekstra skr... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
JUSTVAPE.DK INDSAMLER IKKE ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT OG BRUGER KUN E-MÆRKET.DK. Du finder vores up to date bedømmelser her : https://certifikat.emaerket.dk/justvape.dk
Dania
- www.justvape.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fortjener 5 stjerner!
Bestilte en ordre på en masse forskelligt, en af tingene var dog alligevel ikke på lager hvilket de skrev til mig med det samme, de ville sende den hurtigst muligt og lidt ekstra som undskyldning endda. Modtog den et par dage efter og med 120 ml E juice som undskyldning.
Det er sku service der vil noget og selfølgelig kvittere jeg med 5 store stjerner!
Bedste sted jeg har købt.
Bedste sted jeg har købt.
Jeg købte en eleaf ijust 3 pro, med 100ml væske. Men jeg skrev den forkerte e-mail, så jeg skrev ind til support. Jeg fik svar på under en halv time og alt var ordnet.
Fantastisk sted at købe og god service :)
Jeg har handlet hos justvape.dk, og....
Jeg har handlet hos justvape.dk så mange gange, at jeg ikke kan tælle det på to hænder længere! Det er altså STEDET! Hvis man skal have sin juice, sit grej og alt hvad der høre til! ❤️
Jeg har nu handlet hos Justvape 3 gange…
Jeg har nu handlet hos Justvape 3 gange og de har altid været lynhurtige til at sende ordren.
Jeg havde til den sidste ordre misforstået hvordan man kunne få fri fragt, hvilket de også løste lynhurtigt.
Kanon service
Modtog min vare dagen efter jeg…
Modtog min vare dagen efter jeg bestilte den
Stærk kundeservice
Bestilte og modtog en vaper, der desværre smagte af brændt plastik. Fra jeg skrev ind til deres kundeservice gik der under et døgn før jeg modtog en sprit ny vaper der fungerer.
5.stjerner og flere hvis jeg kunne..
Hej jeg er altså nødt til at give den her ros på 5.stjerner og flere hvis jeg kunne. I bliver bare ved med at udvikle jeres sortiment - Det er helt for vildt. Og når jeg bestiller så går der under 48.timer inden jeg sidder med pakken i hånden og dét hver gang det går så hurtigt..
Og skulle jeg stille jer et spørgsmål på mail, så bliver der svaret prompte, det er så cool.
Mange hilsner og tak for jeres kanon hjemmeside..
Tror aldrig jeg har oplevet en bedre service fra en webshop
Fantastisk service!
Som en semi-uerfaren bruger af dampere, så drog jeg til supporten for hjælp til at sammensætte det perfekte sæt. Her fik jeg stillet mange spørgsmål og kommentarer, som blev besvaret på verdensklasse manér👏🏼
Udelukkende baseret på den fantastiske kundeservice, så er jeg nu fast kunde hos Justvape - og produkterne, priserne, leveringen osv. er naturligvis også i top, men det er der mange webshops der er - dog er der få med så god en support-afdeling.
Virkelig god service!
Virkelig god service, leveringen var hurtigt og næsten alt var perfekt, siger kun næsten, da jeg bestilte min vape i Full Black, men fik den i Black! Er dog klar over, at der ikke er den store forskel, men det kunne havde været dejligt, hvis man fik den farve man bestilt. Jeg har ikke tænkt mig, at prøve at bytte den eller noget som helst.. Beholder den i den farve den er. Overvejede at gå med 4 stjerner, men da vapen er sort, kan jeg være ligeglad, sort er sort. Det var virkeligt nemt at handle på siden og levering var overraskende hurtigt. Vil i hvertifald anbefalde siden til andre og bruge den igen. :)
Hurtig levering og professionel kundeservice👌🏻
Simpelthen og igennem professionel håndtering, havde bestilt nogle varer igår 11.30 og havde min pakke på posthuset idag kl 13, dog havde de glemt at putte en ekstra nicotine booster i pakken. Jeg skriver til kunde service her til aften kl 19.50 og får svar allerede 19.55 at det selvfølgelig er en fejl og at han nok skal få sendt den afsted på mandag da gls Co. Ikke køre før, så fuld tilfredshed herfra og anbefaler helt klart til andre ⭐⭐⭐⭐⭐
Bestilte og varen kom dagen efter
Bestilte og varen kom dagen efter. Professionelt firma, som har kunderne i forreste række. Servicemindede og nemt at handle hos.
Ingen problemer
Ingen problemer, hurtigt sendt, hurtig modtaget. Kan anbefales :D
Jeg har sjælendt oplevet så god…
Jeg har sjælendt oplevet så god service, ikke kun på en damp side men nethandel generelt. Sortiment, hjemmeside osv. er også fantastisk. Hvis man værdsætter god service, så er det bestemt her man skal handle. Den gode service trækker ikke ned på pris, priserne er faktisk rigtig gode oveni.
Jeg kan varmt anbefale Justvape.
Stort stortiment, hurtig levering og enorm god service.
Jeg har handlet en hos Justvape det sidste stykke tid, og bliver ved med at blive forbløffet over deres store udvalg af vare, deres hurtige levering og deres rigtig gode service. Har haft kontakt til dem et par gangen nu, udelukkende grundet at jeg havde brug for assistance, og de har ikke tøvet med både at være immødekommende, yde en rigtig god service og endda også svare på mails i weekenderne. Man kan mærke at de går den ekstra mil, for deres kunder, og for at drive en særdeles god og professionel virksomhed. Tøv ikke med at handle her!
super services, kunne man giver mere end 5 stjerner havde de fået det.
super services, svare hurtigt og mega hjælpsomme.
Det er det bedste side af få råd og vejledning, og ikke mindste nogle gode produkter.
Jeg har simpelthen haft den bedste…
Jeg har simpelthen haft den bedste oplevelse med justvape , da jeg bestilte min damper havde jeg glemt at bestille noget ekstra med, jeg fik kontakt med den bedste kundeservice og fik uden problemer de ekstra vare med. Modtog mine vare dagen efter. Jeg kan ikke andet end at anbefale jer at handle her, jeg kommer helt sikkert igen.
100% i orden 👌🏼
Rigtig gode priser, stort udvalg af dampere, og hurtig afsendelse af bestillingen!
Hurtigt levering og den bedste service…
Hurtigt levering og den bedste service jeg har oplevet længe!
Kan klart anbefales!
Fantastisk 🤩 var uheldig med et mod…
Fantastisk 🤩 var uheldig med et mod med fejl efter 6 uger. 3 døgn efter kontakt til firmaet lå der en ny i posten. Det må siges at være god service. Kun ros herfra 👍👍
Jeg kom til at skrive min adresse forkert en søndag aften. Fik svar i løbet af halvanden time og fik af vide at ændringen var noteret. Her mandag aften modtog jeg mine produkter. Til info skal lige siges at den e juice jeg bestilte var udsolgt overalt - undtagen på denne hjemmeside. Kan klart anbefales. Rigtig god kundeservice, produkter og priser. Klart 5stjerner herfra.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.