JUSTEAT.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

We hadden een bestelling gedaan bij een eettentje(tango heerenveen) Vervolgens werd de bestelling gebracht door de concurentie.(shalom heerenveen) Waar we helaas ook al eerder slechte ervaring m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

al diverse keren het bij just eat bestelde veel te laat bezorgd gekregen omdat ze de bestelling niet hebben doorgegeven aan het restaurant. Na zelf met het restaurant gebeld te hebben, blijkt iedere k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vanavond besteld bij Just-Eat. Na anderhalf uur nog geen eten. Dus gechat. Krijgen we het fantastische antwoord dat ze zelf even gaan bellen. Tja. Vervolgens krijgen ze het restaurant niet te pakke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

goed

Ik bestel mijn eten altijd hierop. Mijn extra wensen en opmerkingen bij een bestelling worden altijd voldaan. De betaling gaat perfect en het eten is optijd

2 sierpnia 2013

Slecht

Ik heb vaak eten bestel maar 9 van de 10 keer betaald maar niks gekomen na bellen en uitzoeken elke keer opgelost maar wel 2 uur kwijt steeds. Slechte ervaring met just eat

2 sierpnia 2013

95% top

Ik vind Just Eat top. lekker makkelijk en het komt wanneer jij wil. Enige min punt is dat de aangesloten restaurants vaak niet de teksten lezen die bijgevoegd worden waardoor er wel eens iets mis is gegaan.
Maar heb ooit eens een bestelling geplaatst die niet geleverd kon worden omdat het te druk was. Just Eat heeft me dat netjes laten weten. Helemaal goed. Helaas werdt het wel boterhammen die avond.

21 lipca 2013

Super service

Justeat.nl is een fantastische uitvinding. Online bestellen is er veel makkelijker door geworden, daarnaast is de service uitstekend als er iets niet goed gaat met de bestelling. Niet anders dan complimenten!

19 lipca 2013

Problemen worden niet opgelost

Ga je naar Justeat toe omdat er problemen zijn. Het enige wat zij aanbieden is een kortingscode van 15% voor een nieuwe bestelling. Daar heb je niet veel aan met een lege maag. Na lang aandringen storten ze van dat éne product het geld terug, maar onder de 10 euro bezorgd er daarna niemand iets. Waardeloze service dus ook vanuit Just Eat.

Leidinggevende geven ook geen gehoor aan terug-bel-verzoeken, lafbekken, als je ballen hebt bel je terug i.p.v. je werknemers de hete kolen uit het vuur te moeten laten halen.

Nooit meer Just Eat, die kortingscode kan op een plek worden gestoken waar de zon niet schijnt.

19 lipca 2013

Waarom niet, just eat?

Just Eat is voor mij een hele fijne middel om verschillende te eten. Ik ben student die heel erg kan genieten van de korting en het verschillende maaltijden die in Leeuwarden zijn. Maakt niet uit waar ik ben, gebruik altijd Just Eat voor een simpele manier om alles te vinden.

17 lipca 2013
Oceniono na 4 z 5

LEKKER MAKKELIJK EN SNEL JE ETEN IN HUIS!!!

Lekker makkelijk je eten bestellen en betalen online zodat je, als de bezorger het komt brengen, je gewoon aan kunt pakken en direct kunt eten zonder verdere poespas :) Het enige nadeel wat ik ervaar is dat je als alleenstaande moeilijker kunt laten bezorgen omdat ze niet bezorgen onder € 10,00 maar verder wel tevreden over JUSTEAT.nl

Super lekker.

Bestellen bij justeat is makkelijk en snel. Veel keuze om uit te bestellen. Alleen naar de pagina gaan en kiezen wat je wil eten en waar je het wilt bestellen. Mijn favoriet is kipsate schotel, en je hebt genoeg restaurants die dit snel bij je bezorgen. Ook handig als je nog niet weet wat je wil eten. Ook acties zoals vouchers winnen om gratis eten te bestellen, zoals deze keer kans op een €50 euro voucher. Ik weet al wat ik ga bestellen, en het tegoed hoeft niet in een keer op. Ik heb al eens een €10 voucher gewonnen, leuk en lekker niet koken!

Superhandig

Just eat maakt het wel erg makkelijk om eten te betellen. Ze hebben een goede klantenservice en met de nieuwe app is er geen excuus meer om geen eten te bestellen! Fantastisch op de luie vrijdagavond... ;-)

just AWSOME!!!

wij nederlanders zijn best verwend, elke dag maar wéér ons af moeten vragen wat we nou weer moeten eten!
En kom je er echt niet meer uit heeft JUSTEAT.NL wel DE oplossing!

lekker makkelijk! want een kind kan de bestelling doen op de site!

snel! binnen half uur/ drie kwartier staat er een bezorger met jouw dampende heerlijkheden voor je snufferd!

en veilig!! betalen met bijvoorbeeld I-deal is echt I-DEAAL!!

en tot slot leuk en spannend tegelijk! want op vrijdag is er op facebook de voucher-vrijdag waarin elke vrijdag een besteltegoed voucher van 10 euro te verdienen valt!!!

dus of je nou in Groningen of Maastricht woont! Just EAT is er voor je!

check it out now!! ;-)

Smakelijke App!

Wat een fantastische app! Ik heb bijna elke dag haast om snel wat eten te maken als ik thuis kom van werk, ik moet daarna vaak al snel weer weg en dus is het meestal geen feestelijke maaltijd.. Maar nu kan ik onderweg naar huis lekker wat bestellen en dan kom ik gelijktijdig aan met de bezorger, ideaal en super makkelijk! Bedankt voor deze lekkere App!

Oceniono na 5 z 5

dikke like voor just eat

Ik moet zeggen vind Just eat super , paar keer besteld kreeg altijd optijd mijn eten, lekker warm en bovendien smaakt het altijd super . Betaling , bestelling en bezorgen is met 1 woord top !!!
Dus ik zeg mensen dat word lekker bestellen !!!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej