JUSTEAT.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

We hadden een bestelling gedaan bij een eettentje(tango heerenveen) Vervolgens werd de bestelling gebracht door de concurentie.(shalom heerenveen) Waar we helaas ook al eerder slechte ervaring m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ga je naar Justeat toe omdat er problemen zijn. Het enige wat zij aanbieden is een kortingscode van 15% voor een nieuwe bestelling. Daar heb je niet veel aan met een lege maag. Na lang aandringen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

al diverse keren het bij just eat bestelde veel te laat bezorgd gekregen omdat ze de bestelling niet hebben doorgegeven aan het restaurant. Na zelf met het restaurant gebeld te hebben, blijkt iedere k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vanavond besteld bij Just-Eat. Na anderhalf uur nog geen eten. Dus gechat. Krijgen we het fantastische antwoord dat ze zelf even gaan bellen. Tja. Vervolgens krijgen ze het restaurant niet te pakke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

faneattastic

Gewoon super kan niet wachten op de android app zodat ik makkelijk en snel eten heb met de just eat app. Als je de app niet hebt hoor je er gewoon niet bij !

gewoon goed

soms is er dat bestellingen te laat aan komen maar dat kan ik niet Just eat verantwoordelijk voor houden maar de restaurant of eet gelegenheid.
nog nooit problemen ondervonden bij het bestellen bij Just eat.
en ik bestel best vaak.

als het te laat komt ja jammer kan zo veel redenen hebben.
en zelf controleren of er wel of niet bezorgd wordt op internet is ook geen moeite lijk me.

simpel, goed en makkelijk

het is zeer makkelijk om eten te bestellen via justeat, even op internet opzoeken waar je trek in hebt en gelijk bestellen, ook de verschillende opties om te betalen vind ik zeer prettig en de bestellingen worden snel geleverd. ook heeft Hust eat soms erg leuke acties met kortingen of waardebon-codes

ik vind het een topsite (Y)

Oceniono na 1 z 5

zeer slechte service bij fouten

Om 18.10 uur twee broodjes giros besteld bij een grieks restaurant in Utrecht, via justeat. Het eten zou om 19.00 uur bezorgd worden. Om 19.15 nog niks bezorgd. Wij naar het restaurant bellen. Daar krijgen we te horen dat we te ver weg wonen en dat ze dat aan JustEat hadden doorgegeven. Ze willen voor ons geen uitzondering maken. Wij naar JustEat bellen. Daar tien minuten in de wacht gehangen omdat zij het restaurant meteen bellen. Na tien minuten krijg ik te horen dat het restaurant de bestelling wel had geaccepteerd, maar daarna naar justeat had gebeld dat ons adres te ver was. Ze zouden zelf contact met ons opnemen, maar hebben dat dus niet gedaan. De jongen van justeat doet er 5 minuten over om 10 keer opnieuw te zeggen hoe jammer het wel niet is. Op mijn vraag hoe ze dit gaan oplossen krijg ik te horen dat ze helaas geen compensatie kunnen bieden omdat het restaurant fout zat. Dus sta ik nu om 19.45 bij de snackbar. 1,5 uur over gedaan om eten te krijgen. Had net zo goed kunnen koken... :(

2 lipca 2013
Oceniono na 5 z 5

heerlijk eten binnen een uur.

Wij vinden het eten heel er lekker en altijd binnen een uur op tafel.
ik vind het ook heel erg fijn dat je met i-deal kan betalen. zo kan je ook bestellen als geen contant geld in huis hebt.
Als we bestellen is het echt een feestje voor onze twee meiden.
groetjes natascha

20 kwietnia 2013
Oceniono na 4 z 5

Lekker makkelijk thuis uit eten.

Vanavond weer bij Adana besteld, we kunnen er vanuit gaan dat het weer lekker is en ons geld waard, maar nu kunnen we makkelijk via internet bestellen, niets eerst bellen! Daarna kun je nog even verder meet waar je mee bezig was en ineens staat je eten voor de deur :-) Kan het nog makkelijker?

19 kwietnia 2013

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej