Bestilte en fladskærm igennem et "forum tilbud", skærmen havde lidt buler på fronten, hvilket jeg gjorde opmærksom på i en mail. Jeg blev omgående ringet op og vi fandt en super løsning, efter em... Zobacz więcej
Justbuyit.dk. Jeg afgav ordre på en LG fladskærm tirsdag eftermiddag/aften og den blev leveret på min adresse som lovet på deres hjemmeside 2 dage efter. Det var det eneste sted i Danmark hvor je... Zobacz więcej
Har lige købt 42" Tv hos Justbuyit, og fået en oplevelse af et professionelt handelsfirma, der efter bestillingen ringer og sikrer at den er nogen hjemme når fragtmanden kommer.Fjernsynet var fors... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
God service men ....
justbuyit.dk
alt er fungeret fint men mangler en dansk brusanvisning til instalation af tvet.
Super - super - super
God behandling på alle felter - professionel håndtering af min ordre og en meget hurtig leveringstid. Meget tilfreds og kan anbefale alle andre at handle hos Justbuyit.dk
Professionel håndtering af fejl
Jeg bestilte et LG 50" tv hos justbuyit.dk. Prisen var god, og efter planen skulle det leveres dagen efter - dette blev dog skubbet en ekstra dag, men det var til at leve med. Desværre viste det sig, at jeg havde fået en forkert model (en parallelimporteret, dvs. uden LG's nordiske garanti-service). Justbuyit beklagede fejlen og tilbød at udskifte tv'et omgående. Jeg besluttede dog at beholde skærmen, hvorefter justbuyit tilbød at yde samme garanti-service som LG samt en kontant kompensation for ulejligheden.
Uheldigt for begge parter, men Justbuyit har håndteret fejlen yderst professionelt - derfor får de fem stjerner.

Odpowiedź od JustBuyIt.com
God service og hurtig email respons.
Dette er anden gang jeg handler med Justbuyit, første gang var det hele i top og denne gang oplevede jeg en sælger der stod på hovedet for mig. Han gav mig hurtigt tilbagemelding på leverancen, som desværre først kunne finde sted 1½ uge efter bestillingen. Prisen var konkurrencedygtig, og indpakningen helt i top.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Justbuyit.dk
Min søn købte et faldskærmstv, som ved en fej figurerede på hjemmesiden. Jeg blev ringet op med forslag om alternativ vare, der blev leveret to dage efter.
Professionelt og effektivt
Bestilte en fladskærm om søndagen, fik besked allerede om mandagen om at den ville komme om tirsdagen med fragtfmanden mellem 8.30 og 16.00. Inden kl 13.00 havde fragtmanden ringet og afleveret fladskærmen.
En rigtig god og professionel handelsoplevelse og jeg kan varmt anbefale andre at handle hos justbuyit.dk
Alt gik som smurt
LG 50PX950n Billig Plasma 50"3D - Hurtig leverings tid, bestilte fredag aften og fik leveret tirsdag middag( et lille minus, der blev lovet at de ville ringe en halv til en hel time før, men fik kun 15min at løbe på, men det gik denne gang) god kunde service! Så kan kun anbefale Justbuyit.dk til andre der vil handle billigt og hurtigt......!
Tip Top
Købt TV - belønner Justbuyit med 5 stjerner, da alt fungerede før under og efter. Tak!
SUPER PRIS OG SERVICE
Jeg bestilte 60" LG TV. Hurtigt fik jeg leveringstiid på mail, det viste sig at det blev leveret endnu hurtigere. Desværre havde transporten taget hårdt på det og TV var totaltskadet. Jeg skrev omgående til "justbuyit" og der svarede, (selv om klokken var over 20) 5 min senere at jeg skulle tage foto af skaden. Det gjorde jeg omgående og justbuyit meddelte mig omgående at jeg ville få et nyt TV. Igen blev jeg godt orienteret om hvornår det blev leveret, og nu hænger det og glæder mig hver aften. Alt blev klaret hurtigt og til aftalte tider og priser. Kan kun anbefales !
Billige priser, super service og kompetente svar på spørgsmål.
Fin handel
Jeg handlede ved justbuyit.dk hvor jeg købte en fladskærm. Hurtig levering, selvom det var en dag forsinket. Den kunne dog have været pakket bedre ind i forhold til leveringen.
Fladskærm
Justbuyit havde bedste pris, hurtig levering og god kvalitet.
Meget tilfreds. Hilsen Allan
Billigt men besværligt
Skulle have et køleskab med venstrehængslede døre (i stedet for standard højrehængslede) og måtte selv gøre en del af arbejdet for Justbuyit mht. at finde ud af, hvordan man bestilte sådan fra producenten. Køleskabet endte alligevel med at blive leveret med højrehængslede døre, hvor der så skulle en tekniker ud og vende dem. Justbuyit betalte godt nok for denne tekniker og det er ikke hele skylden man kan skyde på Justbuyit men alt i alt var der for meget "arbejde" i at få dette køleskab lidt billigere ift. eks. Punkt1. Det kunne være blevet håndteret langt bedre af Justbuyit.
Mails bliver ikke altid besvaret, hvilket er irriterende.

Odpowiedź od JustBuyIt.com
bestilling-pris-levering
faldt ved et tilfælde over denne hjemmeside, da jeg søgte på et nyt tv. prisen overraskede mig positivt i forhold til konkurrenter, men det var godt nok også et ekstra tilbud. Bestilling forløb uden problemer. Leveringen var lynhurtig og postbudet kender min arbejdsplads så varen blev leveret der uden ekstra regning.
udemærket oplevelse og sikkert, at jeg vender tilbage, hvis prisen er rigtig.
Super Service fra Justbuyit
Købte en Bluray afspiller, som jeg selv afhentede efter telefonisk aftale. Super service, varme anbefalelser herfra.
Bestilling og levering forløb helt uden problemer
Bestilte en docking-station til en Ipod og modtog straks efter en ordrebekræftelse pr. mail. Docking-stationen blev leveret 2 dage efter i god emballage. Ingen problemer med denne netbutik. Justbuyit.dk kunne måske godt sende mail, når forsendelsen var på vej - en sådan modtog jeg ikke. Jeg synes dog ikke dette trækker en hel stjerne ned.
God service (til sidst)
Købte en LG plasma skrærm, de skrev 2 dages leveringstid, men den kom dagen efter super !!!! Men de havde glemte at sende vægbeslaget med, men efter et par dage, og et par mails kom det også.
Så derfor "kun" 4 stjerner
Suber profesionelt
suber service kan kun anbefale dem varmt til andre.
Bestilldte varen igår blev leveret i dag suber flot.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.