Jurida Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Helt klart bäst! Snabb hjälp och väldigt kunniga. Svarar på alla sorters frågor . De förklarar på ett så utförligt sätt som möjligt. Inga frågor är ”dumma” jag känner verkligen att de lyssnar och bryr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej! Jag tyckte om att vår jurist Fernando Cisternas svarade snabbt på chatten och rindge tillbaka samma dag. I fortsättningen svarade han lika snabbt på alla frågor på mejl och SMS. Jag är nöjd me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Otroligt tacksam för hjälpen. Strålande service, snabb i mail och telefon. Avtalet är super snyggt gjort och jag kommer verkligen vända mig hit igen! Starka rekommendationer att alltid be om h... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tog oerhört lång tid att gå ett enkelt bodelningsavtal och ingen information om hur lång tid det skulle ta även när jag hade kontaktat dem. När jag tillslut fick avtalet så var det inte korrek... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne
  2. Prawnik – prawo dotyczące osób starszych
  3. Prawnik – prawo rodzinne
  4. Prawnik – prawo imigracyjne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Du anger villkoren för avtalet Online på Jurida.se, en jurist tar hand om resten. Vi hjälper er upprätta t.ex. Testamente, Samboavtal, Äktenskapsförord, Bodelningsavtal, Gåvobrev, mm.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Enkelt o smidigt att få hjälp

Enkelt o smidigt att få hjälp. Trevlig guidning.

1 stycznia 2019

Hej Catharina,

Tack så mycket för din recension. Beklagar dock att de inte räckte hela vägen till en 5-stjärnig recension. Hör gärna av dig till kundtjänst på 0771-777 999 eller info@jurida.se för att se om vi kan hjälpa dig ytterligare.

Ha en fin torsdag!

Oceniono na 4 z 5

Det fungerade bra från början

Det fungerade bra från början , men när jag begärde en ändring så hörde jag inget så jag fick påminna igen och då fungerade det snabbt.

25 grudnia 2018

Hej Klas-Göran,

Tack för du tog din tid att lämna ett omdöme. Beklagar att du behövde påminna oss för en ändring, men är tacksam för att det löste sig snabbt. Är det något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig till oss.

Oceniono na 5 z 5

Var nöjd med hur bra service jag fick

Var nöjd med hur bra service jag fick. Snabbt svar när jag mailade o jättebra telefonkontakt. Allt är jag nöjd med o fick väldigt snabbt fick jag det skrivna testamentet. Nöjd

20 grudnia 2018

Hej Eva!

Tack för din 5-stjärniga recension! Va kul att du är så nöjd, du är en värdefull kund till oss.
Om det är något mer vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Ha en toppendag!

Bra bemötande

Proffsigt bemötande

18 grudnia 2018

Hej Bengt,

Tack för lämnat omdöme! Vi beklagar dock att du inte var 100% nöjd.
Är det något vi kan göra för att få dig helt nöjd, kontakta gärna kundtjänst på 0771-777 999 eller info@jurida.se så löser vi det.

Ha en fin dag!

Jättesmidigt och tryggt!

9 grudnia 2018

Hej Lina,

Tack för din 5-stjärniga recension! Kul att du är nöjd. Säg till om det är något mer vi kan hjälpa till med!

Oceniono na 5 z 5

Trevligt bemötande och förstklassig…

Trevligt bemötande och förstklassig service, kan varmt rekommendera.

2 grudnia 2018

Hej Ulla!

Det är vårt mål, att leverera en förstklassig service till ett konkurrenskraftigt pris!
Är du nöjd, är vi nöjda :-)

Oceniono na 5 z 5

Ja är mkt belåten med tjänsten fick bra…

Ja är mkt belåten med tjänsten fick bra med hjälp. Kan verkligen rekommendera ert företag till andra. Mvh Runa Almqvist

19 listopada 2018

Hej Runa!

Tusen tack för ditt fina meddelande och ditt femstjärniga betyg!
Är även otroligt tacksam att höra att du kan rekommendera oss till andra.

Återigen, tack!

Oceniono na 5 z 5

Snabb och effektiv handläggning och…

Snabb och effektiv handläggning och trevligt bemötande!

5 listopada 2018

Stort tack Anders!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett så fint betyg till oss!
Det glädjer mig även att du är nöjd med handläggningen och bemötandet di fick.

Mycket professionell rådgivning

4 listopada 2018

Hej Benita,

Stort tack för ditt femstjärniga betyg. Vi strävar alltid efter att ge en personlig och professionell rådgivning anpassat efter kundens behov. Därför är jag är väldigt glad att du är så nöjd!

Enkelt & smidigt

Enkelt & smidigt , väldigt snabb leverans av ett fint utfärdat testamente.

30 października 2018

Hej Emmy,

Tack för ditt fina betyg! Uppskattar verkligen det, och är väldig tacksam för att du är så nöjd med ditt Testamente.

Ha en fin dag!

Grym service

23 października 2018

Hej Beatrice!

Tusen tack för ditt betyg. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och det glädjer mig att vi lyckats även denna gång. Tveka inte höra av dig om det är något annat du behöver hjälp med.

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra service och väldigt…

Mycket bra service och väldigt hjälpsamma!

14 października 2018

Hej Annika,

Tack för att du tog dig tid att lämna detta femstjärniga betyg! Jag är glad att du hade en så positiv upplevelse av servicen. Tveka inte att komma i kontakt med oss om du skulle behöva något annat!

Utmärkt och snabba

Utmärkt och snabba. Kan varmt rekommendera

13 września 2018

Hej Efirm,

Tack för er femstjärniga recension! Vi uppskattar det verkligen!
Vi är glada att höra att ni tycker processen är snabb och utmärkt. Ser fram emot att jobba med er snart igen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej