3,2

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Sjusket arbejde

Dårligt arbejde skulle laves om 4-5 gange før det så nogenlunde ud! Stadig grimt.

14 marca 2024

Odpowiedź od Jmgulvservice

Hvilken adresse eller odrenr. omhandler dette, da Vi ikke kan finde dig i vores system?
Vi har aldrig lavet vores arbejde om 4-5 gange?

Virkelig dårlig oplevelse!

Virkelig dårlig oplevelse!

De tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, men det er ren fup! Der bliver sendt medarbejdere ud som taler ned til en og ikke er opdateret med selve opgaven - De tilbyder fuldslibning, men giver letslibning i stedet, man får slet ikke hvad man betaler for. Tidligere medarbejder fortæller også at de snyder hvor de kan!

24 czerwca 2023

Odpowiedź od Jmgulvservice

Hvem skriver. Vi letsliber selvfølgelig ikke et gulv der skal fuldslibes.??
Useriøst anmeldelse!!

Dygtig og professionel virksomhed

Jeg har gennem mit job som ejendomsmester brugt jmgulve gennem flere år til forskellige opgaver-såsom gulvafslibninger i alle afskygninger og pålægning af linoleum. Min oplevelse er en professionel virksomhed som udfører et kompetent og flot arbejde- overholder indgåede aftaler og med samarbejdsvillige og venlige medarbejdere.

1 września 2022

Undgå dette firma

Undgå dette firma - Ejeren snakker nedladende til en og de udføre ikke arbejdet som aftalt. Du betaler meget mere end hvad der bliver udført

19 czerwca 2023

Hvem er du så?

Oceniono na 1 z 5

Folk er i god tro, men...

Jeg har været i oplæring ved dette firma. Folk får ikke hvad de betaler for. Ikke ved ham de bruger til oplæring i hvert fald. Dem som har betalt for 3*lak, fik højst to. Såfremt det gulv vi kom til så godt ud, så fik det en let slibning og en gang lak, uanset hvad ordren lød på.

17 września 2021

Odpowiedź od Jmgulvservice

Du har aldrig været ansat hos os. Selvfølge lærer vi ikke folk op i at snyde.

Oceniono na 4 z 5

Flot arbejde - klare udmeldninger

En lidt travl herre (sådan er branchen jo) besigtiger vores gamle slidte gulv og kommer med gode løsningsforslag. De sliber og giver 3x lak. De advarer at slibning kan få øverste lag på trægulvet til at løsne sig - hvilket det desværre gjorde efter et par måneder, men vi var jo informeret og forberedt. Så vi takker for god og ærlig rådgivning i opstarten og et flot slutresultat. Prisen synes at være lidt høj, men ærlig rådgivning har vel også en pris :)

2 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Stor ros og klar anbefaling

Jeg har netop fået slebet og lakeret mit slidte køkkengulv af J.M. Gulv og Rengøring, og det var en fremragende oplevelse fra start til slut.
God kommunikation med råd og vejledning om opgaven, et prisoverslag, der er identisk med beløbet på fakturaen samt et flot udført arbejde af en behagelig og serviceminded håndværker.
Han gjorde sig meget umage og ryddede fuldstændig op efter sig, der lå ikke et støvkorn tilbage.
Han skulle slibe udenom et køleskab, jeg ikke havde kunnet flytte. Uden jeg havde bedt om det, havde han åbnet lågen, så han kunne slibe og lakere så tæt på køleskabet som muligt og jeg ikke skulle belemres med at se den gamle lak, når jeg åbnede køleskabet. Det var en smuk detalje, som gjorde, jeg følte mig ekstra værdsat som kunde.
Jeg er ovenud tilfreds med både resultat og proces og anbefaler J.M. Gulv og Rengøring på det varmeste.

19 lutego 2021

Meget flot arbejde

Der var et rigtig grimt og gammelt gulv i min nye lejlighed så jeg blev anbefalet at få J.M. Gulv og rengøring ApS til at afhøvle mine gulve.
Mine gulve er nu blevet super flotte så jeg kan kun anbefale andre at benytte jmgulvservice.

3 czerwca 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej