Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Forside
Tangmosevej 93, 4600, Køge, Dania
- 23200180
- salg@skovsbiler.dk
- skovsbiler.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super oplevelse fra start med Jesper
Super oplevelse fra start med Jesper! Meget professionel service og virkelig reel og rar person. Jeg følte mig godt tilpas fra første sekund! Vil uden tvivl benytte mig af skovsbiler en anden gang.
Tak for handlen.
Meget hjælpsom og reel
Meget hjælpsom, hurtig og meget imødekommende.
Oplevelse at det hele var meget reelt. Og bilen blev leveret ved døren 🙂
Købte en bil til over 300.000kr. med defekter.
Købte en bil til over 300.000kr. af Jesper Skov
Få dage efter leveringen konstaterede jeg at klimaanlæg samt sædevarme ikke virkede, okay der var fortsat fabriksgaranti i 2 mdr. på bilen så jeg måtte selv ned og aflevere den til den autoriserede forhandler for at få det fikset, det kostede så en lejebil i 2 dage. dette mener jeg dog at Jesper skov burde have klaret til leveringens dagen på min nye bil. 3 uger efter jeg havde fået bilen lyste den på stort service - Pris 6.200kr. hos den autoriserede forhandler, kontaktede Jesper Skov og spurgte om det kunne passe at bilerne ikke blev leveret ny-serviceret, dette gør de ikke mere efter leveringsomkostningerne er inkluderet i prisen - lød svaret - Nu har jeg så konstateret at bilen jeg har købt hos Jesper skov er monteret med en helt forkert størrelse dæk som resultere i at speedometeret viser alt for meget forkert (viser en lavere hastighed i speedometeret end reel hastighed er) disse store hjul skraber ligeledes på skærmkanterne både for og bag, så en tur til Tyskland eller 2 passagerer i bilen er fuldstændig udelukket indtil jeg får købt 4 nye dæk.
Til at slutte af med så fik jeg endda en P-bøde på min "gamle" bil EFTER jeg havde afleveret den til Jesper skov - Det kostede flere e-mails og opringninger til Parkering København for at overbevise dem om at bilen var i hans varetægt.
Så alt i alt er jeg faktisk ret ked af at jeg valgte at handle bil hos Jesper Skov.
This dealership was top notch
This dealership was top notch! Jesper gave us suggestions and his advice, but was in no way pushy what-so-ever. After we decided on the Mazda 3 the process was absolutely painless. So quick and professional.I would recommend Jesper to anyone who is looking for a new or used vehicle.
Helt og aldeles fremragende
Har lige handlet bil med Jesper Skov, fra Skovsbiler.
En mere venlig og i mødekommende sælger, skal man dælme lede længe efter. Også efter at slutsedlen er underskrevet.
Bilen skulle udbedres for en fejl inden levering, Og for at være 1000% sikker på, at det bliver lavet korrekt, bliver bilen kørt på et autoriseret værksted. Ved levering, får man en grundig gennemgang af bilen. Jesper Skov får mine varmeste anbefalinger, når der skal handles bil.
Alt gik som det skulle og en fair sælger samt handel, anbefaler skovs biler til alle der leder efter en brugt bil.
Fantastisk forhandler at sælge brugt bil hos
Havde været ude hos forskellige forhandler for at sælge min bil uden at købe en ny samme sted, havde fået rigtige dårlige priser hos de dem, og kørte så til Jesper Skov og fik bilen sat i kommission hos ham, der gik ikke længe så var min bil solgt, så gik der ikke længe efter så mistede jeg min far og skulle så også af med hans bil, så gik turen igen til Jesper Skov og inden længe havde han også solgt den, stor ros til Jesper Skov for 2 super gode handler
Fatastisk
Fatastisk service og super behagelig sælger. Er yderst tilfreds med mit bil køb jeg gjorde tidligere kan kun anbefale jesper til alle der overvejer at købe ny bil
Service i top klasse
Jeg har lige købt en Fiat Grade punto, alt er forløbet perfekt.
Der er langt mellem bilforhandlere som giver så høflig/professionel betjening. Jeg kan virkelig anbefale denne bilforhandler, og næste gang jeg skal købe bil vil jeg klart se på skovsbiler.dk
TOP bilforhandler - service i TOP klasse!
Vi har købt en brugt Ford C-max fra 2007 gennem skovsbiler for godt 3 måneder siden og kan kun anbefale firmaet på det højeste. Jesper har være super flink og vores bil var i top stand og fin pudset til det sidste, da vi fik den overleveret :-) Der er ikke at sætte en finger på noget.
Vi vil på et hvert tidspunkt klar vende tilbage til Jesper fra skovsbiler, hvis vi skal få brugt for en ny bil.
Endu en gang tak for super god service.
Diana
Service i topklasse
Alt forløb perfekt, og da koblingen efter 3 måneder gik i stykker, blev den skiftet uden beregning, og der blev endda stillet lånebil til rådighed i reparationstiden.
Kundeservice i høj høj klasse
Købte en brugt Suzuki SX4 hos Skovs Biler for ca et 1/2 år siden. Efter at have kørt i den i et par uger opstod der en rumle lyd. Det skulle vise sig, at det var utrolig svært at finde frem til årsagen, og selv et autoriseret Suzuki værksted kunne ikke hjælpe. Skovs biler var utrolig hjælpsom og service minded hele vejen igennem. Det hele endte godt, selvom en forholdsvis stor reparation skulle laves. På intet tidspunkt fra veg Skovs biler sig fra deres garanti og man kan mærke på Jesper, at han strækker sig langt for hans kunder. Hvis Skovs biler har den rigtige bil næste gang min bil skal udskiftes så handler jeg der igen :)
Ingen slinger i valsen hos Skovsbiler
Vi købte for ½ år siden, en brugt bil hos Skovsbiler, som vi kun har været glade for.
Vi kiggede meget længe, og var også op til flere gange ud at prøve forskellige biler, og der var aldrig en sur mine eller et ansigt der bare udtrykte "arh kommer de nu der igen!" Men en rar og hjertevarm bilforhandler, som faktisk interesserede sig i at man fik en bil man blev glad for.
Servicen er i topklasse og Jesper er ikke bleg for selv at tage fat, hvis det kommer til stykket.
Kan varmt anbefale at købe brugt bil hos Skovsbiler!
virkeligt et rart sted
købte en brugt bil og havde mine forbehold som jeg nu har når jeg står over for en sælger, men fra start til slut blev jeg gjort til skamme, sælger var virkelig behagelig på den gode måde, vi prøvede bilen og fik ordnet det der nu sku ordnes og mere til, sælger skiftede selv tandrem da han ikke var sikker på seneste skift.
en behagelig oplevelse for vores vedkommende som vi kan anbefale.
vi købte en peugeot 307 2.0 2005
ligger på tangmosevej i køge
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.