Jeg købte en AudI Q4 E-tron. Super god oplevelse da vi handlede. Efterfølgende var der et par problemer med nogle opdateringer og reparationer. Disse blev udbedret udbedret uden problemer - JL... Zobacz więcej
Jeg købte en Golf VII TSi. Super god service fra personalet ved Jl auto. Dejlig bil - og den har kørt upåklageligt siden jeg købte den i juni 2025. 5 store stjerner her fra.
Tak for endnu en god oplevelse Andreas. Salg og køb af bil forløb problemfrit endnu engang og der var igen hurtig opfølgning på alle afklaringspunkter. Seriøs og kompetent behandling. Venlig hils... Zobacz więcej
Et værksted der sjusker, ikke oplyser priser / overskrider tilbud med langt over 30 % uden at oplyse dette, førend de sender dig en regning som rammer 80.000 istedet for estimerede 50.000. Li... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ved JL Auto reparerer vi alle bilmærker. Vi er et AutoPartner værksted i Stilling ved Skanderborg, som har specialiseret os i service og reparationer på Audi, VW, Seat og Skoda, samt BMW, Mercedes og Land Rover og Range Rover. Vi har - udover vores service værksted - en webshop, hvor vi forhandler kvalitets reservedele til Land Rover og Range Rover. Vi har åbnet et skadecenter hvor vi siger velkommen til alle reparationer af skader på alle bilmærker.
Niels Bohrs Vej 14, 8660, Skanderborg, Dania
- +4540713000
- shop@jl-auto.dk
- www.jl-auto.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jeg købte en Golf VII TSi.
Jeg købte en Golf VII TSi.
Super god service fra personalet ved Jl auto.
Dejlig bil - og den har kørt upåklageligt siden jeg købte den i juni 2025.
5 store stjerner her fra.
Jeg købte en AudI Q4 E-tron
Jeg købte en AudI Q4 E-tron.
Super god oplevelse da vi handlede.
Efterfølgende var der et par problemer med nogle opdateringer og reparationer.
Disse blev udbedret udbedret uden problemer - JL Auto har gjort det til UG. Derfor 5 store stjerner.
Tak for endnu en god oplevelse Andreas
Tak for endnu en god oplevelse Andreas.
Seriøs og kompetent behandling.
Venlig hilsen Peter
Kæmpe anbefaling - ⭐️⭐️⭐️⭐️
Kæmpe anbefaling.
Jeg købte en BMW X1 af Andreas ved JL-Auto.
Jeg sagde til sælgeren at bremserne foran var nedslidte.
Ved afhentning var der sat nye bremser på, bilen var nysynet & ny serviceret.
Næste gang jeg handler bil - så ringer jeg til Andreas.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har netop købt en XPeng G9 Performance hos JL Auto, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet! Fra start til slut var oplevelsen professionel og ærlig!
Særligt Andreas fortjener stor ros – han var utrolig hjælpsom, informativ og tålmodig gennem hele processen. Han gik i detaljer med bilen, svarede på alle mine spørgsmål og gjorde sig umage for at sikre, at jeg følte mig godt informerede og tryg i mit valg. Der var ingen skjulte overraskelser, og alt gik glat fra prøvetur til overdragelse.
Bilen stod præcis som aftalt, og papirer, finansiering og klargøring fungerede uden problemer. Jeg kan varmt anbefale JL Auto og især Andreas, hvis du står og skal købe bil – rigtig god service!
Fantastisk god og professionel service👍
Jeg havde et problem med baglyset på min bil😥
Bilen er købt et andet sted end hos JL Auto, så egentlig hørte mit problem ind under garantien som sælgeren har overfor mig😳men da sælgeren ikke havde tid før om 2 uger, valgte jeg at spørge JL Auto om de ville hjælpe mig.
Jeg ringede samme dag tidlig om morgenen🤗og Martin som sidder ved telefonen sagde til mig, kom du bare med bilen i eftermiddag😀så kigger vi på problemet og vupti, så blev det løst👍
Det kalder jeg en super service💪💪💪tusind tak for det.
Jeg kan helt klart anbefale JL Auto som et seriøst og kompetent autoværksted👍her er din bil i gode og professionelle hænder👍
Man kan ikke dømme et værksted på en eller to negative hændelser😳alle værksteder har haft eller får uheldige hændelser på et eller andet tidspunkt☹️

Odpowiedź od JL Auto
They dont live up to their mistakes (…
They dont live up to their mistakes ( warrenties) and we're threatening, rude and inconsiderate.
Very bad service
Super kunde service
Fantastisk service, jeg skulle ha lavet lidt rep efter påkørsel af et dyr, alt blev lavet til ug plus rep af et lille stenslag (malet) og skiftede en pære i min tåge lygte uden beregning, sidst to ting er bare blevet gjort ude at nævne noget, DET kalder jeg for super god kundeservice.
5 stjerner herfra 👌
Layer
Cheated. I bought a car for my wife as a gift. They assured me that the car was very clean. I asked to send a video with all the defects but they sent it when nothing was visible. The tires were 8 years old. Everything was scratched and the interior was torn. I bought it for export so I can't return it. Don't trust them I don't recommend it!!
Fremragende service.
Fremragende service.
Selvom de har meget at se til, tager de sig tid til at hjælpe og give god rådgivning. Jeg er meget tilfreds med oplevelsen.
God stil
Efter en skade på bilen var der hurtig tid til reparation, og da de kunne se der var en lånebil fri allerede før der var tid til reparation fik vi den hurtig. Imødekommende, reelle meldinger, så man ved hvordan det står til og hvad man kan forvente. God stil.
God kundeservice
God kundeservice og gode priser.
Klar anbefaling herfra.
Kunden er på ingen måde vigtigst hos JL…
Kunden er på ingen måde vigtigst hos JL Auto

Odpowiedź od JL Auto
Utilfreds med deres behandling af andre mennesker
Priser på dækskift ligger mellem 21-26% over andre værksteder. (Jeg krydstjekkede 4 værksteder sidste år da jeg fik skiftet) - I dag er jeg blevet afvist at få skiftet dæk (efter jeg ventede på kunden foran mig blev færdig) da værkstedet kunne konstatere at jeg kom 9 minutter for sent til aftalen, og "...at det er Falck der kun tillader 30 minutter, og vi får en ny kunde ind kl. hel, så du må booke en anden tid". Jeg kan ikke anbefale dette firma.

Elendig service, kaos og ulovlige lånebiler
Elendig service, kaos og ulovlige lånebiler
Jeg afleverede min bil hos JL Auto, da de er et fordelsværksted gennem Tryg Forsikring. Fra start var oplevelsen kaotisk, og serviceniveauet var langt under standard.
Lånebiler – En katastrofe i sig selv
Første lånebil: Manglende bagrudevisker – jeg blev blot bedt om at "vaske ruden med en klud". Først efter en længere diskussion fik jeg en anden bil.
Anden lånebil: Jeg blev stoppet af politiet, da den ene forlygte var defekt. Dæktrykket viste sig også at være over 1 bar for lavt – direkte uforsvarligt. Jeg endte selv med at skifte pære og justere dæktryk, da jeg var træt af værkstedets inkompetence.
Tredje lånebil: Endnu en gang var en forlygte defekt, dæktrykket for lavt, og viskerne så slidte, at de larmede konstant. Derudover var der ingen sprinklervæske – men deres løsning på de larmende viskere var blot at "bruge sprinklervæske" (som altså ikke var der).
Kvaliteten af deres arbejde
Da jeg endelig fik min bil tilbage efter første reparation, var den nye kofanger meget dårligt udført – omkring sensorerne lignede det noget, et barn havde filet ud. Da jeg konfronterede dem, fik jeg samme slappe undskyldning om travlhed og sygdom. Det tog halvanden måned, før de havde en lånebil klar, så de kunne udbedre deres egne fejl.
Kaotisk arbejdsmiljø
Alle gange, jeg har været der, har det virket som et forfærdeligt sted at være. Sidste gang blev der råbt og skreget mellem medarbejderne på kontoret – ikke ligefrem noget, der skaber tillid til deres håndtering af kunders biler.
Konklusion
JL Auto er et værksted, jeg absolut ikke kan anbefale – heller ikke ved en forsikringssag. Hvis du har mulighed for det, betal for en lånebil et andet sted og vælg et bedre værksted – det vil spare dig for frustrationer, tidsspild og potentielt ulovlige lånebiler.
De er ikke til at stole på de sagde at…
De er ikke til at stole på de sagde at katalysator først kunne skaffes til oktober jeg Kontakt det sted hvor de får dem fra og de er på lager sad der i over tre timer og ventet og så sagde de vil samle bilen igen Det var ikke gået 10 minutter Så lige ud og prøve at køre den De har altså ikke lavet noget ved den Den har bare stået stille og lad mig sidde og vente forgæves
Tjek jeres bil med et forstørrelsesglas når i henter den. Ellers vil de ikke stå til ansvar
JL Auto modtager min bil mandag den 3. Juni fordi den har en tid tirsdag den 04 juni kl 8.00
Jeg ser at bilen er ude på en tur tirsdag morgen kl 7.30 rundt i Hørning, som undre mig meget fordi at det er en kosmistik fejl og ikke en mekanisk fejl.
Der går så nogle dage hvor den bliver repareret
Den 6. Juni får jeg en opringning med at bilen er færdig hvor jeg så ser på min app at bilen har været ude og kører “vandvidskørsel” på Industrivejen de ligger på, de var ude og kører 102km/t i en 50 zone med hårdt opbremsning og hårdt acceleration.
Da jeg kommer hjem og sætter min bil kan jeg se at højre front at den grå panel er sat forkert på som jeg selv retter hvor efter jeg kigger nærmere på bilen ser jeg at den meget beskidt omme bagi, det ligner faktisk at værkstedet har kørt nogle rundt i den og hentede morgenmad da den var forbi en bager i Hørning om morgen. Der går så et måned hvor jeg skal gøre min bil ren, hvor så jeg ser at der er kommet revner/ridser i mit rat i bunden, men kan ikke se det medmindre du ved det er der eller kigger nedefra. Jeg ringer så til JL auto hvor de Beder mig komme op med bilen så de kan se på den. Direktøren kommer ud og forklar mig at han ikke kan gøre noget ved det fordi jeg er kommet et måned senere og ikke en dag eller uge efter reparationen. Jeg bliver ved med at holde fast i at der er sket flere ting i det her forløb og viser ham billederne af det hele. Her fortæller han mig at jeg kan ringe til et værksted i ry som kan ordne det for mig. Jeg ringer så og får et pris på den nye reparation som lyder på 1800kr. Direktøren ringer så til mig et pr dage senere og siger han ikke kan indgå i aftalen om at hans værksted skal betale omkostningen da jeg er kommet for et måned for sent
Hvis i får jeres bil lavet ved JL Auto så er deres forretningensmåde at i skal gå bilen igennem med et forstørrelsesglas for ellers vil de ikke stå til ansvar. Har aldrig oplevet en direktør som løber fra et ansvar og skyder skylden på kunden

Odpowiedź od JL Auto
Den bedste og mest behagelige oplevelse…
Den bedste og mest behagelige oplevelse ved at købe brugt bil, nogensinde. Sublim service!
Jeg vil helt klart anbefale at handle ved JL Auto.
Ringe faglighed
Jeg kan desværre ikke sige at min oplevelse med ny, brugtbil var god.
Der var mangler ved klargøringen/rengøringen og en mekanisk fejl på udstødningen.
Da jeg påpegede det var der hurtigt en aftale om udbedring. Efterfølgende da jeg henter bilen, var klargøring stadigvæk ikke udført tilfredsstillende, så jeg måtte selv i gang da jeg kom hjem, og det var ikke svært at ordne, blot irreterende.
Den mekaniske fejl var delvis blevet udbedret, men afgangsrøret manglede. Dette konstaterer jeg først da jeg kommer hjem, så igen må jeg arrangere at bilen skal afleveres.
Hele oplevelsen tog glæden ved en ny, brugt bil, og irritationen ved den løbende reklamations samtale.
Der var også udfordringer i forhold til byt med min gamle bil.
Alt i alt en dårlig oplevelse og ikke turen til Skanderborg værd.
Jeg oplevede dog høflig tone og hurtig svar på henvendelser, derfor får de 2 stjerner.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.