jkOffice Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu handlet med Peter Max Holm ved JK Office et par gange, og må sige det er en god oplevelse. Super god og hurtig tilbagemelding på mine mails og spørgsmål, samt hurtig, god, præcis som aftalt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en Herman Miller Sayl "demo" model til en yderst fornuftig pris. Efter at have gået stolen igennem fra top til bund, så kan jeg ikke finde noget slid overhovedet. Der sad stadig plastik/folie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi vækster i Ejerforening Danmark og har netop ansat 6 nye konsulenter som skulle have nye skriveborde/stole mm. Vi besøgte et firma i Højbjerg som vi tilfældigt kørte forbi, her fik vi en utro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi fik lettere "akut" behov for et special designet mødebord + stole. Fandt JK Office på nettet og tog ud til dem. Gik glad derfra med en ordrebekræftelse på det vi skulle bruge (+ lidt til - der sku... Zobacz więcej

1. Meble biurowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

jkOffice sælger kvalitet kontormøbler, nyt og brugt. Se vores store udvalg på www.jkoffice.dk. Billig og professionel levering og montering i hele landet med egne chauffører. VI tilbyder også erhvervsflytninger inkl. FlytteService.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

237 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

VI har købt alle stole til tegnestuen…

VI har købt alle stole til tegnestuen gennem jkOffice. Fin pris og kvalitet. Vi føler vi har lavet en god aftale og vi helt sikkert købe hos dem igen.

26 września 2019

Hej Morten

Det lyder godt. Tak for stjernerne, vi glæder os til at handle med jer igen.

Snorlige

Snorlige! Mere er der ikke at sige :-)

25 września 2019

Hej Kim

Mange tak! Godt alt faldt i hak. :-)

Vi oplevede super service

Vi oplevede super service, hvor vi fik hjælp til at finde netop de møbler vi havde brug for. Alt i alt en 5 stjernet oplevelse

24 września 2019

Hej Mikkel

Tak for det - det glæder mig at høre at I havde en god oplevelse med at handle møbler hos os.

kvalitets kontormøbler til 1/3 af prisen

Jeg har købt brugt inventar til vores nye kontorlandskab igennem JK Office af 2 omgange. Første gang kostede det mig mindre end 1/3 af hvad jeg skulle have givet for nye, og alt inventar står fuldt funktionelt med meget få brugsspor, så jeg har naturligvis lige henvendt mig igen for at købe resten af hvad jeg har skulle bruge.

Ydermere er der hurtig levering, god fleksibilitet, kommunikation og prisen er mere end fair.

Jeg vil klart handle hos JK Office fremover når jeg skal have møbler til kontoret.

24 września 2019

Hej Josefine

Tak for stjernerne! Vi glæder os til at handle med dig igen næste gang :)

Et fantastisk Team af medarbejdere

Et fantastisk Team af medarbejdere , De har en formidabel evne til indlevelse i den aktuelle opgave og viser mulighederne , således at slut brugerne får præcis det som dækker behovet. jkOffice har vore bedste anbefalinger.

23 maja 2019

Hej Martin

Vi takker mange gange for samarbejdet og de rosende ord : -)

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service og gode priser

Fremragende service og gode priser - sparede 1 million på at købe 250 flotte renoverede stole til 250.000 kr - normalpris 4000 kr pr stk

10 maja 2019

Hej Henrik

Mange tak for de flotte ord. Det er dejligt at vi sammen kan lade brugte møbler få et nyt liv :)

Oceniono na 5 z 5

En flytning til nye lokaler ...

En flytning til nye lokaler med installering af 35 arbejdspladser, hvor køb af hæve sænkeborde og kontorstole, fik JK Office æren af at hjælpe til med.

Det var en super god oplevelse hele vejen rundt, hvor Jacob, som jeg primært havde dialogen med, leverede en fremragende kundeoplevelse.

De bedste anbefalinger.

Vh. Michael

15 kwietnia 2019

Hej Michael

Mange tak for dine stjerner og din ros til os og til Jacob - den giver jeg videre :-)

Oceniono na 4 z 5

Rigtig fin service

Rigtig fin service, men lidt for lang leveringstid.

25 stycznia 2019

Hej Birgit.

Tak for din besked,jeg er naturligvis ked af at du ikke har haft en 5-stjernet oplevelse, for det bestræber vi at alle vores kunder får.

Grunden til at leveringstiden på din ordre var længere end du forventede, tør jeg ikke gætte på, men jeg skal nok lige forhører mig hos sælgerne ift. hvad der er sket i sagen, så vi kan tage ved lærer af det til en anden gang.

Jeg håber, trods det at se dig som kunde hos os igen en anden gang :)

Oceniono na 5 z 5

Spacecraft er super innovativt design, og JK leverede fornem service

Har lige fået leveret og installeret et Spacecraft Air skrivebord til mit tag-innovationskontor, og et Spacecraft Heart mødebord til mit kreative og rå garage mødelokale. Spacecraft er perfekt til mine nye innovative lokaler - FEDE borde, i lækkert design og super materialer.
De skæve former er er både praktiske og stærkt kreativitets-fremmende
Og servicen var super, præcis og effektiv og hjælpsom.
Preben Mejer, RadrLab

24 stycznia 2019

Hej Preben

Fantastisk, tak for stjernerne!
Vi takker og bukker og glæder os til at handle med dig igen en anden gang :D

Top anbefaling herfra

JK office har en evne til altid at finde de rigtige varer til mit behov. Der har aldrig været problemer, og altid hurtig levering! Top anbefaling herfra

4 października 2018

Hej Jakob.

Mange tak for rosen, det er altid en fornøjelse at handle med dig.

Oceniono na 5 z 5

Super service, meget fleksible og altid til at få fat på. Alt i alt bare en rigtig god oplevelse.

2 października 2018

Hej Frederik

Dejlig anmeldelse. Takker :)

Sara fra jkOffice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej