jkOffice Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu handlet med Peter Max Holm ved JK Office et par gange, og må sige det er en god oplevelse. Super god og hurtig tilbagemelding på mine mails og spørgsmål, samt hurtig, god, præcis som aftalt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en Herman Miller Sayl "demo" model til en yderst fornuftig pris. Efter at have gået stolen igennem fra top til bund, så kan jeg ikke finde noget slid overhovedet. Der sad stadig plastik/folie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi vækster i Ejerforening Danmark og har netop ansat 6 nye konsulenter som skulle have nye skriveborde/stole mm. Vi besøgte et firma i Højbjerg som vi tilfældigt kørte forbi, her fik vi en utro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi fik lettere "akut" behov for et special designet mødebord + stole. Fandt JK Office på nettet og tog ud til dem. Gik glad derfra med en ordrebekræftelse på det vi skulle bruge (+ lidt til - der sku... Zobacz więcej

1. Meble biurowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

jkOffice sælger kvalitet kontormøbler, nyt og brugt. Se vores store udvalg på www.jkoffice.dk. Billig og professionel levering og montering i hele landet med egne chauffører. VI tilbyder også erhvervsflytninger inkl. FlytteService.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

237 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

rigtig god sagsbehandling

Jeg fik endda pakken leveret inden betalingen var udført

29 listopada 2013

Hej Gert.

Ja vi opkræver ofte først betaling efter levering, så vi er sikre på at alting er som det skal være.
Tak for handlen, vi håber på flere i fremtiden :)

Sara,

Fantastisk service

Jeg har et hæve/sænke-bord fra JK Office, som desværre var gået i stå i øverste position. Garantien udløb for et halvt år siden, men JK Office sender alligevel et helt nyt stel til mig uden beregning. DET er dælme god service.

Derudover er det også nogle pæne borde. Bedste anbefalinger herfra!

16 listopada 2013

Hej Mads.

Tak for de fine ord :)

Sara,

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og venlig service

Vi har handlet her i flere år, og takket pænt "nej tak" til andre leverandører, da vi stoler på, at vi får bedste priser og service her.
Der er altid hurtig levering, og de er altid søde til at hjælpe hvis man har spørgsmål vedr. nogle varer.
De bedste anbefalinger herfra:-)

14 listopada 2013

Hej med jer.

Mange tak for de flotte ord og for tilliden, den er gensidig. Vi har også været rigtig glade for at handle med jer igennem snart 5år, og ligeledes altid mødt søde folk i den anden ende af telefonen når vi har talt med jer. Tak for det!

Vi glæder os til at handle med jer igen.

Troværdig og stabil

Høj service, alle aftaler overholdes

14 listopada 2013

Hej Tim

Tak for de søde ord, det rammer lige hvad vi bestræber os på at være!
Ha en super dag, og gi' os et ring når du mangler noget næste gang :)

Oceniono na 3 z 5

God løsning med brugte møbler, men til tider for slidt

God mulighed for at gøre en god handel, men det leverede er ikke altid det sete og dermed behov for returnering/ombytning.

Hej Karen

Mange tak for din henveldelse.

Vi beklager hvis du har oplevet, at vi har leveret noget som ikke er i overensstemmelse med det bestilte/sete, og at du synes noget har været for slidt. I vores brugtmøbel-sortiment bestræber vi os på kun at sælge møbler som vi kan stå inde for, samt yde garanti og service på. Har du fået leveret noget som du ikke er tilfreds med lad os vide så vil vi arrangerer ombytning/returnering som du selv er inde på. Beklager ulejligheden herom.
Vi vil bestræbe os på fremover at leverer de korrekte bestilte møbler samt kun fra vores brugtmøbel-sortiment som er i god stand.

En kontorstols rejse.

Jeg købte en kontorstol, som er OK, tror jeg. Leveringen var lovet en dag mellem kl, 13-14.30, men da den ikke kom i det tidsrum og jeg ikke så godt kunne blive ved at vente, satte jeg en dansk meddelelse på mit entrevindue om, at stolen skulle afleveres ved min nabo, som havde lovet at tage imod den. Ud på eftermiddagen ringede en venlig mand til mig og sagde, at han ville aflevere stolen om et kvarter - - - - - men han talte udelukkende engelsk og kunne ikke forstå dansk. Det synes jeg ikke, er så heldigt, men stolen kom godt i hus, fordi jeg kunne gøre mig forståelig - på engelsk..
Efterfølgende lavede stolen nogle grimme ridser i mit trægulv. Jeg tror nok, der var en sten i et hjul, men det er en anden sag, som jeg selv burde have set efter.

Hej Lejø

Jeg beklager du ikke er blevet underrettet omkring forsinkelsen i leveringen af din kontorstol. Vi forsøger at presse vores biler til det yderste for at vi kan opretholde vores lave leverings og monteringsomkostninger (som i Århus faktisk er gratis) Dette + andre ting som vi ikke er herre over kan nogle gange forsinke en levering, men det er vores fejl at vi ikke får dig underrettet herom. Det tager vi til efterretning og vil fremover bestræbe os på det ikke sker igen. Er glad for det trods alt lykkedes at leverer stolen hos din nabo, håber du også er blevet glad for den. Hvis det ikke er tilfældet har du altid 14 dages fuld returret samt 6 måneders fuld ombytningsret.

Jkoffice.dk

God betjening

Hej Bente

Mange tak for de 5-stjerner og tak for handlen.

Oceniono na 3 z 5

Stabile i at levere senere end afalt

Gode produkter til rimelige priser - God rådgivning på telefonen.

Vi har nu købt kontormøbler hos JK Office 2 gange, og begge gange er der leveret senere end aftalt, så det skal vi åbenbart kalkulere med. Medarbejderene er venlige og imødekommende, så det er lidt ærgerligt der ikke er styr på logistikken.

Hej Jens

Jeg beklager den dårlige tilbagemelding fra vores side, da leveringen blev forsinket den aftalte dag. Og igen at vi ikke fik meddelt i god tid omkring den nye leveringsdag, da ordrenopfølgningen var havnet på det forkerte bord. Til de lave leverings og monteringsomkostninger vi yder på hele vores sortiment(gratis lokalt i Århus) kan der opstå forsinkelse, som vi ikke er herre over, da vi forsøger at leverer så meget som mulig ud hver dag på vores biler. Men det er vores fejl at vi ikke hurtigt får dig underrettet med det samme om denne. Det har vi taget til os og vil frem over bestæbe os på det ikke vil ske igen.

JKoffice.dk Aps

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en rekvisitskuffe og kabelbakke. Kvalitetsvarer, god service og hurtig levering dagen efter bestilling.

17 września 2013

Hej Jens.

Super at alt er gået glat. Jeg håber at du fortsat er glad for din rekvisitskuffe og din kabelbakke :)

Verdensklasse !

Har netop fået leveret 8 arbejdspladser og mødeborde m.v. fra JKOffice.dk og kan på det varmeste anbefale dem.

Super møbler i høj kvalitet til meget fornuftige penge. En sjælden høj service fra alle de medarbejdere jeg har talt med i forløbet. Fra den meget høflige og arbejdsomme chauffør, den servicemindede sælger til ejeren selv.

Vi fik leveret og samlet vores møbler. Fortrød nogle af møblerne og ville hellere have nogle andre. 2 dage efter kom JKOffice med de nye ting og tog det andet retur - uden yderligere omkostninger.

Helt igennem en god oplevelse og jeg kommer helt sikkert til at købe flere møbler hos JKOffice næste gang HardwareHippo udvider.

Så tak til JKOffice - glæder mig til at handle med jer igen !
Frederik

4 września 2013

Hej Frederik.

Lidt sent, men stadig stor tak for stjernerne og den fine anmeldelse!

Det er altid en fornøjelse at handle med jer!

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering og ingen problemer

Overskriften siger det hele

12 marca 2013

Hej Hjalte.

Mange tak for handlen, vi håber stadig du er glad for de ting du har købt hos os.
Gi' endeligt et kald hvis du mangler noget igen engang :)

Oceniono na 2 z 5

Kundeservice er en by i Rusland

Udbedring af problemer inden for garantiperioden er næsten umuligt. Selv om vi bor mindre end 10 minutter fra hinanden overholder JK Office ikke vores aftaler om at sende reparatør. De udebliver bare. Når der endelig kommer en reparatør, er det den forkerte mand, de har sendt.

I øvrigt var bordet også fejlbehæftet, da det blev leveret i sin tid. Det var med andre ord ikke tjekket af JK Office inden levering.

5 marca 2013

Hej Lars

Mange tak for din henvendelse.

Jeg er ked af vores montør ikke nåede forbi og tjekke jeres bord i går han kommer forbi i dag omrking middag for at tjekke hvad fejlen er om det er noget han kan lave på stede som det er i 9 ud af 10 tilfælge. Vi giver fuld garanti på alle brugte møbler inden for 1 år og når i har anmeldt en fejl/reklamation er dette selvfølgelig ind over dette. Hvis han ikke får det til at virke får du bordet ombyttet i denne uge.

Der er desværre rift om vores montører i disse dage og jeg håber alt løser sig hos jer om få timer.

Morten

jkoffce.dk

Oceniono na 5 z 5

Vi kan alle begå en fejl, men at tage hånd om den på så god en måde, er sjældent

Trods manglende kommunikation og ingen tilbagemeldinger fra virksomheden, efter at have sendt en mail m.m. samt modtaget en fejl regning.
Kan jeg kun anbefale denne virksomhed, til andre.

Jeg kunne have valgt at stoppe min ordre fordi det ikke virkede efter hensigten og som de lover på deres hjemmeside.
Men jeg valgte i stede at kontakte Rudi, ejeren af virksomheden. Der var ingen smalle steder og han beklagede meget de ting som var sket og han ville følge op på det efterfølgende og det må jeg sige at de overholdt, endda meget hurtig.
Det er sjældent man får sådan en service og den pågældende medarbejder som havde taget sig af min sag/ordre, ringe også efterfølgende og undskyldte, at han havde overset min mail m.m.

Der var ingen tvivl om, at de var kede af denne misser. Vi kan alle fejle, men at der bliver taget hånd om det på denne professionelle måder, ses sjældent.

Deres chauffør var meget imødekommende og hjælpsom, tak for det.

Så tak for en rigtig god service og jeg ved hvor jeg skal handle næste gang også.

Carsten Wärme
Jeca Erhverv ApS
Præstø

10 lutego 2013

Pålidelig og effektiv leverandør

Jeg bestilte et par reoler, til en fornuftig pris. Reolerne var i udmærket stand og blev leveret hurtigt og præcist som aftalt.
Handler gerne med firmaet igen.

John Kessler

5 lutego 2013

Hurtigt professionelt forløb.

Ved bestilling ønskede jeg at afhente selv fra lager. en mulighed der er tilstede i bestillingsformular. Det blev totalt ignoreret med smart kommentar om at nu var varen undervejs, og det var meget nemmere.
Dog kunne jeg selv have afhentet til halv transportpris.
Det leverede møbel var ikke ordentligt rengjort, og der manglede en af 4 afdæknings plasticclips oven på skabet.

22 grudnia 2012

Hej Torben

Beklager meget din bemærkning om selv at afhente er blevet overset fra vores side.

Det er ligeledes dybt beklageligt at skabet ikke har været ordentligt rengjort vi ligger stor vægt nå netop alt er klargjort, rengjort osv. inden levering.

Jeg sørger for du straks får sendt 3 plastik dutter som manglede oven på skabet.

Jeg sender en kreditnota på hele fragtbeløbet som kompensation for vi overså din afhentningsbemærkning samt den manglende rengøring.

Mvh,

Morten

jkoffice.dk

Oceniono na 4 z 5

Behjælpsom og god service

Jeg oplevede god kommunikation og god service da jeg handlede med JK Office. Ikke så hurtig leveringen, men gode til at løse problemet og finde en anden holdbar løsning. Ville ikke have nogle skrupler ved at handle der en anden kan.

23 listopada 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej