jem & fix Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Er faktisk ganske godt tilfreds med at handle her, men at jeg skal betale små 500 kr i fragt. Kontra 48 kr ved " andre firmaer" når når jeg bestiller for mere end 5000 kr er toppen på begærlighed... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Besøgte Jem &Fix, Nørrevænget, Silkeborg, d d. (28.7.26), idet jeg naturligvis havde tjekket på nettet, at de havde 7 underskåle til havekrukker tilbage på lageret. Der var ingen. Spurgte de piger, d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Reklamerade en defekt diskho för mer än en månad sen. De skulle ordna med återbetalning. Ingen återbetalning i sikte och kundtjänst slutat svara. Trevligt företag… köp inget här.

Oceniono na 1 z 5

Fruktansvärt dåligt bemötande i butiken av personalen vid första besöket. Ingen personal sa hej när jag kom in i butiken då personalen var upptagen med att samtala med varandra. Kunden går alltid före... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

0 vis det var en mulighed Glostrup skød…

0 vis det var en mulighed Glostrup skød chef købe en Av fugter virker ikke som den skal og nu vil sende den til reparation nu stå jeg med en der ikke dur og 900kr fattigere han er så sur derude og han medarbejdere fatter ikke en meter der er ikke noget hjelp og hente i den butik og ham den lile koge bude gå hjem til sin kone og få lettet sit tryk så han kunne passe sit job og yde en kundeservice

3 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Beställde 2 st fotpallar i konstrottin…

Beställde 2 st fotpallar i konstrottin på onsdag kom på fredage. Det ena kollit var skadat, så det returnerade jag på studs, och kontaktade j&fix kundtjänst via mail. Tog även bilder på det skadade kollit. Nästa helgfria dag hade jag min andra fotpall. Jättebra fixat av dem.

3 czerwca 2024
Oceniono na 2 z 5

Bytte vare

Jeg vil gerne give udtryk, for at jeg er meget skuffet og vred på den behandling jeg i dag har fået i jem og fix i ribe ,en meget uvenlig og arrogant dame som påstod var chef der . Jeg kom med et toilet bræt som jeg havde købt da ikke passet til vores toilet i mål ,men hun nægte og bytte det pga der manglet en pose om brættet ,det havde jeg glemt me vi havde ikke brugt det .hun sagde hvis jeg var vred kunne jeg bare handlet et andet sted hun var så ligeglad, sagde hun .... jeg sagde det på en pænt måde .
Jeg er så vred ,jeg handlet hos jer i mange år, og er altid blevet behandlet godt indtil i dag .det er bare ok .dårlig kunde pleje ....

3 czerwca 2024

Usandsynlig dårlig betjening

Usandsynlig dårlig betjening
Ved godt at man ikke skal forvente den store rådgivning når man handler i Jem & Fix, derfor de lave priser. Har altid vidst hvad jeg skulle bruge, så der ingen klager.
Men en søndag morgen skal jeg købe 2 dåser spraymaling og tager dem på hylden, går til kassen. Prisen kommer forkert ind, siger til ekspedienten at det er forkert pris, svaret var prompte. “Det kan jeg ikke gøre noget ved” fortsætter vredt “skal du have dem eller ej”
Kan godt være at det er unge og måske ufaglærte inden for faget, men den service burde de lære.

14 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service i jem og fix støvring

Jeg havde i dag sendt kone og søn over til jem og fix i Støvring efter forskalningsbræder og skillerum slægter i alt ca ca75 stk af 3,6m på grund af længde og vægt er de noget træls at få transporteret det på tværs af forretningen, så de spurte en af de ansatte om man ikke kunne få det leveret uden for, det plejer der ikke være nogen problemer i i andre afdelinger, men det kunne man ikke i den afdeling, det var jo ikke deres problem, squ noget dårlig service, vil absolut overveje om det er værd at handle i den forretning igen, så heler betale mere for varen og få noget service

4 maja 2024
Oceniono na 2 z 5

Jeg handler meget i min jem og fix i…

Jeg handler meget i min jem og fix i Kirkebjerg center i 2605. og den er jeg glad for .MEN!!? Når man m bestille over jeres hjemmeside , er jeg meget utilfreds . Vare kan ikke afhentes i nærboks hvor jeg bor , men meget langt væk . Måske en ide at tjekke op på jeres leverings adresser , når i nu KUN vil bruge post nord . Vi har 2 nærboks , men NEJ NEJ , der levere i ikke til ...Få dig tjekket op på det .

28 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Dårlig info fra personalet …

Der står en pris på nogle tomatplanter 8.95 men på en anden vogn står der ikke pris men også nogle tomatplanter. Jeg spørger så et personale hvad den anden vogn med med tomatplanter koster og får afvide alle tomatplanter koster 8.95 derfor tager jeg to planter. Kommer op til kassen og de forlanger 30 kr for dem. Personale Manden som sagde prisen stod der og sagde der står et skilt på 8,95 kr. men det var kassemanden lige glad med de gik ind til 30 kr han kunne sælge de andre planter til 8,95. Der var intet at gøre og det var dårlig info når der stod et skilt plus en personale gik hen og så og sagde alle tomatplanter koster 8,95.

26 kwietnia 2024

Jeg giver dem 5 stjerner

Jeg giver dem 5 stjerner, fordi folk tydeligvis ikke har fattet hvad Jem & Fix er for en butik, og fordi jeg har altid har fået præcis hvad jeg forventede hos dem. Folk klynker over service, unge mennesker som tydeligvis ikke er eksperter på området, den forkerte slags skruer (de har med 100 % sikkerhed, mere styr på, hvad der sælger end dig) og hvad ved jeg. Jamen søde mennesker, deres koncept er skrevet ind i deres slogan. Det er ikke de unge menneskers opgave at rådgive dig om din byggeopgave. De skal fylde hylderne op og ekspedere dig på vej ud. Du skal selv have en basal viden om det du skal have bygget/repareret, evne til at transportere tingene ud af butikken, og i øvrigt arbejder de ikke med tilbudsaviser. De har samme pris på tingene året rundt. De gør blot opmærksom på de ting, de har i butikken. Tag jer sammen, og lad være med at brokke jer, når det tydeligvis er jer selv der ikke fattet konceptet.

14 kwietnia 2024

Jem og fix

Jem og fix, Frederiksværk..hold da op nogle mærkelige ansatte, altid sure og dårlig humør..har ventet 1 time til at købe noget lægter.
Næste opgave i Frederiksværk handler jeg i en anden sted.

9 kwietnia 2024

I dag kl 12.35

I dag d. 8.4 kl 12 35 overhørte jeg en noget ubehagelig ung lyshåret nand tiltale til en anden ung ansat i Nyk. Fl. Det var så grim en tiltale at jeg ikke kan få lov at bruge ordene her fordi de er for stødende. Jeg sagde til den lyshårede at han skulle tale ordebtligt fordi det var ubehageligt at overvære. Det skulle jeg overhovedet ikke blande mig i. Men hvem skal så? Dn kunde skal ikke høre den slags og en anden ansat skal ikke udsættes for vedkomnendes luner og irritation. Han påstod det var hans ven. Den anden unge mand prøvede at forsvare sig, men fordi der var flere kunder omkring dem stoppede han givet vis. Ubehagelig fyr at have ansat.

8 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Hjem og fix er nok en af de værste…

Hjem og fix er nok en af de værste butikker der findes.

De sender en tilbudsavis ud med tilbud der begyndte i søndags.
Jeg skulle have nogle planteløg og ved åbning havde de ingen.
Svaret fra en ansat var at de har solgt dem hele ugen og at de har haft travlt.
De havde heller ingen i løbet af ugen, da jeg allerede ledte efter dem før tilbuddet.
Prøvede igen i dag, men der var stadig ingen.

Hvorfor så overhovedet have tilbud eller sende aviser ud hvis I ikke har noget alligevel?

2 kwietnia 2024

Svindel med gratis fragt

Jeg kan på det kraftigste advare om at købe noget som helst på jem&fix' webshop. Vi bestilte nogle kvadratiske paneler, hvor det fremgik at der var gratis fragt. På webshoppen fremgik det at der ved bestilling at der var gebyr for engangsemballage på kr. 105,-, hvilket jeg tænkte var en lille engangspalle. Stor var forundringen, da jeg i går fik besked på at jeg nu kunne hente min pakke i GLS pakkeshoppen og ikke hjemmeleveret - som aftalt. Endnu større var det at emballagen var producentens egen salgsemballage, hvor de to pakker var tapet sammen og en fragt label på. At give 105,- kr. for det, synes jeg godt nok var lidt for groft. Men jem&fix' kundeservice kan slet ikke se noget problem i det, og at det jo var pappet rundt om de to paneler jeg havde betalt 105,- for! Mage til svindel og arrogant holdning, skal man da godt nok lede længe efter !

12 marca 2024

By Måløv 2760

By Måløv 2760
Var i butikken for at købe nye hjul ø65 til min kontorstol. De havde kun hjul ø60 som jeg købte. Så fik jeg besked fra hovedafdelingen at de havde fundet de hjul jeg efterspurgte på ø65 og de ville sende dem til mig til min privatadresse. Jeg har netop modtaget hjulene uden beregning.
Det er da meget fin service.
Tak fra en tilfreds kunde.
Hilsen Birger

13 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej