Oceniono na 5 z 5

Vi har ligget på Jammerbugt camping mange gange siden2019, altid glad for at komme, værtsparret er de hyggeligste mennesker. De sidste par gange i hytte med bad og toilet. Pænt og rent overalt. Plad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft et dejligt ophold på et par dage på Jammerbugt camping, sammen med tre hold andre autocampere. Der er rigtig fine autocamper- pladser med flise-terrasser. Vi smagte både deres barbec... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kom for anden gang til 1 uges ophold på Jammerbugt camping. En del var forandret, men ikke til noget dårligere. Altid smilende værter som arbejder i mange timer for at holde fællesarealerne pæne... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Endnu engang har denne campingplads givet os et fantastik ophold - skøn juleaften med den dejligste julemiddag, hygge og grin, Dejlige overraskelser formår de også at give - de stillede en dejlig lej... Zobacz więcej

1. Sklep turystyczny

Napisane przez firmę

Tæt på Hav - Fjord, Skov og Strand Jammerbugt Camping en Rar og Hyggelig plads med ægte dansk camping stemning. Beliggende i Han Herred - den skønneste plet i kongeriget! Oplev unikke omgivelser med ren havluft, himmellys, skov og strand. Vi ligger nabo til Røgegård Naturreservat med fantastisk udsigt til Krondyr og vi ligger tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg klint, Vejlerne samt Thorup Strand hvor fiskerbådene fortsat bliver trukket op på stranden - Her kan i følge aktiviteterne helt tæt på.

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Fin og børnevenlig plads

Jammerbugt Camping er en dejlig og tryg campingplads hvor børn og voksne har mange muligheder for at hygge sig. Jeg oplever værtsparret som meget hjælpsomme og imødekommende. Også fra fastliggere er der generelt en god stemning og hjælpsomhed på pladsen - noget som også de tilrejsende nyder godt af.
Pladsen er velplejet og ligger i et dejligt naturskønt område. Der er stille om aftenen og nattehimlen er fantastisk.
Toiletfaciliteter og køkkenfaciliteter er ligeledes pæne og rene.
Det er en rigtig fin plads for børnene - der er fin stor legeplads og fint pool-område. Samtidig har pladsen en god størrelse: den er ikke større end at børnene altid kan finde hjem - og er samtidig så stor at de altid kan finde andre børn at lege med.
Jeg giver pladsen mine bedste anbefalinger.

Jammerbugtcamping

Jammerbugtcamping, her har vi været i 10 år som fastlægger i de 10 år har pladsen været i en rivende  udvikling med forskellige aktiviteter nye ting på legepladsen, helt ny aktivitets bane m.opholds plads "til de voksne" , ny minigolf bane, helt nyt super fungerende wifi, super bade/køkken faciliteter, mange aktiviteter, sidste forår fik pladsen nye ejere, dejlige mennesker Britt og Tommy   + meget meget mere.
Og tro mig legepladsen og udendørs pool bliver flittigt brugt vi har plads ca 25m  fra begge.
Det vi som fastlægger, høre fra kørende campister er at vi er utroligt flinke og behjælpelige, det er vi vældig stolte af.
Pladsen ligger fantastisk 5 km til strand/fiskerleje, 5km til fugle reservat , skov på to af siderne jagtfarm på 3. landbrug på 4.
10km til "Stor byen Fjerritslev"....
Kan kun varmt anbefale pladsen ...

Oceniono na 5 z 5

Super dejlig plads med sød og venlig …

Super dejlig plads med sød og venlig betjening.
Altid pænt og rent.
Rigtigt godt sted for en familie med børn.
Der er en dejlig svimmingpool med vandrutsjebane god legeplads.
Der er en skøn bistro med mulighed for flere gode retter at vælge mellem.
God lille kiosk med det nødvendige.

Nyder altid at være der.... Og vil derfor varmt anbefale Jammerbugten camping.

PS. Hvis man giver en bedømmelse som en af de tidligere gæster har gjort så må man dælme ha drukket af natpotten for pladsen ligger i et skønt naturområde med en dejlig vej hvor der IKKE køres stærkt. Har aldrig oplevet nogle af de negative ting som beskrives..?

DET ER ABSOLUT EN SKØN PLADS MED NOGLE DYGTIGE VÆRTER OG FLINKE FASTLIGGERE. Alle passer på alle og det er skønt.

God børnevenlig campingplads

Vi har boet på campingpladsen i 10 dage denne sommer for 1. gang i juli. Vi har to mindre børn. En god pool og rutschebane, god legeplads med gode aktiviteter. Fastlægger Anette er rigtig god til at arrangere ting for børn, næsten hver dag var der arrangeret noget. Vores børn var meget glade for at være der. I det hele taget var der en god stemning på pladsen blandt campisterne, her hilser man på hinanden, taler kort sammen eller hjælper hinanden, det var en rigtig god oplevelse. Fastlæggerne havde en stor aktie i at vi følte os velkommen og godt tilpas på pladsen. Tak for et godt ophold.

Hilsner
Dina & Morten

1 sierpnia 2014
Oceniono na 5 z 5

En fantastisk god campingplads i konstant udvikling. (Jammerbugt camping)

Vi bliver altid mødt med et smil og en kvik bemærkning. Oplever hele tiden der sker fornyelser og at der bliver arbejdet på at holde tingene ved lige. Der er altid pænt og rent både i køkkenet og i baderummene, samt arealerne rundt om på campingpladsen. Føler de er lydhør overfor indkommende forslag og at de er gode til at deltage i de forskellige aktiviteter der sker rundt på pladserne.
Vi er fastlægger på campingpladsen på 3 år og sammenholdet mellem hinanden nye som gamle er fantastisk...Man hjælper hinanden og ved fælles hjælp kommer man rigtig langt
Kan varmt anbefale Jammerbugt camping.

Med venlig hilsen Carsten og Anette Engholm Jakobsen

4 sierpnia 2013

Dejlig campingplads

Pladsen kan varmt anbefales. Der er orden på pladsen, rent og pænt over alt.
Der udvides og fornyes løbende med ny køkken, lejeplads, opholdsrum og meget mere - alt i fineste materialer
Vi er kommet på pladse, nu i 5 år og føler os altid godt modtaget.

Hilsen
Hanne og Poul Nordtorp

12 lipca 2013

super dejligt

Jammerbugt Camping er ganske enkelt et fantastisk sted at komme. Forholdene er gode. Der er rent og pænt. Mange aktiviteter for både børn som voksne.
Her må man komme og gå som man vil, hele årets 365 dage, til danmarks billigste pris. Kan varmt anbefales.

3 lipca 2013
Oceniono na 4 z 5

Endnu en dejlig weekend !!

Weekend overstået efter et afslappende og dejligt ophold. Ro i sjælen og skøn plads samt omgivelser. 4-5 gange været der nu og det bliver kun pænere og pænere for hver gang. Betjening i top samt ro til at slappe af og nyde livet. Skøn plads og jeg kan varmt anbefale den til alle.

Christian Hansen, Aalborg

23 czerwca 2013

Her er godt at være!

Vi har boet på Jammerbugt camping 2 gange nu og vil helt sikkert vende tilbage en anden gang. Her er rent og pænt, servicebygningerne er i god stand. Campingpladsens beliggenhed er rigtig skøn.

21 czerwca 2013

Dejlig weekend..

En hyggelig og fredelig plads . Med gode faciliteter og en hyggelig lejrchef. Kan absolut godt anbefales...
Allan K. Rasmussen

21 czerwca 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej