Alt er rådet og gammelt
Alt er rådet og gammelt. Virkelig alt !
Uanset det, er Prisen helt i toppen og alt koster extra
HOLD JER FRA !
Alt er rådet og gammelt. Virkelig alt !
Uanset det, er Prisen helt i toppen og alt koster extra
HOLD JER FRA !
Umiddelbart virker omgivelser ok ved ankomst, men toiletfaciliteter under alt kritik… lugter af tis og ulækkert. Og hvis man gør det mindste forkert så skal jeg da lige love for du bliver overfuset. Virkelig ubehageligt! sådan kan man altså ikke tale til gæster. Vi er ikke vante “campister”, og er her kun i forbindelse med fodbold. Vi kommer sku nok ikke igen!
Vi giver 1 stjerne da vi havde betalt for hel sæsonen, vi har haft 2 overnatning da min mor er syg og jeg har været meget ved hende.
Den 25/5 tog vi det hele ned og jeg gik op og forklarede lejerchefen hvorfor og vi havde fundet en campingplads tæt på min mor, så vi ville gerne have lavet den om til forsæson og få penge tilbage.
Det ville han overhovedet ikke vi kunne få 3 måneder skrevet ind på mit navn.
Det syntes vi ikke der er færre da vi havde fortalt ham om Vores situation
Havde lejet en 8 personers hytte. Gammelt og nedslidt - sengene ikke okay, alt fremstår virkelig kedeligt. Det værste var at der var MUS!!! 3 stks fanget i fælder!!! Virkelig klamt men ingen fejelister/kantlister=velkomst til alle mus og andre kryb.
Rengøring ikke eksisterende.
Fælles køkken mangelfuldt - der var intet! Toiletter med fri udsigt til kryb og andet.
Receptionen - hmmm eksistererede der en sådan? Minigolf en joke!
Legepladsen var fin og indbydende.
Magen til kedelig plads skal man ikke lede længe efter... Slidt gamle jern-rutsjebane hvor ens børn kan skære sine fingre på... mini golf bane der ligner noget fra 2. verdenskrig og som generelt stod under vand hele tiden...... Receptionen trist og kedelig
Service bygning virker uindbydende... kryb og insekter kravler rundt hvis man benyttede toilet... generelt manglende rengøring
Deres 8 personers hytter er skæve, dørene binder så de ikke kan lukkes ordentligt. gulvbrædderne på hemsen knækker/bukker opad fordi hytten generelt er skæv...og børnene får tæer i klemme...
når du går rundt i hytten føler man sig straks søsyg.... og rengøring...edderkoppespind i hjørner og kroge... bag toilet finder man hårklumper fra tidligere beboere....
komforten af sengen.... 1 stk halvanden mands seng som er total nedkneppet og uden fjedre.. ligger man sig synker man ind mod midten..
blottet isolering omkring vinduer og loftbrædder.. hvor sundt er det lige for indeklimat????
Lejrchefen.... tja hvad man skal man sige... forståelse for ens pludselig opstået situation.... tæt familie der er røget på sygehuset, så man er nødt til at afbryde ferien og tage hjem før tid... det økonomisk aspekt i det her tilfælde udelukkes fuldstændigt. Har mødt lejrchefer der er 10 gange mere large når det kommer til den slags situationer.... så kære læser af denne anmeldelse.... GÅ LANGT UDEN OM Sejs Bakker Camping... der findes langt bedre pladser...
Vi havde en enkelt overnatning på Sejs Bakker Camping.
Der er en rigtig god stemning, og meget venligt personale. Der er ikke en masse regler, men alt fungere alligevel.
Toilet og bad virker en smule slidt, ligesom der generelt på pladsen måske trænger til lidt vedligeholdelse, receptionen er en tidslomme.
Super god kundeservice hvor gæsternes velbefindende under deres ophold er i højsæde. Og til yderst konkurrence dygtige priser. Pladsen ligger i Naturskønne omgivelser. Der er mulig for at tage på fisketur i put and take i nær området. Der er en stor lege plads for de yngste hvor de kan få mange sjove timer til at gå. Himmelbjerget ligger et stenkast der fra, det samme gør Hjejlen som er et must at oplevet. Du kan tage din campingvogn med eller telt eller leje en hytte afhænig af hvad du er til. Det er stort køkken til fælles brug hvor der er alt hvad du skal bruge. Toilet og bade faciliteterne er i absolut top.
Super søde mennesker, fin legeplads Meget gæstfrie fastlæggere. Sød lille burgerbar på hjul hver fredag
Dog er campingpladsens poolbord og fodboldbord ubrugeligt. Dejlig natur og charme, vil gerne komme igen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.