Vi har ligget på Jammerbugt camping mange gange siden2019, altid glad for at komme, værtsparret er de hyggeligste mennesker. De sidste par gange i hytte med bad og toilet. Pænt og rent overalt. Plad... Zobacz więcej
Vi har haft et dejligt ophold på et par dage på Jammerbugt camping, sammen med tre hold andre autocampere. Der er rigtig fine autocamper- pladser med flise-terrasser. Vi smagte både deres barbec... Zobacz więcej
Endnu engang har denne campingplads givet os et fantastik ophold - skøn juleaften med den dejligste julemiddag, hygge og grin, Dejlige overraskelser formår de også at give - de stillede en dejlig lej... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Tæt på Hav - Fjord, Skov og Strand Jammerbugt Camping en Rar og Hyggelig plads med ægte dansk camping stemning. Beliggende i Han Herred - den skønneste plet i kongeriget! Oplev unikke omgivelser med ren havluft, himmellys, skov og strand. Vi ligger nabo til Røgegård Naturreservat med fantastisk udsigt til Krondyr og vi ligger tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg klint, Vejlerne samt Thorup Strand hvor fiskerbådene fortsat bliver trukket op på stranden - Her kan i følge aktiviteterne helt tæt på.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Trevlig och hjälpsam personal
Trevlig och hjälpsam personal, trevligt motellrum. Köket runt hörnet, rent och snyggt. Bra läge nära till många fina stränder och sevärdheter.
En rigtig god uge på Jammerbugt camping
Vi har lige været en uge på Jammerbugt camping. Vi havde købt et gavebevis. Det var en rigtig god oplevelse. Værtsparret er utrolig flinke og alt fungerer godt. Rolig plads. Fine cykleture. Dejligt område.
Vh to pensionister
Vil anbefale med 120%
Vi kom og skulle holde en mini pinseferie, blev mødt af camping mutter som var utrolig venlig og imødekomme.
Lørdag var der helstegt pattegris og de verse tilbehør.
Super lækkert mad.
Camping mutter og fatter er utrolig søde og rare.
Vi skal helt sikkert tilbage og holde nogle fridage.
Vil helt klart anbefale dette dejlige sted med 120 %.
Super hyggelig campingplads
Super hyggelig campingplads. Søde og seje ejere som passer det så smukt. Der er pænt rent over alt. Vi var til pinse pattegris sammen med 70 andre glade campister. Maden smagte så skønt. Vi kommer helt sikkert igen, da vi har booket plads. Tak for en skøn pinseferie.
Mange hilsner og på gensyn fra Dorthe og Bruno Thisgaard
Rigtig god camping plads
Rigtig god camping plads, med flot natur og skønne omgivelser. Der er orden på pladsen, rent og pænt over alt.
Britt og Tommy yder en super god service.
Maden i bistroen er et kapitel for sig selv, blandt andet kan man få en helt fantastisk æggekage, som ikke fås bedre andre steder. Vi siger tak for en skøn Kristelig Himmelfarts ferie. Pladsen får de varmeste anbefalinger fra os og vi kommer helt sikkert igen.
Mvh
Jette og Tonny Sigh
Jammerbugt camping er en fantastisk…
Jammerbugt camping er en fantastisk plads i naturskønne omgivelser med god service og fantastisk værtspar, gode og rene faciliteter. Bistroen er et dejligt sted at spise og fantastisk mad. Vi er fastligger på 2 sæson.Så bestemt en plads der kan varmt anbefales.
Ro og fred i dejlige omgivelser
Det har været en helt igennem dejlig uge,søde og smilende værter,som har skabt et univers,hvor der er plads og rum,til alle,uanset om det er børnefamilier,eller den ældre generation.Alt er så gennemført,både legeplads,børnerum,bålplads og grill hytte.Der er lavet brede naturstier,så man får lyst til at gå en tur på hele matriklen.Dejlig bistro med god mad,og dejlig stemning,værterne er trods travlhed altid parat til at hjælpe,og give gode råd om hvad der er af attraktioner i området.😎👍Så tak for denne gang,vi ses.
Hej vi har lige haft 7 skønne dage på…n plads som vi sikkert kan anbefale videre . En stille og rolig plads , med rene toiletter og køkken . Smilende og venlige ejer og en bistro med god mad
Hej vi har lige haft 7 skønne dage på campingpladsen . Det er en rolig plads , rene toiletforhold og køkken , god bistro med god mad og venlig ,smilende ejer . Kan varmt anbefales herfra os . Hilsen dem fra Sønderjylland
Vi kom for anden gang til 1 uges ophold…
Vi kom for anden gang til 1 uges ophold på Jammerbugt camping. En del var forandret, men ikke til noget dårligere. Altid smilende værter som arbejder i mange timer for at holde fællesarealerne pæne og rene. Vi fik begge gange æggekage. Sidste gang som buffet sammen med andre gæster. Vældig hyggeligt og med en spændende underholdning af et orkester fra Færøerne som var på harmonika træf i nærheden .
Vi kan kun anbefale stedet. Dejlige omgivelser og ro. Hanne &Erling Ribe
Dejlig velkomst og madoplevelse
Den 6. August kom vi til Jammerbugt Camping efter en lang tur fra Nordsjælland.
Vi havde derfor muligheden for at kunne smage Tommy og Brits berømte æggekage med alt mulig tilbehør.
Det var en kæmpe smags fornøjelse og dertil hygge med de andre campister.
Det var en dejlig måde at fejre sin fødselsdag.
God plads gode toiletforhold og rene
God plads gode toiletforhold og rene, fint køkken, møder altid værterne med et smil, kan varmt anbefale deres æggekage mums siger jeg bare, vi kommer helt sikkert igen.
Skøn madoplevelse/service
Har i dag 6/8 2023været ude og spise æggekage og stegt flæsk med lækkert tilbehør.
Virkelig en skøn madoplevelse og super service af Tommy og Brit.
Vi blev virkelig godt mæt af alt den gode mad, og kan bestemt kun anbefale stedet til alle som elsker æggekage/stegt flæsk.
Vi kommer snart igen med forældre/svigerforældre for de skal bestemt også opleve denne skønne buffet.
Tak for mad
Dejlig stille og rolig plads fine rene…
Dejlig stille og rolig plads fine rene toilet/badeforhold
God bistro fantastisk æggekage med rigeligt flæsk og tilbehør og sidst men ikke mindst et par flinke værter👍
Rigtig god camping plads med gode…
Rigtig god camping plads med gode omgivelser og super flinke ejere. De har en bistro hvor de laver fantastisk mad specielt deres ægge kage smager fantastisk 😀👍
Tak for en dejlig aften med stegt flæsk…
Tak for en dejlig aften med stegt flæsk og persillesovs. Meget velsmagende og spændende tilbehør.
Annette og Knud Erik Nielsen
Det er en stille og rolig camping…
Det er en stille og rolig camping værtsparret er flinke og de er meget imødekommende
Maden de laver er godt
Jammerbugt camping på til navn.
Vi kom til en campingplads, som ikke lever op til det de viser i brochuren. Vi tog derop for at få stjerneskud og æggekage. Stjerneskud har de ikke mere og æggekage laves i en bradepande. Pladsen vi lå på var meget ujævn. Køkkenet havde kun 2 vaskepladser hvor der var plads nok til at vaske op, lidt ros skal der også til opvaskebalje og bakke kunne lånes. Toilet/baderum kan man leve med, men trykket på deres vand mangler godt nok, skal bruge lidt ekstra tid under bruser for at blive skyllet, synes 2,50 kr i min så må det også gerne virke. Svømmebassin bruger de heller ikke falsk reklame. Om jeg kommer igen NEJ, været der 3 gange første, sidste og eneste gang.
Rigtig hyggelig campingplads 👍 gode…
Rigtig hyggelig campingplads 👍 gode faciliteter, altid rengjort 👍 vil helt sikkert anbefale denne plads 😃
Dejlig Campingplads og bistro.
Tak til Bitt og Tommy for en super god uge på jeres campingplads. I er nogle dejlige mennesker og vi fik en god modtagelse og jeres bistro var et stort godt sted, med masser af dejlige mad, specielt æggekagen var den bedste jeg har smagt.
Rengøring af toiletterne og bad var i top og dejligt med 8 familierrum, så der var aldrig kø. Jeg kan kun anbefale jeres campingplads og vi kommer helt sikkert igen.
Havde lejet en hytte nr 14
Havde lejet en hytte nr. 14 i en uge. det var en dejlig hytte, og ingen mangler. Pladsen var rigtig god, og omgivelserne helt i top. En campingplads med ro.
Vi kommer garanteret igen.
Hilsen Mie og Jan Foder. Nordborg på Als
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.