Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Zobacz więcej
Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Zobacz więcej
dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Zobacz więcej
1 Beauchamp Court, 10 Victors Way, EN5 5TZ, Barnet
- +45 52 42 80 38
- support@invertu.com
- www.invertu.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk samarbejdspartner
Så en AJ lampe på jeres hjemmeside torsdag - var lidt usikker på hvor lang leveringstid der var på lampen - ringede fredag formiddag og fik at vide at lampen var på lager og at der var 5-7 arbejdsdages leveringstid. Bestilte den fredag ved middagstid - og efterfølgende førstkommende tirsdag modtog jeg lampen som var helt som jeg havde forventet. Fantastisk ekspeditionstid og meget professionel og imødekommende kundeservice ved telefonisk henvendelse. Jeg kan kun anbefale denne leverandør.
M.Lindquist

Super
Jeg købte en ph gulvlamper, som var lagerarbejdere. Der gik under en uge før den ankom.
Lampen lever til fulde op til mine forventninger.
Vil gerne købe lagerarbejdere igen, men vil ikke acceptere de lange leveringstider på ikke lagerarbejdere.
Due time delivery, quality seems fine
Begrænset udvalg, men lagerførende og dermed hurtig ekspedition i modsætning til konkurrenterne som ofte leverer 12 uger senere. God kommunikation.
God Service!
Jeg bestilte en PH3/2 og fik virkelig god service på email, da jeg have et spørgsmål inden jeg bestilte.
Jeg modtog på dag 3 et track&trace og jeg modtog lampen efter 5-6 dage.
Lampen er i virkelig god kvalitet, og er meget glad for finish mm.
Flot lampe med mindre skønhedsfejl.
Har købt en 48cm Kogle i Alu som er en fin replica. Servicen har været rigtig god. Der er få skønhedsfejl med lidt maling fra bagsiden som er kommet ud på alubladene. Vi har ikke gjort anmærkning over for Invertu da vi synes det var en bagatel. Ser rigtig flot ud med lys i og så til prisen :-) . Køber gerne igen .
Det bedste Internet Firma.
Jeg har handlet med Invertu en del gange og er altid blevet serviceret 100% det er det bedste Internet firma jeg har handlet med. Jeg vil anbefale, at det er det firma i skal handle med. Jeg plejer ikke, at anmelde firmaer da de fleste er ok og lever op ens forventninger. Men lige dette firma har forbavset mig der er ingen vrøvl eller andre underlige forklaringer. Der er retur svar på dine spørgsmål omgående og der kan ringes og der tales Dansk. Hvis du vil have dine penge retur går der et par dage og ikke som andre op til 30 dage.
Sådan Invertu.com
Hilsen Manfred
Fin kvalitet og levering
Købte en Bestlight replika. Fin kvalitet, men de skruer og rawlplugs der fulgte med til montering, var alt for små. Måtte selv lige supplere.

Odpowiedź od Invertu.com
God service, hurtig levering, god kvalitet
Ville gerne have en bekræftelse af den vare jeg søgte var på lager, hvorfor jeg sendte en mail, som hurtigt blev besvaret bekræftende. Varen blev bestilt og 4 dage efter leveret, alt meget tilfredsstilelnde og det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Ivertu.com
NEMT og hurtig
Købte mit bord Mandag og tirsdag eftermiddag var det hjemme hos mig, fint pakket ind og pænt som lovet.
Service i topklasse
Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg skrev til kundeservice, og fik hurtigt besked om at de straks ville sende nye lamper afsted, og at fragtmanden naturligvis tog de forkerte lamper med uden omkostninger for mig. To dage senere var lamperne modtaget. Perfekt, hurtig og effektiv kommunikation og levering. Service i topklasse.
God service i forbindelse med annullering af ordre
Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen form for omkomstninger. Pengene tilbageført efter få dage. En god oplevelse, ud over at varen ikke matchede forventningerne.
Nemt - Hurtigt - Billigt
Jeg handlede hos Invertu.com for 1. gang, og jeg var overrasket over, hvor nemt det var. Varen kom i løbet af 3 dage, den var som forventet, så jeg er godt tilfreds.
Eva Eskesen
Rigtig god service og fleksibilitet
Jeg bestilte en lampe, som da den kom var den forkert farve. Jeg ringede til firmaet, hvor en meget sød dame beklagede meget. I løbet af få dage havde jeg en ny, og den forkerte lampe ombyttede vi i døren. Smart for mig, som slap for at skulle på posthuset. Der er altid venlig betjening, hurtigt modtager man sine varer og jeg er helt igennem tilfreds.
Perfekt behandling
Vort første køb hos Invertu har været positiv på enhver måde
Hurtig leverence men med fejl
Bestilte en Charles Eames gyngestol i hvid plexiglas.
Den kom efter 5 dage, hvilket jo er hurtigt og effektivt.
Men der var et stort hul ind i plexiglasset i kanten af stolen, og selve trægyngeskinnerne gik ud igennem transportkassen, så det var et rent held at de ikke var gået i stykker.
Jeg vil kontakte Invertu.com og reklamere skaden.
Selve pakningen vil altid kunne give risiko for skader.

Hurtig respons
Desværre var min vare ikke helt som ventet. Men der var hurtig respons via det danske telefonnummer. Det har nu betydet, at jeg får en ny lampe tilsendt og den første bliver returneret til Invertu uden omkostning for mig. Super.
Hurtige ved bestilling og reklamationer
Kære Invertu.com
Vi var meget glade for den hurtige levering af GLOBE-WH lampen som vi bestilte.
Desværre kan vi se, at lampen er defekt, filmen som lampen er pakket ind i er flere steder "brændt" ind i selve lampeskallen.
derudover er der en "stopper" på kæden til indmaden der er væk samt øverst på lampen er skruen spændt for hårdt så der er kommet revner i lampen.
Vi har efterfølgende haft kontakt med Jeres kundeservice og fået flere valgmuligheder, enten en ny lampe eller pengene retur, derudover skulle vi ikke bruge tid på at returnere den defekte lampe. Vi vil gerne takke for den fantastiske service.
Helle & Morten Simonsen