Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen... Zobacz więcej
Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Zobacz więcej
Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Zobacz więcej
dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Zobacz więcej
1 Beauchamp Court, 10 Victors Way, EN5 5TZ, Barnet
- +45 52 42 80 38
- support@invertu.com
- www.invertu.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk!
Bestilte en Bestlite lampe. Fik at vide at der var en uges leveringstid, men allerede efter bare to dage som kom lampen. Super god service og rigtig god kvalitet. Kan helt sikkert anbefales!
Bestilte bordlampen fredag aften.Blev leveret allerede torsdag middag.
Lampen opfylder til fulde mine forventninger. Her tør jeg handle igen.
Super hurtig handel
Jeg bestilte torsdag . Penge trukket mandag og modtog varen tirsdag og den var perfekt
Ikke sidste gang jeg bestiller :-)
Min møbler er helt fantatiske og blev leveret som lovet. Perfekt sted at handle kopi møbler.
Very effective!!!! Highly recommended!!!
Good service. Good quality. Very satisfied. 100% better than their competitors..
God service og hurtig levering
Vi fik en aftale om at invertu skulle mail os når den ønskede vare igen var på lager.
Det gjorde de og varen blev leveret hurtigt efter bestillingen og kvaliteten er i orden.
Leverance som forventet
Købte 2 lamper hvor den ene kunne leveres straks, mens der var lang leveringstid på den anden.
Invertu spurgte om vi ville have lampen med lang leveringstid trods den lange leveringstid, men glemte derefter at dellevere den der straks kunne leveres.
Men der var mennesker i den anden ende, når man mailede, og det er jo vigtigt, når man handler på nettet.
Så en OK oplevelse.
OBS når der er forskel på betalings og forsendelses adresse- ellers alt ok
Måtte selv gøre opmærksom på - to gange- at der ikke var anvendt den aftalte forsendelsesadresse. Dette blev dog rettet i sidste øjeblik, således varen blev afleveret rette sted til rette tid. Hurtig og fin respons på mail.

Fungerer fint
Ingen problemer med levering, og kvalitet på vare også ok

Fantastisk Online Butik
Hurtigt levering, Bestilte min stol d. 05.02 og modtog den i dag d. 10.02.
Stolen ankom i en meget fin stor trækasse. Super lækker kvalitet, og meget flot lavet.
Jeg er mere end tilfreds :)
Kan varmt anbefale denne online møbel side.
Jeg elsker og handle hos jer!!!
Super hurtig - og fantastisk behandling og totalt lækker møbler og lamper! Kan ikke se at det er KOPI. Jeg er Så glad for det jeg har købt .
superservice
god behandling, lover hvad de holder og ingen fejl. det er dejligt med en netbutik der holder hvad de lover...
Fint produkt og god service
Havde bestilt en væglampe, men farven var ikke som forventet. Kontaktede dem og fik med det samme en ny tilsendt, som dog desværre heller ikke farvemæssigt levede op til forventningen. Kontaktede dem igen og fik meget hurtigt svar om, at de efter at have undersøgt sagen desværre måtte oplyse at hele deres forsendelsen åbenbart ikke var den helt rigtige farve og at jeg selvfølgelig kunne få mine penge tilbage. Valgte dog en ny lampe i en anden farve. Lampen kom efter en dag og fragtmænd tog de to forkerte med tilbage. Fragtmændene havde fået oplyst at der var 6 lamper til afhentning, men om det er en fejl fra firmaet eller de to fragtfolk der kom ved jeg ikke. Skulle da blot skrive under på at der kun var to lamper og regner med at alt nu er som det skulle være. Ærgerligt at farven de første gange desværre ikke var den rigtige, men kan ikke sætte en finger på den nye lampe eller invertu's service.
SÅDAN !!!!!!
Bestiller 2 lamper fredag eftermiddag. Ordrebekræftelse 5 minutter senere og lamper ankommer mandag formiddag !!
Hurtig og yderst effektiv service. Kan VARMT anbefales.
Imponerende.
Bestilte lampen Globe d. 27. januar 2014. k.l 1528
Leveret 29. januar 2014 kl. 1730.
Chaufføren kæmpede sig gennem snedynger og leverede pakken, hatten af for ham..
Rigtig flotte varer
En god service i telefonen iht. spørgsmål inden bestilling. Overraskende hurtig levering helt til døren.
Rigtig flotte produkter, hverken fejl eller mangler.
Super produkt og super service
Bestillingen var enkel og hurtig og produktet kom overaskende hurtigt. Alt gik flot , der er kun rosende ord til Invertu.com