Intratuin Recenzje 855

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

1,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Erg teleurgesteld in mijn ervaring bij Intratuin Weert. Ik ging voor een HS Potterie Petra pot van €149, maar alle exemplaren waren beschadigd met krassen en zelfs scheuren. Voor deze prijs verwac... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De klantvriendelijkheid en service was beneden alle peil. Een half uur gezocht naar rozengrond die ergens buiten stond. De medewerker was niet bereid mee te lopen of nauwkeurig aan te geven waar preci... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

In maart 2026 bij intratuin boxtel met korting 2 bbqs gekocht en bij behorende aansluitingen. Boxtel ging sluiten en over naar Rosmalen. De gasaansluiting bleek oud en paste niet op de gasfles. Er was... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vandaag bij intratuin Zoetermeer geweest . Veel mooie planten gekocht voor de tuin . Ergens tussen de planten zagen wij een afvalbak staan , waar nog best 2 redelijk mooie planten , sneeuwbal... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Koop geen planten online bij Intratuin

24 april twee planten online besteld. Beide planten zouden 75 cm groot zijn. Ik kon ook kleiner of groter kiezen maar ik koos voor de planten van 75 cm. Verzending binnen 1-3 werkdagen. 27 april mailtje je bestelling staat klaar om verzonden te worden. 30 april nog steeds niets ontvangen dus gebeld met klantenservice. Het gaat hier om planten die nu inmiddels 3 dagen in een doos staan zonder water. Mail 30 april ontvangen dat mijn bestelling vandaag aan PostNL zou worden meegegeven. Als 1e vreemd dat op 1 mei er maar 1 plant wordt bezorgd die ook nog eens kleiner is maar 50 cm en die in de webshop ook 8 euro goedkoper is maar die wilde ik. Ik koos voor de duurdere van 75 cm. Weer gebeld, foto gestuurd en nu vandaag komt de 2e plant en die is ook weer kleine net 57 cm. Het wordt wel opgelost, althans voor deze plant weet ik het nog niet. Maar al met al worden er dus kleinere en goedkopere planten verstuurd dan die je besteld. Ik voel met in de maling genomen. Er zullen ook vele mensen zijn die dit niet controleren en dus meer betalen voor wat ze krijgen. Dit kan echt niet door de beugel. Ik had ze kunnen retourneren maar dan had ik nieuwe gekregen en dan was ik gezien deze snelheid waarschijnlijk 20 dagen onderweg geweest om 2 juist bestelde planten te krijgen. Ik dacht ik hoef niet eerst reviews te bekijken want Intratuin is best wel een begrip maar wat heb ik me daar in vergist. Bij wat onbekende bedrijven waar ik iets wil bestellen doe ik dit namelijk altijd wel. Jammer hoor als je als Intratuin zo je geld wil verdienen.

2 maja 2025
Oceniono na 2 z 5

Several promises were made

Several promises were made, but unfortunately not kept. I was told I would receive a response within five working days, but after more than a week, I still hadn’t heard anything. I ended up calling myself – the day before the scheduled delivery – because I hadn’t received any updates. To make things more frustrating, the phone number was hidden away on the website. Only then was I told that the delivery would be delayed by another week, even though I was originally promised it would arrive within two weeks.

On the day the package finally was delivered, I received an email with an apology saying they were “busy” – and a note that the delivery would happen today. That email arrived hours after the package was already at my door. Not exactly helpful.

What struck me: I saw a review from nearly a year ago where someone experienced the exact same issue – poor communication and zero proactive updates. Apparently, not much has changed since then.

On a positive note: the products from the external supplier were excellent.

1 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Laat je graszoden maar verpieteren, we don't care

Ik heb graszoden bij de Intratuin besteld. Ik kreeg netjes een bevestigingsmail, onderaan de mail een link naar oa leveringsvoorwaarden. Daar staat dat de vervoerder een mail stuurt met de mogelijkheid om datum van de levering aan te passen. Nu de praktijk. Om 20:00 een SMS van de vervoerder dat ze de volgende dag voor 12:00 uur leveren. 3 dagen eerder dan gepland. Het oude gras moet er nog uit en er moet aanvulaarde in. Gebeld met Intratuin en de vervoerder. Niets meer aan te doen, zoek het maar uit. Lekker dan het wordt de komende dagen rond de 26⁰C. Fijne service maar niet heus.

30 kwietnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Prima tuincentrum veel en ruim…

Prima tuincentrum veel en ruim assortiment vriendelijk personeel Restaurant Muziekwijk is matig broodje niet geweldig cappuccino matig kan dus veel beter.
Een stukje kwaliteit van de catering is vaak essentieel voor de klant.

26 kwietnia 2025

Alles ging mis

Alles ging mis!
Onlangs een leuk tuinset via de webshop aangeschaft, in eerste instantie stond blijkbaar de prijs niet goed op de website maar teruggave van geld nadat er dus een verkeerde prijs was gefactureerd doen ze niet aan. Fout op de website en thats it. Teleurstelling 1.
Vervolgens gebeld dat er een gedeelte niet bezorgd was, is deel 2 mij toegezegd, paar dagen later was het ineens geannuleerd door intratuin zonder contact, kon niks meer aan gedaan worden. Teleurstelling 2.
Vervolgens zelf winkels gebeld, was gewoon nog op voorraad, klantenservice zegt dus gebeld te hebben maar dat bleek helemaal niet waar te zijn. Teleurstelling 3.
Toen gemaand over de openstaande factuur, die ik uiteraard pas betaal als die klopt want daar staat nog steeds een verkeerd bedrag en het niet geleverde artikel op, daarover gebeld, gelijk gedreigd met een incassobureau omdat de collega die het aan moest passen met vakantie was. Werd ook allemaal heel moeilijk maar uiteindelijk konden ze daar nog iets aan doen.
Al met al erg teleurstellende niet klantvriendelijke klantenservice.

24 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Deze vestiging is gewoon niet normaal

Deze vestiging is gewoon niet normaal. Die vrouw met dat korte blonde haar en bril, u kunt beter met pensioen. Zo onvriendelijk, zo respectloos, heeft er totaal geen zin in. Volgens mij is ze racistisch ook. We hadden tuinmeubelen uitgekozen, maar dit hebben we natuurlijk niet meer gekocht na zo'n gedrag. Beste directie Intratuin, doe hier alsjeblieft iets mee. Klachten worden toch niet serieus genomen. Nooit meer!

17 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Efficace et bon suivi de la commande.

Nous avions commandé deux pots de fleur un peu spéciaux, mais pour un des deux, il manquait des éléments pour les fixer. Intratuin a été très efficace pour nous les faire parvenir. Mon expérience avec Intratuin a été très positive. Dany Marique.

18 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Medewerker zegt: ga je kinderen maar opvoeden.

Nooit had ik gedacht dat een bezoek aan een winkel zó’n nare nasmaak kon achterlaten. Afgelopen maandag bezochten wij als gezin – mijn man, ikzelf en onze drie jonge kinderen van 2, 4 en 6 jaar – de Intratuin, met de intentie om tuinmeubelen uit te zoeken. Wat voor ons een prettig familie-uitje moest zijn, eindigde in een bijzonder kwetsende en respectloze ervaring, waarbij wij ons als klanten onterecht en op den duur zelfs ronduit vijandig bejegend voelden.

Bij aankomst op de afdeling tuinmeubelen waren onze kinderen, zoals je van jonge kinderen mag verwachten, aanwezig, nieuwsgierig en wat rondlopend – zonder iets te vernielen of ongepast gedrag te vertonen.

De eerste keer dat de betreffende medewerkster (met blond haar en bril waarvan de naam een niet benoemd is) onze kinderen aansprak, was toen mijn zoontje van 6 op een stapel kindertuinstoeltjes ging zitten. Hier hadden wij begrip voor; dit was inderdaad niet de bedoeling en wij grepen zelf ook niet in naar de medewerkster toe, omdat we vonden dat dit terecht was. Ook toen mijn andere zoontje even later in een hangstoel zat met zijn schoenen bij zich opgetrokken en daarop aangesproken werd, hadden we daar begrip voor, hoewel de toon ons toen al wat scherp overkwam.

Wat vervolgens gebeurde, ging echter alle perken te buiten. Bij het bekijken van een loungestoel – waar mijn oudste zoontje rustig in zat, terwijl mijn man ernaast stond – riep dezelfde medewerkster, vanaf een afstand, op een gebiedende en ongenuanceerde toon: “Meneer, wilt u op uw kinderen letten? Wij willen dat onze spullen netjes en schoon blijven.”

We waren met stomheid geslagen. Ons kind deed op dat moment niets verkeerds. Wij spraken haar hierop aan en gaven aan dat we begrip hadden gehad voor de eerdere opmerkingen, maar dat dit ongegrond en overdreven was. In plaats van een constructief gesprek, reageerde de medewerkster op een provocerende en zelfs racistische manier. Toen ik haar om haar naam vroeg om een klacht in te kunnen dienen, kwam ze uitdagend op mij af, duwde bijna haar borst tegen mij aan en zei: “Je wilt mijn naam? Ga maar je kinderen opvoeden.”

Deze opmerking was voor mij als moeder uiterst beledigend, grensoverschrijdend en respectloos. Toen ik verbaasd reageerde met ‘wat zeg jij?!’, ging ze nog een stap verder met: “Nog harder, ga maar schreeuwen.” Op dat moment heb ik gevraagd om de leidinggevende.

De bedrijfsleider, Marco, kwam erbij, maar toonde geen enkele verbazing, empathie of begrip voor wat er zojuist gebeurd was. Ik gaf aan een klacht in te willen dienen via het hoofdkantoor, daarvan gaf hij aan dat ik mijn klacht mocht indienen, maar dat die uiteindelijk tóch bij hem terecht zou komen. Op geen enkel moment voelde ik mij gehoord of serieus genomen. In een later telefoongesprek gaf hij bovendien aan dat het “zou kunnen dat zijn medewerker gezegd heeft ‘ga je kinderen opvoeden’”, alsof dit een acceptabele opmerking zou kunnen zijn richting een klant. Excuses bleven uit, omdat hij naar eigen zeggen niet aanwezig was toen het gebeurde.

Het is schokkend dat een medewerker en medewerkster zich op deze manier kunnen gedragen zonder enige consequentie, en nog schrijnender dat een klacht vervolgens op zo’n ongeïnteresseerde en afhoudende manier wordt afgehandeld. Het lijkt erop dat er binnen dit filiaal geen werkelijke ruimte is voor klachtbehandeling of interne verantwoording. Medewerkers lijken zich veilig te wanen in een systeem dat hen beschermt, ongeacht hun gedrag richting klanten.

Ik vind het ronduit schandalig dat een organisatie als Intratuin, met een landelijke uitstraling en een familiegericht imago, zo weinig oog heeft voor klantbeleving, respect en professionele omgangsvormen.

14 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Siergras kopen in de aanbieding

Wij hadden in januari (wel eens waar in de aanbieding) siergras gekocht maar het is nu april en het komt niet uit. Ik had al expres potjes bewaard omdat ik twijfelde bij aanschaf. Netjes terug gegaan in Intratuin 's-Gravenzande maar ze wilde me niet helpen of meedenken om tot een oplossing te komen. Aanbieding is geen plantgarantie werd er gezegd. Dat had ik moeten weten!! Ik weet niet hoe want er stonden geen borden bij. Ook niet klein beetje korting op nieuwe siergrassen het was gewoon zoek het maar uit. Erg slecht mij zie je er niet meer wat een budzaak.

15 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Tuinstoelen besteld maar niet ontvangen.

Tuinstoelen besteld, afleverdatum veranderd, en dan niet mogen ontvangen. 3 keer moeten bellen omdat de gemaakte afspraak om terug te bellen niet wordt nagekomen.
Bestelling geannuleerd. Telefonische klantenservice heeft lange wachttijden. De dames aan de telefoon zijn niet echt klantgericht en denken echt niet mee met de klant. De klant staat hier duidelijk niet op de eerste plaats daar de dame alleen maar bezig is met ik heb het druk. Dus niet met de klant bezig en niet de klant willen behouden voor intratuin. Bestel niet weer bij intratuin of het moet al op mijn manier worden opgelost.

14 kwietnia 2025

Slechte service Intratuin Zwolle

Heb maandagochtend contact opgenomen met Intratuin Zwolle dat wij 36 stuks plantjes Heuchera Paris wilden hebben, die in de actiefolder stonden voor deze week.
Ze hadden er maar 6 staan, maar konden ze wel bestellen maar tegen de normale prijs.
Hier gaan we niet mee accoord, wat een slechte service door zo weinig planten op voorraad hebben en de klant het volle pond laten betalen!

2 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Fietsenstalling bij intratuin halsteren…

Fietsenstalling bij intratuin halsteren een lachertje.
Plaats voor honderden auto's, maar de fietsen mogen het terrein niet op en moeten vlak bij de doorgaande weg blijven. Makkelijk voor fietsendieven in de huidige tijd dat er veel fietsen gestolen worden.

27 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Intratuin Numansdorp artikel bij kassa het dubbele en geen excuus.

Ik kom in Intratuin Numansdorp om een kleine kunststof vijver te kopen.
Ik vraag de winkelmedewerker waarom de iets grotere de helft goedkoper is dan de kleinste.
Dat zal met het productieproces te maken hebben zegt hij.
Ik neem de vijver mee maar bij de kassa moet ik het dubbele afrekenen.
Omdat ik dit niet accepteer laat ik de vijver staan.
Ik ga naar de servicebalie om te vragen hoe dit kan.
De dame kijkt mij heel stuurs en chagrijnig aan en vraagt me wat ik nu eigenlijk wil.
Nou ik wil dat de prijs die bij een artikel staat ook de werkelijke prijs is die ik bij de kassa afrekenen en ook dat de winkelmedewerker dit kan checken.
Op zn minst had zij een excuus kunnen maken over dit voorval.
Zij is een leidinggevende en zou een voorbeeld voor het personeel moeten zijn.

23 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Klant onvriendelijke winkel saaie ontvangst!!!!

Ik vind om het de ontvangst van de winkel te beoordelen vind ik het op de klantvriendelijke ontvangst Op de nadruk te leggen .iedereen bijna iedereen op1 schaal ZEER STUG EN EN KILLE WERKNEMERS .DE WINKEL IS VOOR MIJ OOK NIET LEKKER RUIKEN EN ER SLECHT UITZIEN.er hangt er een ONGEZELLIGE SFEER VAAK VIND ik!

24 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Klantenservice blijkt moeilijkere dienst voor Intratuin dan het verkopen van producten

Van schoondochter kerstkado gekregen. Helaas kapot gegaan. Klantenservice Breda stuurt me i.v.m. online aankoop naar landelijke klantenservice door. Volgende dag blijkt dit met franchise constructie te maken te hebben. Ik vind dat dit achter de schermen opgelost moet worden, en niet dat de klant hiervan de dupe moet zijn. Slechter ervaring dat ik met mijn klacht meermaals contact op moet nemen. Aankoop doen kan in enkele minuten, maar service ontvangen na aankoop blijkt heel veel moeilijker te gaan bij Intratuin.

23 marca 2025

Misleiding

Je zoekt op de website van Intratuin een product.
Er staat een prijs bij vermeld.
Kom je in de winkel is het (in mijn geval) 16% duurder.
Voor mij is dat niks anders dan misleiding.

20 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej