Internetshop

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mirsch.nl of cebair.. OPLICHTERIJ 2 Jassen gekocht op 9 november 2022. 24 november geleverd. Dunne zomerjassen ipv winterjassen en VEEL te klein. Klopt totaal niet met wat ik had besteld. Ret... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Shopulair maakt zich schuldig aan pure misleiding dat grenst aan oplichting. Ze vragen je het bestelde op eigen kosten retour te sturen. Bieden met behoud van het bestelde eerst 10% van het aanko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jammer dat ik een ster moet aanklikken om een ervaring te delen. Mijn bestelling bestaat uit 12 verschillende onderdelen. Ontvang 9 onderdelen, waarvan 2 ook nog dubbel! Dus 7 onderdelen. Heb er lan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

2 paar schoenen gekocht bij Bolivo

2 paar schoenen gekocht bij Bolivo. Bestelling 2 april geaccepteerd betaald en Zouden 2 april verzonden zijn en moeten 18 april geleverd worden. Status verzending blijft hetzelde is echt een nep site. Mailtje gestuurd wel antwoord terug maar geen naam onder de mail en moet wachten tot na 18 april. Nou ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld als ik alle recenties lees. Dit bedrijf zou aangesloten zijn bij bol.com dat die geen actie nemen begrijp ik niet. Wie gaat dit bedrijf aanpakken!!!!

16 kwietnia 2021

Heeeeeeel lange levertijd

Heeeeeeel lange levertijd die ze NIET vooraf vermelden ? Komt het toch uit CHINA ? Yes zelfde bij ali 50% goedkoper . Track&trace ook china !

5 kwietnia 2021

1 ster is nog te veel

1 ster ⭐️ is nog te veel. Op 25-12-2020 een artikel besteld. Tot op de dag van vandaag niks geleverd gekregen. Tig keren gemaild. Krijg netjes iedere keer een politiek correct voorgekauwd mailtje terug met excuses en verder niks. Als ik dan vervolgens het geld terug vraag krijg ik netjes een mail dat het akkoord is met weer beloftes dat het uiterlijk binnen een x-aantal werkdagen op de rekening staat, maar ook dit wordt niet waar gemaakt. Zojuist voor de 3e x gemaild. Ben blij dat het niet om een groot bedrag gaat, maar ik bestel hier NOOIT meer wat en raadt het iedereen ten zeerste af. Ik denk dat ik naar mijn centen kan fluiten.

29 marca 2021

Caro

Caro
Ik heb precies het zelfde oplichters zijn het

18 marca 2021

TOOPI.NL

Je geld ben je hier kwijt zonder levering. Contact GEEN meer na betalen.
je ziet iets wat je leuk vindt en besteld dit. dit na goed nadenken.
je betaald, het zou zijn verzonden maar je kan het niet volgen mits je geen nummer van verzending krijgt. je krijgt argwaan. En deze is juist!
Dan zie je bij de winkel een chat en je vraagt: hoelang duurt het voor het verzonden wordt. tussen 7 en 15 dagen zeggen ze. Toen kan je nog chatten. Ik wacht nog een paar dagen en zend een mail. Geen respons. ik zend na een 9 dagen nog een mail dat ze de zending mogen annuleren. Geen respons. Het wordt me duidelijk dat ik 'gepakt' ben. ik probeer te chatten, niemand die antwoord. opeens verdwijnt de chat. ook de dag erna (vandaag dus, toen ik na informatie van de EEC te weten gekomen ben dat ik 'gepakt' ben en mijn geld kwijt ben.
Chat verdwijnt toen ik zeg: mooi van jullie dat jullie mijn geld zomaar inpakken.
Blijf hier weg, aub, ik kan het niet genoeg zeggen. Het gebeurd zoveel en ik was echt wel gewarig maar ik ben mijn geld kwijt. Niemand van deze site reageert nog. Geen chat, geen mail. die volgens hun binnen de 24 uur behandeld wordt. en ja, is zo, tot ze de centen in handen hebben!

8 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Gelieve niet in te gaan op de…

Gelieve niet in te gaan op de aanbiedingen: Heb zelf reeds 6 maanden 2 paar schoenen besteld en tweemaal correct betaald ( +/_ 80 € ) na herhaaldelijke berichtjes nog steeds niks ontvangen niettegenstaande vele beloftes die ze zelf maken.

22 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Alstublieft nooit meer bestellen bij…

Alstublieft nooit meer bestellen bij Lavezzi.nl. Producten dienen rechtstreeks te worden geretourneerd naar China. Kost 30 à 40 euro. Kwaliteit is knudde. Dit is gewoon oplichting. Dat dit zomaar kan in Nederland. Ongelooflijk. Je gaat je product toch niet naar China terugsturen. Om zo je geld te verdienen? Deze mensen moeten zich kapotschamen. Dusss: nooit iets kopen bij LAVEZZI!!!

21 lutego 2021

Grimmels87.de

Grimmels87.de, denk iets te bestellen bij een Duitse zaak voor keukenbenodigdheden, blijken het Chinese oplichters te zijn. Ik bestel een pizarette, maar ontvang na 3weken 2 nagemaakte Rayban zonnebrillen!
Als ik claim mijn pizarette te willen of teruggave van mijn geld, komt er een ellende dat ik retourkosten van 25 dollar moet betalen voor de nep zonnebrillen! Pure oplichters

16 lutego 2021

Nebular essente shop...oplichters!!

Nebular Essente shop...zijn oplichters!! Ik heb bestelling gedaan. Geld afgeschreven, iban nummer komt uit duitsland. Het bedrijf op afschrift is SP Safetyphone. Heel vaag allemaal. Gisteren nog op de website kunnen kijken ...vandaag not available. Ik hoop dat deze oplichters gepakt kunnen worden. Ik ga in ieder geval aangifte doen!! Ik heb van alles screenshots van gemaakt en kan dit gebruiken bij mijn aangifte! Voel mij belazerd en dom.

16 lutego 2021

Waardeloose oplichterij site

Waardeloose oplichterij site. Heb een jas 26dec gekocht na diverse mails nog niks ontvangen. Je jas is echt onderweg hoor heb je bestelling nageken dat standaard mailtje krijg je terug. NIKS OP KOPEN ALLEMAAL BULSHIT.

13 lutego 2021
Oceniono na 2 z 5

Ik kreeg iets wat ik niet besteld had

Ik kreeg iets wat ik niet besteld had. Een grijze hobbezak modelloos. (lees trui) Rook vreemd. En knopen er op uit het jaar nul. Er zat geen pakbon bij. Vreemd donker zakje. Zonder postgegevens. Alleen naam afzender.
Ik wacht nog steeds op mijn echte bestelling. Duurt al weken.

12 lutego 2021

Oplichters

Oplichters! Direct een bevestiging van bestelling; betaald voor expresse (levering binnen 1-2 werkdagen) en vervolgens na een maand niets ontvangen, geen reactie op mail of contactformulier website!

12 lutego 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej