Internetshop

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Alstublieft nooit meer bestellen bij Lavezzi.nl. Producten dienen rechtstreeks te worden geretourneerd naar China. Kost 30 à 40 euro. Kwaliteit is knudde. Dit is gewoon oplichting. Dat dit zomaar kan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Mirsch.nl of cebair.. OPLICHTERIJ 2 Jassen gekocht op 9 november 2022. 24 november geleverd. Dunne zomerjassen ipv winterjassen en VEEL te klein. Klopt totaal niet met wat ik had besteld. Ret... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Shopulair maakt zich schuldig aan pure misleiding dat grenst aan oplichting. Ze vragen je het bestelde op eigen kosten retour te sturen. Bieden met behoud van het bestelde eerst 10% van het aanko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jammer dat ik een ster moet aanklikken om een ervaring te delen. Mijn bestelling bestaat uit 12 verschillende onderdelen. Ontvang 9 onderdelen, waarvan 2 ook nog dubbel! Dus 7 onderdelen. Heb er lan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Bestel hier nooit!!!!!

Bestel hier nooit!!!!! Bij REMONO!!!!
Heb een trui besteld.. dat het lang duurde Oke.. maar als hij dan niet goed is krijg je niks van ze te horen.. je moet een retourbon aanvragen.. maar ze reageren helemaal niet😡 weg 40 euro
Maar als je besteld reageren ze gelijk😳

7 lutego 2021
Oceniono na 1 z 5

Jas gekocht die bij ontvangst veel te…

Jas gekocht die bij ontvangst veel te klein was. Geld terug gevraagd. Ik zou mijn geld terug krijgen, maar dan diende ik de jas naar een adres in China op te sturen... De verzendingskosten zouden meer bedragen dan de prijs van de jas. Is maar 1 woord voor : OPLICHTERIJ ! Moest ik nul sterren kunnen geven, ik deed het ;(

7 lutego 2021

Waardeloos!

Een waardeloze ervaring om hier iets te bestellen!
Eerst weken wachten en dan een product ontvangen dat zo slecht is afgewerkt dat je er van schrikt
Vest was niet gevoerd hele lelijke stiksels overal losse draden de goedkoopste rits die je je kunt bedenken enz.
Geld terug doen ze hier niet aan alleen korting op de volgende aankoop!
Alsof ik hier nog iets ga bestellen, dacht ik niet!

31 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

niet een ster waard, nepfirma Chinabrol

niet een ster waard, dat is nog teveel, een nepbedrijf in Nederland, waar je beter niks koopt, een winterjas gekocht (dacht ik), maar het was eerder een vod waar je nog geen euro voor geeft,(pakket was zo klein dat ik dacht dat er een t shirt in mijn pakket zat) Chinese brol, dan koop je het beter op alibaba waar je het goedkoper betaald en weet dat het brol kan zijn..., al heel tijd houden ze me aan de lijn om het te retourneren en dan kom je te weten dat het geretourneerd moet worden naar China!!! terwijl het besteld is op .nl en verstuurd is van Nederland, dit is enkel omdat de kosten voor terugzending zo hoog zijn, dat je het 'zou' houden, of je legt bij op je aankoopprijs!!! Dit is oplichting 1e klas en let op, ze werken onder meerdere namen!!!

27 stycznia 2021

OPLICHTERIJ IS HET!!!!

OPLICHTERIJ IS HET!!!!
1 STER IS NOG TE SLECHT!

Ze zeggen binnen 10 dagen een jas te leveren. Na ruim een maand komt er een chinees pakket binnen.
Ze zouden europese maten hanteren maar een L is een chinese L

Ze willen niet meer dan 50% van het aankoop bedrag retourneren. (en het is nog maar af te wachten of je dat terug krijgt!) Dit is diefstal! oplichterij! ga niet met deze club in zee!

26 stycznia 2021

Had de 2 in 1 multistyler besteld

Had de 2 in 1 multistyler besteld. Na een maand kwam het binnen. Wat een slechte kwaliteit. De platen zijn van plastic en doet totaal niet wat het beloofd. No curls helaas... alleen dof en verbrand ruikend haar. Dus geld terug gevraagd en hoe ik het product retour kon sturen maar daar doen ze niet aan. Ze claimen op de website dat ze alles doen om je tevreden te stellen maar dat is dus niet waar. Volgens mij gaat dit helemaal in strijd met de wet. Dus ik ga zeker nog even verder met proberen mijn geld terug te krijgen. Misschien onbegonnen werk...

24 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Winterjas besteld xl veel te klein ziet…

Winterjas besteld xl veel te klein ziet eruit als een vondenbaal moet winterjas zijn lekker warm ja in het voorjaar zeer slechte kwaliteit vreselijk om te zien service zeer slecht krijg niet eens de kans en mogelijkheid om deze terug te sturen ik zou Lavezzi nooit aanprijzen jammer van deze oplichtpraktijken jullie moeten je ogen in je kop schamen

24 stycznia 2021

Wat een oplichters

Wat een oplichters , doen of het een NL bedrijf is !!🥴 jas ontvangen , nou hij ligt al in de container , doe niet eens moeite om iets terug te krijgen !!! Ik controleer altijd de shop , nu niet met resultaat deze scheid zooi 😡😡😡

Een ster is veel te veel voor deze oplichters

Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit en service, te dure prijzen, lange levertijd

Na een lange levertijd, het product eindelijk gekregen. Dan blijkt dat het artikel van veel mindere kwaliteit is dan de foto's laten zien. De pasvorm is lelijk en de stof is pluizig. De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken.
Vervolgens een mail gestuurd en gemeld dat wij het artikel retour willen sturen met bovenstaande reden. Waarop het antwoord van Lavezzi is, dat geld terug niet mogelijk is. Zij kunnen wel een een tegoedbon voor een volgende bestelling geven van 15%. Dezelfde korting waarmee geadverteerd wordt op de site. Hierover nog een mail gestuurd, maar ook dan is niks mogelijk. Reden genoeg om hier niet meer te bestellen

Oceniono na 1 z 5

na 10 weken jas besteld 3xl is veel te…

na 10 weken jas besteld 3xl is veel te klein
na meerde mails waar lavezzi mij aanbied een nieuwe jas maar moet wel verzendkosten betalen ik wil hem terug sturen en geld terug maar daar word gezegd dat dat niet kan dus koop hier niks

Wat een rommel

1ster is nog te veel. Goedkoop dun flut spul uit China. Lijkt niet eens op de foto op de site. Ook veels te klein natuurlijk. Pure oplichterij. Wagelijk gewoon.

Oceniono na 1 z 5

16 december jwinterjas besteld 2x xl …

16 december jwinterjas besteld 2x xl vandaag jas gekregen..KINDERJAS lijkt niet eens op jas die ik besteld heb...van 49 euro... this zo groot als een s...erg dun sneu jasje
dit is pure oplichterij.....niks bestellen daar je krijgt niet wat je besteld..........schande...oplichterij

21 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Jas gekocht absoluut niks met een jas…

Jas gekocht absoluut niks met een jas te maken te vies voor woorden fotos gestuurd naar ze je krijgt geen geld terug en je kan het niet terug sturen je mag wel iets anders kopen met 50% korting je reinste oplichters heb er geen andere woorden voor

20 stycznia 2021
Oceniono na 1 z 5

Begin december 2020 een jas besteld bij Lavezzi !…

Begin december 2020 een jas besteld bij Laverzzi ! Na diversen mails gestuurd te hebben kreeg ik als antwoord dat het bestelde artikel onderweg is.Vrijdag 15 januari jawel hoor de bestelde jas werd geleverd. Maat 2x Xl leek meer op een S maat. Dan maar terug sturen ? Maar waar naar toe ! Heb gevraagd om een adres en kreeg als antwoord ze zouden me een tegoedbon opsturen die dan kan gebruiken bij de volgende bestelling en ik mocht de bestelling houden. Daarbij komt nog dat de jas niet de jas is die ik heb besteld ! En zo kan ik nog wel even doorgaan. Oplichters !! Koop niets bij Lavezzi !

18 stycznia 2021

OPLICHTERS

Ik had een jas besteld maatje L, vandaag binnen na 3 weken en lijkt niet eens op de jas van de foto.

NIET KOPEN, ZIJN OPLICHTERS

18 stycznia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej