Alstublieft nooit meer bestellen bij Lavezzi.nl. Producten dienen rechtstreeks te worden geretourneerd naar China. Kost 30 à 40 euro. Kwaliteit is knudde. Dit is gewoon oplichting. Dat dit zomaar kan... Zobacz więcej
Internetshop
Zobacz, co mówią recenzenci
Mirsch.nl of cebair.. OPLICHTERIJ 2 Jassen gekocht op 9 november 2022. 24 november geleverd. Dunne zomerjassen ipv winterjassen en VEEL te klein. Klopt totaal niet met wat ik had besteld. Ret... Zobacz więcej
Shopulair maakt zich schuldig aan pure misleiding dat grenst aan oplichting. Ze vragen je het bestelde op eigen kosten retour te sturen. Bieden met behoud van het bestelde eerst 10% van het aanko... Zobacz więcej
Jammer dat ik een ster moet aanklikken om een ervaring te delen. Mijn bestelling bestaat uit 12 verschillende onderdelen. Ontvang 9 onderdelen, waarvan 2 ook nog dubbel! Dus 7 onderdelen. Heb er lan... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Beetje jammer
Jammer.. ik ben er helaas ook ingetuind.. product besteld en niets mogen ontvangen.. het zijn m.i. inderdaad oplichters.. nu hopen dat ze er nog wel iets goeds mee doen
Onbetrouwbaar
Ik bestelde en betaald een draadloos waterdrukpistool voor 49.95€ en kreeg een sproeikop toegestuurd met een waarde van 5$
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! hogedrukspray besteld krijg je alleen een kopje van heel wat anders. Komt niet overeen met de foto!! Vervolgens neemt niet retour mag je zelf opsturen naar CHINA. het is dat ik een ster moet geven anders verdient die geen ster!!! KOOP NIET!!
Zeer slecht!
Zeer slecht!
Adverteerd met een levertijd van 1 tot 3 werk dagen, vervolgens moet je 3 tot 4 weken wachten. Dropshipper!!
Ook adverteert hij met afbeeldingen die niet kloppen met de realiteit!
Air Wallets verkopen met een AirTag op de afbeelding en zonder AirTag geleverd krijgen!
Vervolgens vraag je waar de AirTag blijft en krijg je als antwoord dat je beter had moeten lezen+website om te leren begrijpend lezen?? Zeer onprofessioneel
Als je vol houd om alsnog een AirTag te krijgen per post,
Krijg je zeer onprofessionele discussies met de mededeling dat ik hem chanteer en dat dat strafbaar is! Vervolgens krijg je een mail Dat hij uitgepluist heeft waar je woont en wat je voor bedrijf je zelf hebt!
Kortom koop niks bij deze onprofessionele dropshipper
Wees gewaarschuwd voor etmaan.nl
Heel slecht
Heel slecht. Slippers besteld en ik wacht al 8 wk op bestelling. Geen bericht.. wel afgeschreven natuurlijk
Heb net een trainingspak gekocht..en…
Heb net een trainingspak gekocht..en helaas daarna pas de recensies gelezen!
Ben er nu al zeker van dat ik opgelicht ben,aan alle recensies te zien.
KOOP HIER NIKS! OPLICHTERS!!
En ik ga zeker weten aangifte doen,als ik niks binnenkrijg.
Oplichters 1ste klas
Oplichters 1ste klas
Ik had er slippers besteld begin juni voor zeker te hebben in augustus maar tot op heden nog steeds geen slippers ontvangen.
Verschillende mails gestuurd waar ze blijven en wat er aan de hand is.
1 mail teruggekregen op de 5/6 mails die ik gestuurd heb.
Corona als excuus 😒 op de andere mails geen reactie meer.
Krijg mijn geld ook niet terug en heb geen slippers.
Iemand nog een idee hoe ik ze anders kan bereiken ?
Grts m.
OPLICHTERS...
OPLICHTERS.... NIETS KOPEN BIJ SEFANA
Trui besteld ,bleek flodderig tshirt te zijn.
Teruggestuurd, €11.00 verzendkosten betaald en nooit meer iets gehoord..
Het is pure bedrog
Het is pure bedrog. Ik heb weken moeten wachten op mijn jurk. Toen die niet paste wou ik deze terug sturen. Nergens terug te vinden hoe en als je contact wil opnemen dan reageren ze niet. Jurk terug gestuurd naar afzender en nu na meer dan twee maand nog altijd mijn geld niet terug gezien! Reageren niet noch via chat noch via mail! Niet kopen via deze site want je bent gegarandeerd je geld kwijt!!!
Begin juni 3x Pak gekocht
Begin juni 3x Pak gekocht. Via Facebook reclame gezien. Tot nu toe niks gekregen. Ze geven jou nep track and trace. Weet iemand hoe wij deze winkeldeelsonline.com kan stopen?
Niet aan beginnen
Weliswaar wel geleverd, maar het leek niet op de bestelling. Teruggestuurd naar het door hen gegeven adres. Kwam het weer retour naar mij. Contact gezocht: was het mijn fout, ik moest het naar China sturen.
Ze boden een 30% refund van de bestelling en €7,50 onkostenvergoeding. Dit afgeslagen en nu geen contact meer te krijgen.
Waardeloze site
Waardeloze site, jurk besteld niet binnen gekomen en wel betaald. Contact gezocht en niks meer gehoord! Mensen jullie worden opgelicht. Trap er niet in!! Zonde van je welverdiende centjes! Misselijke oplichters
Suqoshop
Suqoshop: slechte ervaring. Ik wacht al een maand op mijn jurk, na herhaaldelijk contact kreeg ik een reactie dat door de corona maatregelen de levering vertraagd is. Het is moeilijk contact te krijgen met dit bedrijf. Trak and trace bleef lang op 1 juli hangen, nu is dat weer weg en staat 27juni als laatste update er op.
Ik vermoed dat ik opgelicht ben.
Ze beloven van alles maar maken niks…
Ze beloven van alles maar maken niks waar. Geleverd artikel (wat gewoon uit China komt) was niet wat ik besteld had. Ze geven aan dat je je geld terug krijgt maar ik wacht hier nog steeds op. Reageren ook niet op mailtjes. Zijn oplichters!
Ook Suqoshop
Suqoshop. Bestelling komt niet en op mail of contactformulier geen antwoord.
Suqoshop slechte ervaring
Suqoshop Bestelling op 2 juli geplaatst Nog niets binnen Track&trace link werkt niet Meerdere berichten gestuurd en op geen van allen antwoord
24/7 Bereikbaar Nou dat is niet het geval Ze zijn helemaal niet bereikbaar Ik zeg niets kopen
Niet bestellen hier
Niet bestellen hier! Bestelling kwam aan maar miste een onderdeel. Ze willen geen nieuwe opsturen. Ik kan 50% vergoed krijgen maar dan heb ik een incompleet kleding stuk. Wat ik niet kan dragen. Terug sturen is niet mogelijk! Mensen KOOP HIER NIET
2e hands troep gekregen
6 philips Hue spotjes besteld voor 300 euro, kreeg 2 beschadigde dozen binnen waar 2e hands Hue spotjes in zaten. Ze zijn niet te bereiken en reageren niet op mails.
Heb op 30 maart een trainingspak…
Heb op 30 maart een trainingspak besteld. Ik zag via Facebook een nette advertentie van illuxe.be/. Maar ik zie dat de website niet meer werkt en de track en tracé werkte ook niet. Heb mijn bestelling niet ontvangen. Het lijkt mij een onbetrouwbare site denk dat ik mijn geld kwijt ben dat ik voor het north face pak heb betaald.
Zijn oplichters trap er niet in
Zijn oplichters trap er niet in! Niks bestellen site werkt niet. Echte oplichters dat dit kan! Wie heeft ervaring met geld terug krijgen
Doświadczenie Trustpilot