Alstublieft nooit meer bestellen bij Lavezzi.nl. Producten dienen rechtstreeks te worden geretourneerd naar China. Kost 30 à 40 euro. Kwaliteit is knudde. Dit is gewoon oplichting. Dat dit zomaar kan... Zobacz więcej
Internetshop
Zobacz, co mówią recenzenci
Mirsch.nl of cebair.. OPLICHTERIJ 2 Jassen gekocht op 9 november 2022. 24 november geleverd. Dunne zomerjassen ipv winterjassen en VEEL te klein. Klopt totaal niet met wat ik had besteld. Ret... Zobacz więcej
Shopulair maakt zich schuldig aan pure misleiding dat grenst aan oplichting. Ze vragen je het bestelde op eigen kosten retour te sturen. Bieden met behoud van het bestelde eerst 10% van het aanko... Zobacz więcej
Jammer dat ik een ster moet aanklikken om een ervaring te delen. Mijn bestelling bestaat uit 12 verschillende onderdelen. Ontvang 9 onderdelen, waarvan 2 ook nog dubbel! Dus 7 onderdelen. Heb er lan... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Deterus is een scam
Ook ik ben er in gevlogen. Begin september bestelde ik een hydrospray voor 54,99 met track&trace.
In track&trace was niets te vinden dus ik ben in cntrack (voor chinapost) gaan kijken.
Daar verscheen uiteindelijk op 21 september een melding dat er iets verstuurd was.
Voor die tijd had ik al diverse keren gemaild en van hun klantenservice vage antwoorden gekregen.
Ik heb geprobeerd mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug ge-eist omdat dit duidelijk lang ging duren en ik het dan ook zelf wel op ali express had kunnen kopen.
Totaal geen reactie meer.
Vandaag kreeg ik dus na een maand een sproeikop van 4.95 toegestuurd. Absoluut niet wat ik besteld had!
Ik heb ze weer gemaild, maar zag dat de website offline was en verwacht dus weinig reactie.
Denk er had over om hier werk van te maken want 55 euro is voor mij best een groot bedrag.
Ze zijn 1 ster nog niet eens waard, het zijn oplichters. Maar ik moest een ster geven om een recentie te kunnen geven.
Deterus de grootste oplichters!!!
De grootste oplichters!!!. Ik heb ook een hydrospray besteld. Verschillende mailtjes verstuurd waar mijn bestelling blijft. Is onderweg.. bla bla bla. Kreeg na 6 weken een plastic douchekop twv €5,00. Retour sturen naar China… jaja.. koop hier nooit iets. Grote oplichters zijn het. Website is nu offline.
nou nog erg voor terug sturen betaal je…
nou nog erg voor terug sturen betaal je 19,25 en dat geld en misschien dat andere geld zie je niet terugin een woord schoften voor dat waterpistooltje van 5,00 euro waarde
Hellaas ook een hoge druk spuit besteld…
Hellaas ook een hoge druk spuit besteld en dus ook opgelicht erg dat die bedrijven nog kunnen bestaan
Ook erin gestonken hogedrukspuit
Ook erin gestonken, wat een oplichters (hogedrukspuit) Bestel die hogedrukspuit voor 51.90 niet nog beter bestel helemaal niets bij deze webshop. Schandalig een kinderpistool van de action ziet er mooier uit, waarde van dat ding 4.00 euro schandalig, wat een NEP gedoe.
Ook een hogedruk handpistool gekocht
Ook een hogedruk handpistool gekocht, na 5 weken nog steeds niets binnen.
Zojuist binnen gekregen, een k@t plastic hand spuitje.
Wie weet het adres van deze internet shop?
OPGELICHT!
OPGELICHT!!
zo gehete opstapelbare sneaker boxen besteld , nooit aangekomen in NL na 3 weken rond te zwerven in china ging het opeens retour richting de verkoper.
75,- betaald hun beloven elke keer een refund wacht er nog op zijn nu 2 maand verder
Ik heb 30 Sept z,n hogedrukreiniger…
Ik heb 30 Sept z,n hogedrukreiniger besteld €61,98 elke keer als ik mailde waar mijn bestelling bleef was het onderweg.Afgelopen zaterdag kreeg ik de mail hou je track en tracé nummer inde gaten .Maar toen ik Maandag keek was er geen webshops meer te bekennen en ook geen trackings nummer meer.Ik voel me opgelicht.
Heb ster in moeten tikken om revieuw te…
Heb ster in moeten tikken om revieuw te kunnen schrijven.
Oplichting nog te zacht uitgedrukt men normaal scherp van geest.
Dione bestaat volgens mij niet, het product zou lange levertijd hebben, MOOI NIET. toen was er storing met de Track en Tracé.
Na een scherpe reactie van mijn kant niets meer gehoord.
DUS MIJN ADVIES AAN MIJ ZELF.. NOG BETER UITLIJKEN DOMBO.
Dione lacht zich slap🥵🥵
Snoerloze hogedrukspuit besteld a 59…
Snoerloze hogedrukspuit besteld a 59 euro, ontving na 3 weken een tuinsproeier uit China van 5 euro. Website reageert niet op mijn berichten. Zwaar vermoeden dat ik ben opgelicht. Koop nooit iets van Deterus.
Pure oplichting
Pure oplichting, beste mensen koop er niets,alles is bedrog
Ik ook opgelicht
Ik ook opgelicht. Ze doen inderdaad allemaal kortingsvoorstellen omdat ze blijkbaar niet willen dat je iets retourneert. Ook 4 weken moeten wachten tot dat het binnen kwam. Nooit meer iets bestellen via Catarashop!!
Deterus.nl : Frauduleuze webshop!
Ook ik kreeg de 'Hydrospray' niet geleverd!
Geen reacties meer op mijn mails.
Gelukkig is de 'webshop' nu gesloten.
Geld kwijt; les geleerd! Ik blijf nu weg van Nederlandse webshops.
Deterus.nl pure oplichters!
Ook ik ben er ingestonken. Een handheld hogedruk spuit met accu besteld, krijg je een plastic spuit met een gardena koppeling. Lijkt niet op wat ik besteld heb!
Schande.
Pure oplichters vooral die Dionne
Pure oplichters vooral die Dionne , eerst leuk voorstellen maar als je dan een pruts plastiek spuit toegestuurd krijgt vanuit china ( waarde 4 Euro ) waar ik 59 euro betaald heb dan hoor je niks van hun, maar het geld hebben ze wel op hun rekening ONBETROUWBAAR en zeer onprofetioneel niks daar meer kopen afzetters
ECHTE OPLICHTERS Kocht er ook het…
ECHTE OPLICHTERS Kocht er ook het hogedrukspray pistool en kreeg inderdaad na 4 weken een plastiek pistooltje dat in elke hobbyzaak te koop is voor nog geen 5€ en antwoorden niet meer op mails. Ben dus mijn 59,95€ kwijt en terugsturen naar China kost 65€ hoe durven ze ! ! !
Oplichters punt uit
Oplichters mensen Deterus.nl
Oplichters mensen
Koop niets hier bij deze webshop
Je krijgt niets of wat geleverd wordt is rommel die niet met de werkelijkheid strookt
Aangifte doen bij de politie
Ben er ook ingestonken had ook…
Ben er ook ingestonken had ook snoerlose hogen druk besteld en kreeg ook een sproeikop wil je het retouner moet je zelf de kosten naar China betalen ik en je moet ook een retourformelier hebben nou na een paar mails nog steeds geen retourformelier
oplichters
Bestelde een snoerloze hogendruk reiniger van 64,99 euro en kreeg een sproeikop toegestuurd met een waarde van 5 euro Koop hier niks ! OPLICHTERS ! aangifte doen
Doświadczenie Trustpilot