Internationaldesign.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte mine varer om eftermiddagen ved 16-tiden. De var på lager ifølge hjemmesiden. Fik besked om, at varerne var blevet afsendt et par timer senere. Lidt over kl 13 dagen efter, kunne jeg afh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god service! Til Black Friday bestilte jeg en julegave hos International Design, som modtageren ønskede byttet til en anden farve. Denne farve var desværre ikke på lager, men I-D fik... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Superhurtig betjening og ligeså levering. Det virker meget personligt, og man får lynhurtige svar på korrespondancen. Alt emmer af høj kvalitet og ansvarsbevidsthed. En sjælden god oplevelse i vores d... Zobacz więcej

1. Projektant wnętrz
  2. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

De brands vi sælger har typisk opnået internationale designnomineringer og priser. Ring til vores kundeservice, hvis du mangler hjælp og vejledning

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

394 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Enestående kundeservice

Er ikke så vant til at handle på nettet, og har nu haft min bedste oplevelse på et netkøb. Fik fantastisk fin betjening ved Internationaldesigns kundeservice således at jeg let kunne gennemføre mit køb på webshoppen. Varen levede op til mine forventninger og ankom dagen efter bestilingen som aftalt. Havde efterfølgende et spørgsmål og igen var kundeservice enestående. Vender snart tilbage

11 lutego 2022

Lynhurtig levering

Anden gang jeg handler hos Internationaldesign og også denne gang har jeg oplevet en fantastisk kundeservice og lynhurtig levering. Bestilte varen i går og her til formiddag er den modtaget. 5 store stjerner herfra.

10 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Useriøs shop som reklamere med varer og…

Useriøs shop som reklamerer med varer og priser, der umiddelbart ser gode ud - og selvfølgelig bestiller man så.
Bestilte 2 uldplaider i gave til min kone, pris her 2000.-, andre steder 2600.- ... se det lignede en god handel.
Har nu ventet siden september på uldplaider, som sjovt nok både var på lager og endda til nettets laveste pris.
Bevares vi har fået mange venlige mails tilbage, når vi har rykket, men i bund og grund ændrer det jo intet.
Vi har nu annulleret og jeg ville ikke stole på, at jeg nogen sinde fik varerne

9 lutego 2022
Opinia niezależna
Logo Internationaldesign.dk

Odpowiedź od Internationaldesign.dk

Kære Henrik

Ja, virkeligt ærgeligt med de utallige forsinkelser, som der har været. Plaiden er produceret i udlandet, og coronasituationen har også medvirket negativt i forhold til leveringstid.

Som forhandler kan vi ikke påvirke leverandørernes leveringstider

Vi har fuld forståelse for, at din tålmodighed er opbrugt. Der er intet vi hellere ville end levere de to plaider til dig og din kone.

Vi har prøvet så godt, det har været muligt, at orientere dig undervejs, herunder at finde alternative plaider. Vi kunne også have leveret den konkrete plaid, men i en anden farve

Men da det var en gave, har du meget naturligt holdt fast i den oprindelige plaid.

Vi beklager situationen og ønsker dig og din kone et godt forår

Henrik
Internationaldesign.dk

Fantastisk service!

Købte en hylde hos internationaldesign.dk og modtog den kort efter. Desværre var hylden blevet ødelagt under transport med postnord og jeg skulle have en ny. Her mødte jeg intet andet end fantastisk service og modtog dagen efter en ny hylde med danske fragtmænd. Kommer helt sikkert tilbage.

6 stycznia 2022
Opinia niezależna

Perfekt

Perfekt, nem bestilling og hurtig levering og farve og kvalitet lever 100% til forventninger
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 października 2021

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej