På trods af lang leveringstid, er vi meget tilfredse. Virkelig flot polstring på vores stole. God service med levering lige til døren.
Havde tidligere fået leveret seks Syv`ere med og uden armlæn til vores Pit Hein spisebord - og drømmen var nu en Børge Mogensen sofa og to H.W.Klein lænestole til TV hjørnet. Det hele skulle til h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Denne møbelbutik er intet mindre end et tempel for dansk design! Her står ikoniske linjer, kompromisløst håndværk og gennemtænkt æstetik side om side i et sortiment, der kan få selv den mest garvede d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Handel med brugte design møbler.
6700, Esbjerg, Dania
- info@anotherclassic.dk
- anotherclassic.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fin service og smukke varer👍
Super kvalitet læder og lækkert…
Super kvalitet læder og lækkert produkt. Jeg købte læderbetræk til safari- Stol. Det er virkelig lækkert og i god kvalitet.
Jeg giver min bedste anbefaling
Flotte stole
God vejledning
Fik en god snak om hvilke stole vi skulle vælge til nyt spisebord. Det var 10 meget flotte captain’s stole vi modtog.
Alt har fungeret perfekt kvalitet i top.
Meget fin service og information om…
Meget fin service og information om produktet. Klar med uddybende og forklarende detaljer om det købte.

Sikker handel
Sikker handel, venlig korrespondance i det hele taget en rigtig god oplevelse. Charlotte, Aarhus

Odpowiedź od Anotherclassic
Fantastisk service og ærlig snak
Jeg sendte et par fotos af min slidte BM 2208, og fandt en tilsvarende på hjemmesiden som var restaureret. Vi aftalte en byttepris og ugen efter var det hele på plads. Jeg er imponeret over hvor flot min “nye” sofa er. Min største anbefaling.

Odpowiedź od Anotherclassic
Er skuffet over ikke at have modtaget…
Er skuffet over ikke at have modtaget stolene inden påske, når fragten er betalt

Odpowiedź od Anotherclassic
God service og hurtig levering og…
God service og hurtig levering og produkt at levede op til mine forventninger

Odpowiedź od Anotherclassic
Det er en god personlig engageret…
Det er en god personlig engageret betjening og vejledning.🙌

Odpowiedź od Anotherclassic
Super flotte klassiker og fantastisk service
Jeg besøgte butikken i Esbjerg og bordet jeg gerne ville se levede fuldt ud op til det der stod på hjemmesiden. Fik den bedste service i butikken og ligeledes ved bestilling og levering.

Odpowiedź od Anotherclassic
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.