Internationaldesign.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte mine varer om eftermiddagen ved 16-tiden. De var på lager ifølge hjemmesiden. Fik besked om, at varerne var blevet afsendt et par timer senere. Lidt over kl 13 dagen efter, kunne jeg afh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god service! Til Black Friday bestilte jeg en julegave hos International Design, som modtageren ønskede byttet til en anden farve. Denne farve var desværre ikke på lager, men I-D fik... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte en hylde hos internationaldesign.dk og modtog den kort efter. Desværre var hylden blevet ødelagt under transport med postnord og jeg skulle have en ny. Her mødte jeg intet andet end fantastisk s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Superhurtig betjening og ligeså levering. Det virker meget personligt, og man får lynhurtige svar på korrespondancen. Alt emmer af høj kvalitet og ansvarsbevidsthed. En sjælden god oplevelse i vores d... Zobacz więcej

1. Projektant wnętrz
  2. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

De brands vi sælger har typisk opnået internationale designnomineringer og priser. Ring til vores kundeservice, hvis du mangler hjælp og vejledning

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

394 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Virkelig god service

Virkelig god service. Løbende status på min ordre som de skulle have hjem fra deres leverandør.

5 grudnia 2023

Kære MJA

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse. Det er vi virkelig glade

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering og fantastisk kundeservice

Handler ikke så meget online, men det har været min bedste købsoplevelse til dato. Lynhurtig levering og fremragende kundeservice. Vender snart tilbage. Kan anbefales

1 grudnia 2023

Kære Nielsen

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Godt at høre at alt er gået fint og vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang

Oceniono na 4 z 5

Varen er nu modtaget. Alt i orden.

Jeg har endnu ikke modtaget den bestilte vare. Kun denne tilfredsheds undersøgelse den 8. November. Men håber da snart at se varen.

4 listopada 2023

Kære Britta

Tak for din anmeldelse

Vi forstår dog ikke hvorfor du har givet os en 1 stjernet anmeldelse. Du var ved købet informeret om leveringstiden og herudover fulgte vi op med mail d. 8. november

Da vi gerne vil i dialog med dig har vi sendt dig 2 mails, men desværre ikke modtaget svar

Vi håber du bliver glad for hynden

Handel gået fint

Handel gået fint, og varen var som forventet. ingen problemer

11 listopada 2023

Kære Hans

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os du har været tilfreds med handelen

Oceniono na 5 z 5

Flot strygebrædt til god pris og hurtig…

Flot strygebrædt til god pris og hurtig levering. Det eneste, der kunne være bedre, er lidt mere produktinformation.

29 października 2023

Kære Inge

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er vi rigtig glade for.

God hurtig levering

Nem og hurtig levering.

9 października 2023

Hej Jytte

Tusind tak. Det glæder os at høre at alt er forløbet planmæssigt

Vild hurtig levering

2 października 2023

Hej Zorica

Vi er glade for at høre du har tilfreds med forløbet. Tusind tak

Oceniono na 5 z 5

Bedste kundeservice og gode priser

Købte en trappestige, som dels havde længere leveringstid fra producenten end planlagt, og ikke var som forventet. Men internationaldesign holdt mig løbende og proaktivt personligt informeret. Da stigen skulle byttes klarede de også det let og hurtigt. Sidst men ikke mindst havde de nogle rigtig gode priser. Vil helt sikkert handle her igen, og anbefaler klart internationaldesign.

19 czerwca 2023
Opinia niezależna

Kære Michael

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og glæder os til at se dig tilbage som kunde en anden god gang.

Kære Pia

Mange tak for du tog dig tid til at anmelde os

Vi er rigtig glade for at du har været tilfreds med forløbet og den hurtige levering

Oceniono na 5 z 5

Stillede et spørgsmål om en vare og fik et hurtigt svar. Det fremgik dog ikke af hjemmesiden at en variant var udsolgt. Jeg købte en anden variant og var tilfreds med handlen.

11 kwietnia 2023

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej