Reakcja na opinię
Sökte lite efter ny toner då skrivaren varnat ett år för att den ”snart är slut”. Köpte en gång ett originalkit som med alla patronerna gick på närmare 12 papp. Hittade efter lite letande INK PROs s... Zobacz więcej
Trevligt, Ett Stort Tack Inkpro Sverige och en eloge till Milla på kundtjänst! Har kontaktat (efter en tids tystnad) mig, och meddelat att man betalar tillbaka hela summan till mitt konto, satt... Zobacz więcej
Från er sida var det inget fel men Bring som leveransföretag är helt värdelös. De skrev att adressen var fel fast dem hade rätt adress, dem sa att vi inte var hemma och att dem ringt vilket inte helle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prisgaranti på kompatibla bläckpatroner, lasertoner och färgpatroner för alla skrivare. Certifierade av Trygg E-handel. Snabb leverans. Tel: 010-199 2571
Kullangatan 180, 263 58 , Strandbaden, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Billigt,bra och snabb leverans, tummen upp för er.
På hemsida skriver InkPro, 1 - 3 dagars leveranstid, jo hej du, ett bra sätt att få kunder att beställa av dem, men det blir bara den här enda gången. Vi beställde bläck den 1/4 och i dag 10/4 får jag meddelande om att paketet är överlämnat till Bring för leverans, och förväntad leverans är då 13/4. Riktigt dåligt, skickar vi efter från t.ex Apotea så är paketet här på 2 dagar.

Odpowiedź od Inkpro.se Sverige
Inkpro har tipsat mig om fel patron vid beställning, lita aldrig på Inkpro, jag är oerhört besviken!!!
Nu får de bekosta returfrakten tillbaka.

Odpowiedź od Inkpro.se Sverige
den gula färgen hade läckt ut i sin lilla plast påse

Odpowiedź od Inkpro.se Sverige
Tack för snabb och proffsig och prisvärd refill toner till laserjet-skrivaren.
Älskar när återbruk och service samarbetar såhär ☆☆☆☆☆
Bra produkt, snabb leverans samt bra pris
Tonern jag köpte är inte kompatibel med skrivaren, det är förmodligen någon billig kina skxx för det saknas ett hjul på tonerkasetten som talar om för skrivaren att det är en ny toner och hur många sidor som kan skrivas ut. Kundtjänst svarar inte ens på hur jag skall reklamera skiten ....

Odpowiedź od Inkpro.se Sverige
Kom rätt snabbt. Ser ut att vara korrekt. Har lite kvar i den gamla så byttet kommer troligen om någon vecka.

Odpowiedź od Inkpro.se Sverige
Snabba ryck där! Tackar jag för då behovet var stort. Trevlig kundservice också :)
Priset konkurrenskraftigt. Det var lätt att beställa på hemsidan. Bekräftelse på mail kom fort och leveransen var snabb.
Jag beställer enligt brothers art.nr och ni skickar npgon form av kopior vilket gjort att det inte fungerar att skriva ut, detta är ju blff

Odpowiedź od Inkpro.se Sverige
Inget telefonnummer för kontakt, och vid mailkontakt så kan dom inte ändra lev.adress till distrubitören. Vidare vid samtal till Bring som är distrubitör så änvisar dom till inkpro's telefon för att kunna ändra adress.
Detta var första ggn jag provade inkpro och det är garanterat den sista ggn, oavsett om mitt kolli kommer fram till mig eller inte.

Odpowiedź od Inkpro.se Sverige
Snabb leverans. Tydligt att det var kompatibla kassetter. Inga problem satte dom på plats och skrivaren acceperade dom. Test utskriver var bra även bild.
Ni hade klistrat över "do not remove........." men det gjorde ja i farten och nu får jag inte dit den igen.

Odpowiedź od Inkpro.se Sverige
Första utskriften var helt perfekt.
Hoppas att det fungerar lika bra med kommande utskrifter. 😀
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.