Zobacz, co mówią recenzenci
123ink gick hela vägen för att se till att jag som kund fick en bra upplevelse. Jag var tvungen att göra en orderändring, vilket ledde till försening, eftersom det jag ändrade till inte fanns i lage... Zobacz więcej
Det var första gången jag beställde..tog lite tid men berodde isig på mig själv då jag pga oväntat lång lev..tid dock ..dock..helt förståerligt.. å produkterna förmodligen ok men måste ju helt använda... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Drukarki i skanery
- Dostawca żarówek
- Sklep z oświetleniem
- Sklep z artykułami biurowymi
- Hurtownia artykułów biurowych
- Dostawca pojemników z tonerem
Napisane przez firmę
Över 400,000 kunder. Snabba leveranser från våra lokaler i Stockholm. Mycket stort utbud av: Skrivare och skrivartillbehör, kontorsmaterial, städprodukter, LED belysning och batterier samt mycket, mycket mer.
Dane kontaktowe
Lagervägen 5D, 136 50, Jordbro, Szwecja
- 0855004123
- info@123ink.se
- 123ink.se
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Blixtsnabb leverans och supertrevlig…
Blixtsnabb leverans och supertrevlig service. Rekommenderas varmt!
Hemsidan var enkel att hitta varor
Hemsidan var enkel att hitta varor, bra priser, varor fanns i lager. sen får vi se hur leveransen går.
123.se är obehagliga
Jag beställde 2 hp ORIGINAL-patroner, vilket resulterade i att 123.se missbrukade mina uppgifter till att ”omyndigförklara” mig för att jag inte köpte deras PIRAT-dito. En ouppfostrad säljare vägrade ge sig förrän jag accepterade att köpa en av deras; med tillägget att deras är bättre och inte påverkade garantin för skrivaren. Jag har meddelat hp om att en av deras åf missbrukar sin position.

Odpowiedź od www.123ink.se
Bra produkt
toppenservice!
Snabb leverans, bra produkter och bra pris. Fint med små presenter med. Vad mer kan en önska sig?
Lätt att beställa och produkter kommer…
Lätt att beställa och produkter kommer snabbt. Rekommenderar detta företag
Testade no-name bläckpatroner från annan
Jag hade köpt no-name bläckpatroner från annan stor försäljare som inte fungerade. När jag var i kontakt med den firman fick jag några förslag på vad jag skulle göra men när de inte fungerade ock jag bad att få köpa originalpatroner slutade firman svara. Beställde originalpatroner från 123ink istället. Blev uppringd av dem och de föreslog deras egna istället och garanterade att det skulle funka. DET FUNKADE!!! Tack 123ink! Good bye inkclub....
Snabbt och enkelt
Lätt att hitta det jag sökte efter och super snabb leverans.
Allting fungerade felfritt.
Mycket bra service från kundtjänst och…
Mycket bra service från kundtjänst och väldigt snabb leverans. Fick paketet dagen efter min beställning. Beställde toner till min HP skrivare och fick tips om att jag kunde köpa 123ink eget märke som är billigare. Fungerar utmärkt.
Snabb leverans enkelt att handla 👌
The shopping experience was smooth and…
The shopping experience was smooth and the delivery was on time.
Snabb och smidig beställning och grymt…
Snabb och smidig beställning och grymt snabb leverans tid. Beställd kväll 6/4 levererad em 8/4. Mycket nöjd!
Snabbt och prisvärt
Snabbt och prisvärt. Enkelt att hitta rätt toner.
Snabb leverans och bra produkt.
Fungerade bra och gick snabbt .
Köp inte original bläckpatroner från 123ink!
Välj ett annat företag om du vill köpa originalpatroner, annars blir du uppringd av en extremt påstridig säljare som ifrågasätter ditt val och din intelligens för att du inte valt deras eget, billigare varumärke istället.
Deras eget varumärke, som består av återvunna delar från originalpatroner, är troligen ett bra miljöval men med kraftigt varierande kvalitet. Eftersom elektroniken i patronerna är designad för engångsbruk ökar risken för dåliga utskrifter och läckande patroner. De kan fungera felfritt, men i värsta fall riskerar de att helt förstöra din skrivare. Dessutom gäller oftast inte garantin på din skrivare om du använt annat än original bläckpatroner.

Odpowiedź od www.123ink.se
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.