Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

123ink gick hela vägen för att se till att jag som kund fick en bra upplevelse. Jag var tvungen att göra en orderändring, vilket ledde till försening, eftersom det jag ändrade till inte fanns i lage... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var första gången jag beställde..tog lite tid men berodde isig på mig själv då jag pga oväntat lång lev..tid dock ..dock..helt förståerligt.. å produkterna förmodligen ok men måste ju helt använda... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Drukarki i skanery
  2. Dostawca żarówek
  3. Sklep z oświetleniem
  4. Sklep z artykułami biurowymi
  5. Hurtownia artykułów biurowych
  6. Dostawca pojemników z tonerem

Napisane przez firmę

Över 400,000 kunder. Snabba leveranser från våra lokaler i Stockholm. Mycket stort utbud av: Skrivare och skrivartillbehör, kontorsmaterial, städprodukter, LED belysning och batterier samt mycket, mycket mer.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

123.se är obehagliga

Jag beställde 2 hp ORIGINAL-patroner, vilket resulterade i att 123.se missbrukade mina uppgifter till att ”omyndigförklara” mig för att jag inte köpte deras PIRAT-dito. En ouppfostrad säljare vägrade ge sig förrän jag accepterade att köpa en av deras; med tillägget att deras är bättre och inte påverkade garantin för skrivaren. Jag har meddelat hp om att en av deras åf missbrukar sin position.

11 kwietnia 2026
Logo www.123ink.se

Odpowiedź od www.123ink.se

Tack för att du kontaktade oss och delade din upplevelse. Vi beklagar att du upplevde kontakten i samband med ditt köp som negativ – det är inte den köpupplevelse vi vill ge.

Vi vill försäkra dig om att dina personuppgifter hanteras och skyddas i enlighet med gällande dataskyddsregler (GDPR) samt vår integritetspolicy. Det du upplevt handlar sannolikt om att vi sett att du beställt originalprodukter och därför kontaktat dig för att informera och rekommendera vårt eget varumärke 123ink som ett alternativ. Det kan även exempelvis ha varit något fel som upptäckts med leveransinformationen du skrivit in eller att hela din beställning inte fanns i lager och att vi önskade att nå dig via telefon för att informera om ett delskick på de produkter vi har.

Det är viktigt för oss att kunder bemöts på ett respektfullt och korrekt sätt, oavsett vilka produkter de väljer att köpa och du är alltid välkommen att enbart säga nej tack.

Om du önskar ytterligare kontakt eller hjälp så är du välkommen att mejla oss på info@123ink.se

123ink

Oceniono na 5 z 5

Testade no-name bläckpatroner från annan

Jag hade köpt no-name bläckpatroner från annan stor försäljare som inte fungerade. När jag var i kontakt med den firman fick jag några förslag på vad jag skulle göra men när de inte fungerade ock jag bad att få köpa originalpatroner slutade firman svara. Beställde originalpatroner från 123ink istället. Blev uppringd av dem och de föreslog deras egna istället och garanterade att det skulle funka. DET FUNKADE!!! Tack 123ink! Good bye inkclub....

14 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Mycket bra service från kundtjänst och…

Mycket bra service från kundtjänst och väldigt snabb leverans. Fick paketet dagen efter min beställning. Beställde toner till min HP skrivare och fick tips om att jag kunde köpa 123ink eget märke som är billigare. Fungerar utmärkt.

10 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Köp inte original bläckpatroner från 123ink!

Välj ett annat företag om du vill köpa originalpatroner, annars blir du uppringd av en extremt påstridig säljare som ifrågasätter ditt val och din intelligens för att du inte valt deras eget, billigare varumärke istället.

Deras eget varumärke, som består av återvunna delar från originalpatroner, är troligen ett bra miljöval men med kraftigt varierande kvalitet. Eftersom elektroniken i patronerna är designad för engångsbruk ökar risken för dåliga utskrifter och läckande patroner. De kan fungera felfritt, men i värsta fall riskerar de att helt förstöra din skrivare. Dessutom gäller oftast inte garantin på din skrivare om du använt annat än original bläckpatroner.

10 kwietnia 2026
Logo www.123ink.se

Odpowiedź od www.123ink.se

Hej Åke,

Vi beklagar verkligen att du har upplevt vårt bemötande som påstridigt eller nedvärderande, det var naturligtvis inte vår avsikt. Vi uppskattar att du uppmärksammar oss om detta och tar din feedback på största allvar.

Vad det gäller produkter inom vårt eget varumärke är vi mycket stolta över dem och kvaliteten vi erbjuder och har därför en generös livslång garanti på dem. Skulle en produkt mot förmodan inte fungera som den ska, hjälper vi dig självklart med en reklamation. Du är varmt välkommen att kontakta oss via mejl på info@123ink.se, så ser vi till att hantera ditt ärende så smidigt som möjligt.

Tillverkarna får inte neka din garanti enbart på grund av att du använt andra produkter än deras egna varumärke. Det är endast om det är bevisat att det andra varumärket är orsaken till att ett fel har uppstått.
Om en av våra produkter skulle orsaka skada på din skrivare omfattas detta av vår garanti, under förutsättning att vi får ett skriftligt utlåtande från en auktoriserad tekniker efter överenskommelse med oss. Vi säkerställer då att ärendet hanteras på ett korrekt och rättvist sätt.

Tack för att du tog dig tid att kontakta oss. Dina synpunkter är mycket värdefulla och hjälper oss att ständigt förbättra vår service.

123ink

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej