Zostałam oszukana. Zwróciłam sukienki, otrzymałam e-mail z informacją o pozytywnie rozpatrzonym zwrocie, jednak nie otrzymałam zwrotu należności za zwrócony towar. Nikt nie odpisuje na żadnym port... Zobacz więcej
Zostałam oszukana na prawie 1000zł. Dokonałam zwrotu sukienek, zwrot rozpatrzony pozytywnie, zwrotu pieniędzy brak. Nie odbierają telefonu, nie odpisują na maile. Skontaktowałam się przez fb, otrzy... Zobacz więcej
Zostałam oszukana przez tę firmę tak jak wszyscy na tej grupie. Kupiłam sukienkę, którą następnie odesłałam i nic... Zwrot rozpatrzono pozytywnie, wiadomość na e-mailu. Nie odpowiadają na telefon, wi... Zobacz więcej
Zostałam oszukana na 412zł,zwróciłam sukienkę,ponieważ nie pasowała rozmiarem, brak zwrotu pieniędzy, brak kontaktu na nr podany sklepu. Czytając komentarze dowiedziałam się,że mąż owej pani oszustki... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
100% Natural Skin & Oral care products made with ancient organic ingredients with no preservatives, binding agents or harmful chemicals.
London, Zjednoczone Królestwo
- Info@illuminateessentials.com
- www.illuminateessentials.com
Witam dołączam do grona oszukanych…
Witam dołączam do grona oszukanych klientów . Odesłałam zwrócony towar kwota ponad 700 zł nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Zero kontaktu . Kontakt e-mail w przypadku gdyby ktoś kierował sprawę do Sądu
Powinniśmy działać !!
Ja też zostałam oszukana na 800 zł
Ja też zostałam oszukana na 800 zł
Jeśli będzie składany jakiś grupowy pozew chętnie się dołączę
Również zostałam oszukana na kwotę 800…
Również zostałam oszukana na kwotę 800 zł .
Jeśli będzie pozew zbiorczy to przyłączę się , warto utworzyć jakąś grupę na fb co każdy ją szybko znajdzie .
Sklep ponoć ma się na dniach zamykać :)
Brak zwrotu pieniędzy
Pozytywnie rozpatrzony zwrot ponad 2 miesiące temu. Środki nie wróciły na konto. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu. Gdzie należy zgłosić sprawę?
nie oddają pieniędzy!
6 września otrzymałam informację, że zwrot został pozytywnie rozpatrzony; do dziś tj. 5 listopada nie otrzymałam zwrotu pieniędzy! oszustwo?!
Również zostałam oszukana przez tych…
Również zostałam oszukana przez tych złodziei!!! Również kwota około 400zl, jeśli ktoś wie gdzie szukać pseudo właścicieli to pokuszę się o wizytę bezpośrednia!!!
Ja także jestem oszukana
Ja także jestem oszukana, proszę o namiary do pozwu zbiorowego.
Również nie otrzymałam zwrotu środków…
Również nie otrzymałam zwrotu środków na 400zł
Czy ktoś może podać namiary na jakieś grupy gdzie będzie składany pozew zbiorowy ?
Uwaga złodzieje
Uwaga złodzieje. Oszukują ludzi i nie oddają pieniędzy po potwierdzeniu zwrotu towaru. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Sprawa zgłoszona na policję.
Również nie zwrócono nam około 400 zł…
Również nie zwrócono nam około 400 zł za sukienkę od ponad miesiąca. Kto zakupił a nie oddał, niech nie oddaje towaru! A kto jeszcze nie zakupił niech tego nie robi!!!!!
Niestety mnie też oszukano
Niestety mnie też oszukano. Podobnie jak u Was brak kontaktu i środków za zwróconą sukienkę. Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego!!! Zgłosiłam sprawę do Rzecznika Praw Konsumentów.
UWAGA OSZUŚCI
UWAGA OSZUŚCI - brak zwrotu pieniędzy po odesłaniu towaru i mailu potwierdzającym uznanie zwrotu.
Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego
Dzień dobry
Dzień dobry, ja również nie dostałam zwrotu pieniędzy. Zwrot wysłany 28 wrzesnia do dziś brak kontaktu telefonicznego mailowego i na mesengerze. Chętnie dołączę do pozwu zbiorowego. Złodzieje.
Illuminate - złodzieje !!!
Przy zakupie sukienek nie pomyślałam, aby sprawdzić sklep pod względem opinii i tak jak inne Panie również zostałam okradziona z pieniędzy które mi się należą. Jeżeli powstaje jakiś zbiorowy pozew bardzo chętnie do niego dołączę i proszę o kontakt: 661 074 874
Illuminate oszuści
Również zostałam oszukana na kwotę 721zl. Brak towaru i pieniędzy. Piszę do nich maile, na insta i messengerze. Nigdzie nie odpowiadają. Telefon też milczy. Dołączę do pozwu zbiorowego.
Brak środków pieniężnych za dokonany zwrot
Sklep odbiera zwroty, ale nie oddaje za nie pieniędzy... to zwykłe oszustwo i złodziejstwo. Nie mam ani sukienek ani pieniędzy. Na maile, wiadomości i telefony nie odpowiadają. Sprawa zostanie zgłoszona.
Potwierdzam czekam na zwrot od 2…
Potwierdzam czekam na zwrot od 2 miesięcy. Zwrot zaakceptowany a należność nie wpłynęła do mnie na konto pomimo przypomnień. Na chwilę obecną brak kontaktu z firmą.
Również nie dostałam zwrotu pieniędzy
Również nie dostałam zwrotu pieniędzy! Straciłam 2650zł, napisali, że zwrot uznawan a kasy brak i brak jakiegokolwiek kontaktu od kilkunastu dni. Chętnie dołączę do pozwu. proszę o kontakt
Witam dziewczyny również jestem…
Witam dziewczyny również jestem oszukana przez tą wspaniałą firmę. Prawie na 400 zł.
Ja chętnie dołączę się na pozew zbiorczy.
Prosze o dodanie do pozwu zbiorowego…
Prosze o dodanie do pozwu zbiorowego 72-6-9-8-2-4-3-6