Meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds. Super lækre produkter. Jeres cupping har især hjulpet mig meget med mine smerter. Det er rigtig lækkert at man kan bruge det derhjemme foran flimmeren. Meget nemt og komfortabelt.
ilha er et dansk wellnessunivers skabt til kvinder & mænd, der vil forstå deres krop, løsne spændinger og komme stift fascia (cellulite) til livs med kærlig, effektiv egenomsorg. Vi kombinerer viden om fascia (bindevæv) med cupping, varme & gua sha-massage i guidede rutiner, så du kan få bedre flow, mindre ømhed og en stærkere forbindelse til din krop – no shame, ingen quick fixes, men realistiske resultater som fra klinikken, hjemme i din egen stue. Designet med skandinavisk, praktisk æstetik til at give dig den luksus, du fortjener – opgradér din wellness-rutine og mærk forskellen allerede i dag.
Linnésgade 24. 4, 1361, København K, Dania
Det så godt. Den kom dagen efter jeg bestilte. Jeg har døjet med rygsmerter i mange år. Det hjælper mig meget at placere cup’en på området. Kan klart anbefales
Jeg er rigtig glad for min. Kombinationen af sugning og varme virker godt og det er meget nemt fordi det hele sker automatisk. Jeg er meget tilfreds!
Alt gik smertefrit. Jeg bruger Fascia One til at lindre smerte i ryggen og kan mærke tydelig forskel. Varm anbefaling herfra.
Jeg er blevet rigtig glad for det. Det har virket godt for mig, og jeg glæder mig til at benytte den hver dag..

Odpowiedź od ilha
Jeg er meget imponeret. Det virker rigtig godt.. Det er rigtig nemt og jeg kunne mærke en forskel meget hurtigt!

Odpowiedź od ilha
Jeg har brugt VITA brusehovedet i et par uger nu, og jeg er virkelig imponeret. Installationen var super nem – det tog kun et øjeblik at skrue det på uden brug af værktøj. Jeg bemærkede straks, at vandet føltes blødere, og min hud og hår er mindre tørre efter badet. Det er tydeligt, at filteret gør en forskel ved at fjerne kalk og klor fra vandet.

Odpowiedź od ilha
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.