Fantastisk kundeservice i dag👍. Efter tab af min nye Google Pixel 7 Pro skulle hele displayet skiftes. Booking af tiden, afleveringen samt problemfri reparation af min smartphone blev exc... Zobacz więcej
Fremragende hjælp. Min datter skal starte i 1.g i morgen, opdatere sin MacBook pro til Big Sur som går galt, panikken breder sig. Vi kontakter iExpert på telefonen og supporteren får os hurtigt hju... Zobacz więcej
Jeg fik skiftet skærm til min Huawei Psmart mobil. Efter en hyggelig og kompetent snak samt forklaring af omfanget af reparationen blev skærmen bestilt samme dag, Dagen efter kunne jeg komme ind i b... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Folkene bag iExpert har siden 1998 repareret alle mærker og modeller af mobiltelefoner solgt på det danske marked, og kan med rette kalde sig experter på området. iExpert.dk tilbyder professionel reparation af iPhone, Samsung, HTC, LG, Nokia, Sony Ericsson, Huawei m.m. iExpert bruger gennemtestede orginale reservedele af høj kvalitet.
Toldbodgade 8B, 8000, Aarhus C., Dania
- info@iexpert.dk
- www.iexpert.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og professionel reparation
Jeg havde for nylig en rigtig god oplevelse hos en telefonreparatør, da min iPhone 16 Pro gik i stykker. Skærmen var revnet efter et uheld, og telefonen reagerede dårligt på touch, så jeg var ret presset, fordi jeg bruger min telefon hele tiden – både til skole og hverdag. Da jeg kom hen i butikken, blev jeg mødt af en venlig mand som hurtigt kiggede på telefonen og forklarede problemet på en måde, der var nem at forstå. Jeg fik også en klar pris og en realistisk tidshorisont med det samme, hvilket gjorde mig mere tryg ved situationen.
Alt i alt var det en super professionel oplevelse med hurtig service, fair pris og god kundebehandling. Jeg vil helt klart anbefale stedet til andre, der har brug for at få repareret deres telefon.
Min reMarkable virker igen!!
Selvom iExpert generelt ikke kan tilbyde services og reparationer af reMarkable, tilbød de helt ekstraordinært at fikse power-knappen på min. Meget fleksibelt af dem og helt uvurderligt for mig. Tusinde tak!
Fantastisk perfekt
Særdeles god oplevelse ved iExpert i Herning
Min Iphone var blevet kørt over af en truck og dermed blevet stærkt beskadiget. Touch-funktionen fungerede ikke – heller ikke ved montering af ekstern skærm.
Den ødelagte Iphone blev først forsøgt repareret ved en anden telefon-reparatør, men pga. touch-funktionen der ikke fungerede, mente de den skulle sendes ind for at blive loddet, hvilket ville tage mindst én uge. Jeg valgte at tage den ødelagte Iphone med mig igen og ville finde et alternativ.
Jeg blev anbefalet at kontakte iExpert i Herning, hvilket hurtigt gav mig håb om en god løsning.
I stedet for at telefonen skulle sendes ind til lodning, ja så klarede iExpert selv den nødvendige lodning på deres eget værksted.
Alt data fra den ødelagte Iphone fik jeg overført til den nye Iphone. En udfordring var det selvsagt da jeg ikke kunne huske min Apple-id, men trods det oplevede jeg hele vejen at iExpert tog hånd om udfordringerne med meget stor kompetence og professionalisme :-)
Selvom der gik markant mere tid pga. den glemte Apple-id, ja så holdte iExpert sig stadig til den skarpe pris de havde givet i udgangspunktet. Ja de fortjener 10 stjerner ud af 5 mulige 😊. Kan varmt anbefales.
Ville give 10 stjerner hvis muligt.
Ville give 10 stjerner, hvis det var muligt. Fantastisk team af dygtige medarbejdere. Venlige, hurtige, grundige, smilende - og jeg kunne blive ved. Så tak!
Verdens bedste service!
Hvis du har problemer med din telefon, er IExpert uden tvivl dem, du skal kontakte! I mit tilfælde hjalp de mig med at få adgang til vigtig data, som kun lå på min telefon. Telefonen blev ved med at genstarte igen og igen, og jeg kunne ikke selv tilgå informationen.
Efter en tur hos IExpert – hvor de lavede lidt “magi” direkte på bundkortet og endda brugte en kreativ løsning med fryseren – fik de liv i telefonen igen. Det betød, at jeg kunne tilgå min data og overføre alt til min nye telefon.
Servicen var helt i top! De ringede straks, da telefonen var klar, og hjalp mig til aller sidst med at få adgang til de nødvendige koder. Super serviceminded og kompetente personer.
Kæmpe anbefaling herfra!
Altid god service!
Skift af simkort skuffe
Jeg havde været så fiks at skulle skifte telefon. Da jeg skal tage simkort ud af den gamle, knækker simkort skuffen, og jeg må hu hej vilde dyr skaffe et nyt simkort i fields. Da jeg går forbi iExpert's stand, spørger jeg hvad det koster at skifte skuffen på den gamle mobil.
Jeg får et nummer jeg skal ringe til. Jeg bestiller en skuffe, som er sendt til Fields standen. Jeg kommer derud, betaler for skuffen, og får den skiftet på 2 minutter.
Det var simpelthen klasse service hele vejen igennem. Kæmpe ros til ham der sad ude i Fields og hjalp mig.
Bedste service!
Bedste service!
De er altid klar til at give en hjælpende hånd!
Jeg havde en vandskadet telefon
Jeg havde en vandskadet telefon. Jeg havde været forbi en anden butik, hvor jeg fortalte dem, at den lige havde fået vand i dag, men de anbefalede, at jeg bare skulle købe en anden telefon, da den ikke kunne tænde, i stedet for at lige kigge på den først og se hvad fejlen var. Så tog jeg ind til Fields med den, hvor de diagnostiseret den med det samme, og fandt frem til at det kun var skærmen. Det sparede mig lige en ny telefon. Jeg er meget tilfreds og virkelig en god service! Vil helt klar anbefale dem.
iExpert, nej tak!
Jeg fik udskiftet min telefonskærm af iExpert og betalte for en OEM-skærm samt for forseglingen separat. De forseglede ikke skærmen, og ved et senere batteriskifte hos et andet værksted opdagede jeg, at skærmen ikke var blevet forseglet igen. Jeg stolede på iExpert, men jeg kan ikke anbefale dem, og jeg ville ikke bruge deres tjenester igen.

Odpowiedź od iExpert.dk ApS
Lynhurtig reparation af min iPhone med…
Lynhurtig reparation af min iPhone med smadret panserglas og skærm. Dertil SUPERTIPS om lidt af hvert. Fremtiden tegner lys.
Tak for lån
Efter at have købt adskillige skærme, batterier og andre løsdele nede ved dem, føler jeg at jeg - efter dagens oplevelse - skal smide dem en anbefaling.
Jeg har før købt løse dele andre steder, og det har været en OK oplevelse, men hos iExpert får man med garanti kvalitetsdele, og kyndig rådgivning.
Hvad bringer mig til dagens oplevelse: Jeg køber en skærm, men mangler en specifik skruetrækker/bit for at kunne skifte den helt. For de aldeles eminente folk ved iEkspert, er det dog intet problem - jeg kan bare stå ved skranken, hvis det er fordi jeg mangler en skruetrækker.
Ca. Én time senere har jeg fået skiftet skærmen, og kan gå derfra som en glad kunde, som kun har én anbefaling:
Køb ALLE jeres reservedele og reparationer her. Og hvis du er virksomhed, så skynd dig at indgå aftale med dem. Det er til dato den bedste, venligste og mest kompetente rådgivning jeg har fået.
Fik en super behandling i Aarhus
Fik en super behandling i Aarhus tidligt fredag - det tog 12 minutter at skifte min skærm og det kører problemfrit. Derudover fandt de en fejl, som den butik jeg havde købt den i havde lavet - og gjorde mig opmærksom på og tilbød at at afhjælpe mig med det, til billige penge. Derudover kanon personlig service og godt humør. Jeg vil anbefale til venner og kollegaer.
Til tiden og til prisen
Min Samsung kunne ikke lade strøm pga slidt USB stik. iExpert ordnede det på 1 time til og prisen var som aftalt. Jeg er meget tilfreds.
Fantastisk service hos Iekspert – Min PlayStation 5 er som ny!
Jeg kan på det varmeste anbefale Iekspert Aarhus! Jeg stod med en PlayStation 5, som var hentet fra et dødsbo – den var både ekstremt beskidt og havde en meget ubehagelig lugt. Ærligt talt troede jeg ikke, at den kunne reddes, men jeg valgte alligevel at give Iekspert en chance.
Og det er jeg SÅ glad for, at jeg gjorde! Efter deres professionelle rengøring og lugtsanering dufter min PS5 nu, som var den spritny – og ikke nok med det, den ser også fuldstændig ren og velholdt ud. Servicen var hurtig, professionel og virkelig grundig.
Jeg er enormt tilfreds og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hvis du har brug for rensning af elektronik, er Iekspert uden tvivl stedet at gå til! ⭐⭐⭐⭐⭐
Herning afdeling
Herning afdeling - Fantastisk service, hurtigere, billigere og ærlige. Kan varmt anbefaledes.
iExpert i Aarhus er fantastiske
iExpert i Aarhus er fantastiske! Jeg spildte kaffe i min computer på et virkelig kritisk tidspunkt, men de var utroligt forstående og venlige. De fandt hurtigt fejlen og fik den ordnet hurtigt og professionelt. En fantastisk service – kæmpe anbefaling herfra, og jeg vil uden tvivl komme igen!
Bedste service ever😍
Bedste service ever😍
Idag har jeg været udsat for noget så sjældent som suveræn service i IEkspert, Aarhus. Dygtighed, ordentlighed, hurtighed, faglighed og virkelig god humor. Jeg kommer aldrig til at bruge en anden tablet reparatør. Hilsen hende der ikke kørte sin datter ned kl 16.30😂
Aldrig har jeg oplevet SÅ GOD en…
Aldrig har jeg oplevet SÅ GOD en kundeservice.
Jeg ødelagde min skærm, på et meget kritisk tidspunkt. De prøvede at få den leveret med express. Da jeg senere blev oplyst jeg havde taget fejl af produkt udgaven, løste også det problem.
De har været helt fænomenale i Århus. Hvis uheldet er ude igen. Er jeg ikke i tvivl om hvem jeg vil gå til.
Endnu engang 1000 tak for hjælpen!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.