Uoriginalt batteri til iPhone
Uoriginalt batteri til iPhone isat uden at gøre opmærksom på det. Det bør være en selvfølge at man oplyser dette samtidig med at man giver tilbud på batteriskiftet.
Fik skiftet batteri og det er ikke et Apple batteri. Min telefon bliver mega tit utroligt varm og især under opladning.
Startet ellers fint med ham der sad ved disken i fields. Han var flink. Der skulle skiftes en powerknap. Jeg aflevere den mandag morgen, og får at vide at den burde være klar til afhentning torsdag, eller senest fredag. Det lyder godt. Onsdag får jeg et opkald om at noget ekstra skal fikses for at powerknappen kan skiftes ud. Det koster 300 ekstra. Jeg siger ok. Jeg hører ingen ting torsdag. Fredag formiddag kontakter jeg quickrep, som siger de skal lige undersøg sagen og så vil de vende tilbage inden for en time. Jeg venter 4 timer og hører ikke noget. Jeg ringer igen, og får så værksteds gutten fra Århus som sidder med iPad’en. Han siger at batteriet skal også skiftes. Det koster naturligvis ekstra. Jeg spørger om powerknappen er blevet fixet. Han siger nej, for de har meget travlt mellem jul og nytår. Datoen her er d 10 januar… Så vi er jo over den tid der er “mellem jul og nytår”… Jeg brokker mig lidt over at der ikke er sket noget. Værksteds gutten ender med at være flabet over telefonen. Så ender jeg med at bede om at få den sendt retur, uden at den bliver repareret. De er muligvis dygtige folk, men på ingen måde service minded eller god til kommunikation mellem dem selv eller deres kunder. Derfor vil jeg vælge og få min iPad og alt andet fixet et andet sted.
De smadrede mit glas og tvang mig til at betale for reperationen... Skulle bare have nyt batteri. De er svindlere og i skal ikke bruge dem
Jeg har brugt Quickrep flere gange og har hver gang været meget tilfreds med oplevelsen.
Jeg har både fået lavet skærmen og udskiftet batteri på min iphone og den virker upåklageligt. Quickrep kan varmt anbefales, hvis der har behov for god service og hurtig reparation.
Using cheapest parts from china to fix your electronics for prices that should go with quality parts. Dont use them
Afdelingen i Field’s København har en magiker siddende der kan fikse alt, altid. Hurtigt og billigt.
Kæmpe anbefaling
Sent my iPhone for back glass replacement, they replaced the glass with a lower quality one and they broke and scratched the phone’s chrome frame, there are some dirt stuck under the new glass, and the glass isntallment is not 100% especially the corners
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.