Banner for iBOOD.com

iBOOD.com Recenzje

68 182

4,0

bez komentarza.ze względu hisorycznych. teraz się poprawiły stosunki,ale zobaczymy jak będzie dalej,a jestem klentem wiele lat,praktycznie od początku iboob w Polsce

Słabe pakowanie produktów. Przesyłka zbiorcza została dostarczona co prawda w kartonie, ale był bardzo słabo zabezpieczony, bo opakowanie w momencie odbioru było całkowicie otwarte. Taśmy zabezpiecza... Zobacz więcej

Zamówione oświetlenie sufitowe spełniło moje oczekiwania Wszystko w komplecie pilot i baterie Dotarła nieuszkodzona Jeszcze niepodłączona, mam nadzieję,że jest sprawna Polecam sklep Świetny... Zobacz więcej

Serdecznie polecam wszystkim kupującym. iBOOD i moje doświadczenie z zakupów: - profesjonalne podejście do klienta, - przejrzysta oferta, - atrakcyjne ceny, - szybka wysyłka. Sklep wart uwagi... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami promocyjnymi
  2. Dyskont

O iBOOD.com

iBOOD.com

Hey there!
Every day at 00:00, we offer new deals in different categories for very low prices. But, you have to be quick! The daily deals are only available for 24 hours, or until sold out.

Promotion box for iBOOD.com

Profiteer en scoor bij ons!

De mooiste deals en producten tegen de beste prijzen!

Dobra

68 tys. recenzji

(68 182)

Towar zgodny z opisem

Towar zgodny z opisem. Telefon prawidłowo zabezpieczony w kartonie. Wszystko w porządku, polecam sklep

13 stycznia 2025

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie.

Wszystko szybko i bezproblemowo

Wszystko szybko i bezproblemowo. Zgodnie z informacją o dostawie podaną na stronie.

10 stycznia 2025

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za zaufanie i zakupy w iBOOD.

Paczka została dostarczona otwarta

Paczka została dostarczona otwarta, kurier zostawił na portierni, czy w paczce był tylko telefon? pudełko od telefonu na szczęście było zaplombowane. Jeśli nie został podmieniony to wszystko wygląda że jest dobrze. Sam telefon super.

10 stycznia 2025

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za zaufanie i zakupy w iBOOD. Niemniej jednak bardzo nam przykro, że przesyłki obsługiwane przez DHL generują tak wiele problemów. Sugerujemy złożenie skargi na lokalnego kuriera.

Wszystko było okej

Wszystko było okej, wysyłka zgodna z podanym na stronie terminem.

11 stycznia 2025

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za zaufanie i zakupy w iBOOD.

Miałazostać dostarczona do mnie…

Miałazostać dostarczona do mnie przesyłka za któą zapłaciłem ponad 300 zł została tylko dostarczona jedna paczka z towarem o wartości wg faktóry poniżej 100 zł po złożeniu reklamacji dostałem informację że zamówiony sprzęt został rozdzielony na dwie przesyłki z której jedna bez drugiej nie ma wartości żadnej, dodatkowo brak odpowiedzi na pytanie kiedy zostanie wysłana druga część przesyłki, ponadto o fakcie wysłania zamówionego towaru w dwóch przesyłkach nie byłem wcześniej informowany.

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za przesłanie opinii i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Chcielibyśmy wyjaśnić, że czasami rezerwacje są dzielone na kilka przesyłek, aby przyspieszyć dostawę dostępnych produktów. Rozumiemy jednak, że brak wcześniejszej informacji o podziale mógł być dla Pana frustrujący. Proszę być pewnym, że druga część rezerwacji zostanie do Pana dostarczona w najkrótszym możliwym terminie.

Proces dostarczenia paczki to lipa ...

Proces dostarczenia paczki to lipa .... nigdy nie wiesz po ilu dniach otrzymasz towar. W porównaniu do Allegro to słaby sklep

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za zaufanie i zakupy w iBOOD. Niemniej jednak bardzo nam przykro, że przesyłki obsługiwane przez DHL generują tak wiele problemów. W niedalekiej przyszłości uruchomimy również wysłanie przesyłki za pomocą inPost - ufamy, że ten przewoźnik zadowoli naszych klientów.

DHL w mojej ocenie najgorsza firma kurierska

Kurier pozostawił paczkę pod drzwiami na klatce schodowej w 12 piętrowym bloku.

Odpowiedź od iBOOD.com

Cały proces supportu zgodnie z oczekwianiem.

Cały proces życia produktu zgodnie z oczekiwaniami.
Zamówienie, pakowanie i przesyłka, reklamacja i zwrot poniesionych kosztów za uszkodzony towar przebiegło nienagannie.
Oczywiście pozostaje niesmak że telefon nie działał zbyt długo.

Odpowiedź od iBOOD.com

Przykro nam to słyszeć, bo wiemy że każdy chce się długo cieszyć zakupem, ale zachęcamy do częstego odwiedzania naszej strony - flagowe produkty lubią się powtarzać. Dziękujemy za zaufanie i za opinię.

Witam,

Bardzo jest zadowolony z zakupu dwóch takich samych głośników (R500 Polk Audio) i dostarczenia przez kuriera. Szkoda, że nie mogłem dokupić więcej do pełnego zestawu, ale może jeszcze się uda ;). Dużo plusów: kontakt ze sklepem, cena zadowalająca, przesyłkę można śledzić na każdym etapie, pomocny kurier DHL.

Z uwag jakie chciałem zgłosić, to jeden z głośników miał ostro pęknięty górny styropian akurat strona tam gdzie są membrany, tak jakby uderzony albo komuś spadł. W razie czego zawsze nagrywam otwarcie paczek, więc mam to zapisane. Na głośników nic nie było widać, pewnie by był złamany ten "szpikulec" jakby coś było poważnego. Myślę, że głośnik działa prawidłowo - wzorując się na drugim.

Pozdrawiam

3 stycznia 2025

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za podzielenie się uwagami i opinią. Ufamy, że produkt będzie sprawował się wzorowo, a w razie potrzeby służymy pomocą i ma Pan gwarancję sklepu. Uwagi przekazaliśmy do odpowiedniego działu. Ufamy, że po uruchomieniu przesyłek InPost będziecie Państwo jeszcze bardziej zadowoleni z naszych usług.

Brak zwrotu środków

Mimo iż od czasu wysłania zwrotu minęły ponad 2 tygodnie, firma ibood (choć deklaruje, że zajmuje to 1-2 dni) nadal nie dokonała weryfikacji zawartości paczki, nie zmieniła statusu zwrotu na moim koncie, no i nie przelala środków z powrotem na moje konto.

2 stycznia 2025

Odpowiedź od iBOOD.com

Rozumiemy zaniepokojenie i przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z procesem zwrotu. Standardowo weryfikacja zwrotów trwa do 7 dni od momentu ich zarejestrowania w naszym magazynie, jednak w związku z okresem świąteczno-noworocznym i większą ilością zwrotów wystąpiły opóźnienia za które przepraszamy. Zapewniamy, że zwrot środków został przeprocesowany.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, głośniki dotarły jeszcze przed świętami

23 grudnia 2024

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za opinię i zaufanie.

Dobra cena

Dobra cena , dobra jakość towaru - polecam sklep :)

27 grudnia 2024

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie.

Kurierzy DHL

Dzień dobry.
Jestem w domu cały dzień, wziąłem urlop, żeby paczka nie została zwrócona (poprzednia została, bo nie słyszałem telefonu, pracowałem długo i w hałasie, zresztą prosiłem Was, żeby paczka do mnie wróciła i niestety wróciła do Was). Paczka miała być dostarczona pomiędzy 12:00-14:00, a 11:50 mam za to na poczcie informacje, że paczka została dostarczona. Dzisiaj nikt do mnie dzwonił telefonicznie, ani przez domofon w sprawie przesyłki, nie mam sms, gdzie jest paczka. Dzwoniłem do kuriera - brak kontaktu, nie oddzwoniła, brak sms - zero kontaktu...
P.S. Kurier odebrał. Paczkę podobno zostawił w sklepie Lewiatan, bo jakaś Pani ponoć zadzwoniła do niej, żeby tak zrobiła, oczywiście nie poinformowała mnie o tym (telefonicznie, sms lub mailowo). Nikt nie wie o tej paczce oprócz mnie, to co opowiada kurier to jakieś bzdury.
To nie jest opinia o Waszej firmie ale zlecacie przesyłkę firmie DHL, a ich kurierzy są tragiczni...
P.S. Edycja po odpowiedzi IBOOD - super, że IBOOD reaguje na takie zgłoszenia :) Paczka w InPost jest dostępna 24h/dobę i niezależna od pracy kurierów (słaby kontakt, brak czasu na dostarczenie paczki pod wskazany adres).
Pozdrawiam IBOOD :)

Spoko

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. POLECAM

9 grudnia 2024

Towar zgodny z opisem

Towar zgodny z opisem. Przesyłka dostarczona w terminie.

16 grudnia 2024

Problem z dostawą

Dobra promocja i dobrej klasy sprzęt. Jedynie dostawa trwała dosyć długo jak na tą cenę + używanie usług DHL to okropny pomysł bo gdyby nie podwójne opakowanie to paczka była by kompletnie zniszczona

15 grudnia 2024

Odpowiedź od iBOOD.com

Dziękujemy za zaufanie i zakupy w iBOOD. Niemniej jednak bardzo nam przykro, że przesyłki w okresie przedświątecznym są dostarczane z opóźnieniami. W niedalekiej przyszłości uruchomimy również wysłanie przesyłki za pomocą inPost - ufamy, że ten przewoźnik zadowoli naszych klientów.