bez komentarza.ze względu hisorycznych. teraz się poprawiły stosunki,ale zobaczymy jak będzie dalej,a jestem klentem wiele lat,praktycznie od początku iboob w Polsce

Słabe pakowanie produktów. Przesyłka zbiorcza została dostarczona co prawda w kartonie, ale był bardzo słabo zabezpieczony, bo opakowanie w momencie odbioru było całkowicie otwarte. Taśmy zabezpiecza... Zobacz więcej
Zamówione oświetlenie sufitowe spełniło moje oczekiwania Wszystko w komplecie pilot i baterie Dotarła nieuszkodzona Jeszcze niepodłączona, mam nadzieję,że jest sprawna Polecam sklep Świetny... Zobacz więcej
Serdecznie polecam wszystkim kupującym. iBOOD i moje doświadczenie z zakupów: - profesjonalne podejście do klienta, - przejrzysta oferta, - atrakcyjne ceny, - szybka wysyłka. Sklep wart uwagi... Zobacz więcej
Contactweg 159-2, 1014BJ, Amsterdam, Holandia

Drugi raz zamówiłam mebel ogrodowy od IBOOD. Poprzednio była to skrzynia Keter teraz szafa ogrodowa. Niestety znowu elementy z tworzywa sztucznego przyszły uszkodzone ( połamane lub pęknięte ).

Odpowiedź od iBOOD.com
iBOOD pakuje zakupy w wielkie pudła, niestety nie są one odpowiednio zabezpieczone. Kupiłem lampki ogrodowe Ledmaxx i kilka żarówek jest stłuczonych.

Odpowiedź od iBOOD.com
Na drabinę czekałem dłużej niż zwykle. Wszystko jednak dostarczono. Wszystko ok.

Odpowiedź od iBOOD.com
Planowana wysyłka zmieniła się w anulowanie dostawy oraz zakupionego produktu po 10 dniach od zakupu. Teraz kolejne 7-14 trzeba czekać na zwrot kosztów. Bardzo słaba akcja.

Odpowiedź od iBOOD.com
Bardzo długo czekałem na produkty. Zamówienie zostało złożone 02.03., przewidywana data wysyłki to był 06.03., a ostatni przedmiot dojechał 12.03. (dostawa w dwóch paczkach).
Pozostałe kwestie są OK.

REALIZUJA DOSTAWĘ Z INPOST! SUPER SZYBKO, 2-3 DNI Z NL DO PL

Odpowiedź od iBOOD.com
Firma nie potrafi dokonać faktury korekty danych, przez co jestem stratny kilkaset złotych

Odpowiedź od iBOOD.com
Nie polecam, nigdy więcej nie kupię na tej stronie. Kieliszki, które kupiłam są zupełnie inne niż te przedstawione na zdjęciach. Sprzedawca oszukuje i wysyła towar, który jest zupełnie inny niż w ofercie. Dodatkowo, nie chce zaakceptować reklamacji i insynuuje, że zdjęcia które potwierdzają, że towar jest zupełnie inny, są wykonane w taki sposób sugerujący niezgodność (nie wiem jak miałabym to zrobić, gdyż różnica jest widoczna pierwszy rzut oka). Koszt przesyłki zwrotnej to 25zł. Także polecam się kilka razy zastanowić czy rzeczywiście warto stamtąd zamawiać. Obsługa klienta pokazuje żenujący poziom wmawiając klientom sklepu kłamstwo.

Odpowiedź od iBOOD.com
Hulajnoga przyszla uszkodzona pęknięta na manetce prędkości . Towar został zakupiony na prezent dlatego otwarta została w piątek 14.02

Odpowiedź od iBOOD.com
Towar oryginalny, dostawa w mniej niż tydzień - wszystko bez zarzutu. Niestety zarzut pojawia się w przypadku pakowania - słuchawki spakowane w taki sposób, że bez uszkodzenia kartonu dałoby się wyciągnąć i podmienić towar w transporcie. Po raz pierwszy spotkałem się z tak mizerną paczką.

Odpowiedź od iBOOD.com
Nie otrzymałem zamówienia , czekałem na nie prawie miesiąc, nie polecam !