Hvidevaredele.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Wauw 😀 Jeg bare elsker når et dansk firma kan deres kram og desuden leverer varen uden problem via Postnord. Bestilte vandhane kobling til min opvaskemaskine d 31. marts 2021 og vupti jeg har hent... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

fuldkommen forrygende service Vi havde smadret vores ovnglas/ovnlåge, som vi hos andre forhandlere fik oplyst var udgået, og at vi skulle købe en ny ovn. Hos hvidevaredele.dk fik vi kyndig vejled... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak til Ole fra supporten. Knappen virkede, og nu fungerer den gamle Nilfisk igen. Takker. Vh. Karsten

Oceniono na 5 z 5

Mindst 10 Stjerner. Normalt når jeg handler på nettet, forventer jeg at det går efter bogen. Men denne gang havde vi begge bestilt en vare, men desværre fået afgivet to ordrer. Lidt sent gik det op... Zobacz więcej

1. Dostawca części do urządzeń AGD
  2. Sklep AGD
  3. Dostawca środków czystości
  4. Naprawa sprzętu elektronicznego
  5. Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
  6. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Har du spørgsmål til, eller problemer med dine hvidevarer, guider vi dig gerne i fejlfinding og reparation - Eneste krav er at du selv udfører opgaven. Du er ALTID velkommen til at udfylde vores mail-formular i webshoppen, eller kontakte os på support@hvidevaredele.dk / 97841077 - oplys flest mulige data. - send foto af typeskilt. - beskriv det du evt. mangler. - Beskriv dit problem. Så giver du os bedste mulighed for at hjælpe dig videre. Du kan altid besøge os i Struer i lager-butikken - Industrivej 2, 7600 Struer ( lige bag ved Mc. Donalds ) Vore åbningstider på webshoppen er 24/7/365 - I lager butikken træffer du os alle hverdage fra kl. 10.00 - 17.00 og på vores support-telefon 97841077 sider vi klar fra kl. 13.00 - 17.00

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Fryser virkede i 3 uger

Dians Hvidevare Internat

Fryser virkede i 3 uger. Jeg kontaktede firmaet, der efter et par dage skrev retur og bad mig genstarte fryser. Det blev gjort, nu virkede den igen i ca. en uge. Kontaktede igen firmaet, den ville se hvad de havde på lager. Efter fire uger, ingen respons. Jeg mistede ca. 30 kg. kronvildt, og måtte købe en ny fryser i Elgiganten.
Anmeldelsen er fejlagtigt oprettet mod Hvidevaredele.dk, dem har jeg ikke handlet med og med mindre der er firmasammenfald, så gælder anmeldensen kun: Dians Hvidevare Internat

10 października 2023

Hej Frank

Beklager, men du har anmeldt det forkerte firma.
Vi handler kun med reservedele - ikke færdige hvidevarer.

For mig at se handler din anmeldelse om et køb af en fryser.
Det sælger vi ikke. Og vi finder heller ingen frysere på vores lager.

Vi har heller ingen kunder med dit navn når jeg tjekker vores kundekartotek.

Men jeg forstår din frustration hvis din købte fryser er defekt. Jeg vil anbefale du sender denne anmeldelse i rigtige retning, så den gør gavn hvor den skal.

Og vil selvfølgelig blive glad hvis du fjerner denne anmeldelse da den ikke vedrører vores firma.

Eva - salg og support

Fantastisk kundeservice

Jeg ringede for hjælp til af finde en oplader til vores ledningsfrie støvsuger, som var blevet væk. De hjalp mig venligt og ordren blev sendt afsted. Senere på dagen finder jeg dog opladeren og skriver til kundeservice om vi kan annullere ordren. Der var intet problem og den blev annulleret. Fantastisk hjælpsomme og god kundeservice. Der kommer vi helt sikkert tilbage.

26 października 2023

Hej Rikke

Du er altid velkommen :-)

Oceniono na 5 z 5

Min ældre vaskemaskine tog vand ind…

Min ældre vaskemaskine tog vand ind selvom den var slukket, Google mig frem til det nok var magnetventilen der ikke fungerede mere
Jeg skrev en forespørgelse til kundeservice og Eva bekræftede af det godt kunne være en mulighed og linkede mig til den korrekte ventil og vupti, 2 dage senere kom den med pakkeposten og det virker
Hurtig besvarelse og god service
Ikke sidste gang vi køber fra Hvidevaredele🥳

12 października 2023

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Det er næste som trylleri :-)
Mange tak for den fine anmeldelse !

Virkelig god service

Måtte have hjælp til et udgået hængsel. Det fik jeg og 2 dage senere kom det. Spurgte ind til en anden reservedel, og der kom et hurtigt svar og en tegning så vi sikrede os at vi snakkede om det samme.
Der bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler her, for sikke en god service.

18 września 2023

Hej Lene

Vi kæmper en kamp.. - og somme tider vinder vi også :-)
Mange tak for din flotte anmeldelse !

defekt reservedel

Min første handel var et glas til min pære i min ovn, og den kom få dage efter bestilling. Efter 3 måneder gik glasset i stykker og jeg skrev til Hvidevaredele og spurgye om der var garanti.Her var ingen bortforklaringer, men blot en konstatering og en besked om, ar vi sender en ny.
Dejlig kundeservice

14 sierpnia 2023

Hej Søren

Tak for din tilbagemelding.

Da vi ikke kan garantere vi har fået den pakket forsvarligt valgte vi at sende en ny i stedet. Den ligger i øvrigt klar i pakkeriet i dag.

Glas kan opbygge spændinger efter slag der gør at det på et senere tidspunkt brister. Jeg kan ikke garantere om det er årsagen, men det er sandsynligt.

Rigtig god dag til dig

Eva - Salg og support

Oceniono na 1 z 5

Absolut ingen kundeservice!

Var på jagt efter en isoleret aftræksslange der IKKE var perforeret. Den fandt jeg på deres hjemmeside, troede jeg. Det var ikke muligt at se på billedet eller i beskrivelsen, så den blev indkøbt. Varen kommer og den er selvfølgelig perforeret.
Jeg ønsker de skulle tage den retur på deres regning, da det ikke stod i beskrivelsen ved bestilling. Jeg kommer i kontakt med Ole futtrup Brink, som absolut ikke er enig med mig i, at de skal tage den retur på deres regning og kommer med alle mulige mod påstande som, jeg ikke har læst beskrivelsen, varen fejler intet og han skal kloge sig på han har været tekniker i +30 år. Men magen til flabet og ubehøvlet person med manglende kundeservice skal man lede længe efter!
Beskrivelsen er selvfølgelig ændret EFTER til med perforede huller jeg har været i kontakt med Ole, som mener der ikke er foretaget rettelser den seneste måned.
Beskrivelsen blev netop læst fuldt igennem inden bestilling da jeg skulle sikre mig det var den korrekte slange.
Ellers var der jo ingen grund at kontakte deres teknisk support/kundeservice.

14 sierpnia 2023

Hej Mikkel

Tak for din tilbagemelding. Vi sætter pris på dem alle uanset antallet af stjerner, da vi kan bruge dem til evt. optimeringer her i huset.

I din anmeldelse vil jeg gerne adskille fakta og følelser.

Fakta:
Teksten omkring perforeret inderslange har længe stået på varekortet - men under yderligt information. Måske derfor du ikke har set det.
Men kan du overse det, tænker jeg også andre kan, så jeg vil optimere teksten for fremtidige kunder. Det er dog ikke et problem vi normalt oplever.

Fakta
Slangen er designet til ventilation og aftræk og producenten har stor viden og erfaring på området.
Jeg tænker ikke producenten har valgt at lave en 4 lags slange uden god grund. Den slange du søger er trelags.

Fakta
Ole har +30 års erfaring med hvidevareservice og installation. Han ved hvad han snakker om.

Følelser
Vi nyder at betjene vore kunder og hjælper dem gerne - også med svar som ikke giver omsætning i vores butik. Og kan vi ikke hjælpe, anviser vi ofte hvordan man kan komme videre.
Men når man 3. gang får at vide man er utroværdig, med påstand om vi har ændret i teksten, men ikke vil stå ved egne fejl, bliver selv vi korte for hovedet og skarpe i vore tilbagemeldinger.
Det er en almindelig menneskelig reaktion, og nok også derfor du selv er skarp og kort for hovedet i dine beskeder til os.

Vi står ved vore fejl - og i de sager hvor der kan være tvivl kommer det altid kunden til gode.
Tænker også det er hvad vores Trustpilot ellers viser hvis man nærlæser de lidt pænere anmeldelser.

Reglen her i huset er at den der laver fejlen har returfragten.
Da du har overset teksten, ligger fejlen ved dig. Derfor har du returfragt omkostningen.
Havde du ringet eller skrevet til os for support inden du bestilte, og vi havde givet forkert svar var fejlen vores.

Du er selvfølgelig stadig meget velkommen til at returnere slangen, og vi krediterer når den dukker op.

Eva - Salg og support

God service!

God service!! hurtig respons! hurtig levering!
tilslutter mig alle andre som giver firmaet 5 stjerner.

9 sierpnia 2023

Hej Hubertus

Mange tak for de pæne ord.
Vi er glade for at kunne være til hjælp for dig.
Og dejligt du har styr på skabet igen.

Rigtig god dag til dig.

Mvh

Eva - Salg og support.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og god service.

Super hurtig og god service.
Kan kun anbefales.

10 lipca 2023

Hej Søren

Mange tak for de pæne ord.
Vi gør hvad vi kan, fordi vi ved der er krise i de fleste hjem når hvidevarerne strejker.

Rigtig god sommer til dig.

Mvh Eva - Salg og support. :)

Jeg afgav ordren den 13/6 kl

Jeg afgav ordren den 13/6 kl. 1528 jeg modtog forsendelse næste formiddag 14/6 kl. 1105 med post Danmark.
Det kalder jeg service der vil noget, så forsæt det gode arbejde.

14 czerwca 2023

Hej Carsten

Skal vi ikke lige for en gangs skyld give et "rygklap" til PostNord også ? - Det er jo trods alt dem der har opgaven med transporten.. - Vi skal bare plukke-pakke-afsende :-)
Mange tak for en positiv tilbagemelding og fin anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Mit amerikaner køleskab er født uden skuffer i fryseren. Tænkte man måske kunne finde nogle fra et andet skab der passede.
Et par mails til Eva og vups så var der skuffer.

25 maja 2023

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

En "skuffende oplevelse" - Nej vel ? :-)
Mange tak Dan for de fine ord !

Perfekt service!

Jeg skulle flytte min Bosch opvaskemaskine ind i en ny lejlighed. I den anledning skulle jeg bruge nye ben foran. Jeg skulle også bruge forlængere til vandindtag og vandafløb.

Eva hjalp mig via mail og sendte links til alle delene plus et vandstop som jeg slet ikke havde tænkt på jeg skulle bruge.

Helt igennem en god oplevelse, og kan klart anbefale lige at maile først, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge.

9 marca 2023

Hej Nikolaj

"kan klart anbefale lige at maile først, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge"
Det er vejen frem Nikolaj, så den vil vi gerne lige understrege og nævne igen, så får man nemlig som oftest den rigtige løsning i første hug :-)
Mange tak for anmeldelsen !

Super service!!!

Fredag bestilte jeg først en forkert elmotor til min Actifry – lagde derefter en ny bestilling ind på den rigtige motor – skrev til Hvidevaredele.dk, hvor Eva straks fixede problemet – lørdag var den rigtige motor fremme. God pris og perfekt service.

28 kwietnia 2023

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Hej TJ - Eva er godt til af fixe mange ting til glæde og gavn for mange af vi andre :-)
Mange tak for anmeldelsen - Den går direkte videre til Eva ! - Mvh. Ole

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Min pakke fra Hvidevaredele blev væk på udleveringsstedet, og efter en hel del frem og tilbage, endte jeg med at skrive til Hvidevaredele. Her fik jeg hjælp, løbende info og - da det ingen kunne finde pakken - en ny tilsendt kvit og frit. Tak Eva. Mon ikke jeg handler her igen? 😊

20 kwietnia 2023

Du er meget velkommen Mads 😊

Dele til opvaskemaskine

Skulle bruge reservedel til opvaskemaskine og skrev til Hvidevaredele skærtorsdag, fik hurtigt svar og ja vare lagt tilside uden for til afhentning dagen efter.
TAK Eva, super god service

6 kwietnia 2023

Velbekomme Mads 😊

Super god service.

Hurtig levering og super fin service af Eva. Hurtig til at få en kontakt.

14 marca 2023

Hej Edita - Eva siger tak for ordene 😊
Mvh. Ole

fuldkommen forrygende service

fuldkommen forrygende service
Hos hvidevaredele.dk fik vi kyndig vejledning i hvilket glas vi kunne bruge som erstatningsvare. Samt vejledning vedr. forsikring, uden der var spurgt til dette.
Glasset er modtaget, og virker fuldkommen efter hensigten, så vi slap for at skifte vores ovn, som vi er rigtig glad for.

Kæmpe anbefaling herfra

6 marca 2023

Hej Hanne
Det er skjønt når tingene gå op i en højere enhed 😊
Mange tak for din fine anmeldelse !

Oceniono na 5 z 5

De har fuldt ud styr på deres…

De har fuldt ud styr på deres produkter. De er rigtig gode til at informere undervejs, hvordan status er på ens ordre. Jeg skulle bruge en vare de skulle bestille hjem. De var rigtig dygtige 👍

13 lutego 2023

Meget fin service af Eva i Salg & Support

Bestilte en vare i formiddags, men fandt så desværre ud af, at jeg havde bestilt en forkert vare.
Skrev en mail til deres Salg & Support sidst på eftermiddagen, og Eva hjalp mig med at annullere bestillingen og betalingen.
Man bliver så glad, når man får god kundeservice !!

29 stycznia 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej