Hvidevaredele.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Wauw 😀 Jeg bare elsker når et dansk firma kan deres kram og desuden leverer varen uden problem via Postnord. Bestilte vandhane kobling til min opvaskemaskine d 31. marts 2021 og vupti jeg har hent... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

fuldkommen forrygende service Vi havde smadret vores ovnglas/ovnlåge, som vi hos andre forhandlere fik oplyst var udgået, og at vi skulle købe en ny ovn. Hos hvidevaredele.dk fik vi kyndig vejled... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak til Ole fra supporten. Knappen virkede, og nu fungerer den gamle Nilfisk igen. Takker. Vh. Karsten

Oceniono na 5 z 5

Mindst 10 Stjerner. Normalt når jeg handler på nettet, forventer jeg at det går efter bogen. Men denne gang havde vi begge bestilt en vare, men desværre fået afgivet to ordrer. Lidt sent gik det op... Zobacz więcej

1. Dostawca części do urządzeń AGD
  2. Sklep AGD
  3. Dostawca środków czystości
  4. Naprawa sprzętu elektronicznego
  5. Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
  6. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Har du spørgsmål til, eller problemer med dine hvidevarer, guider vi dig gerne i fejlfinding og reparation - Eneste krav er at du selv udfører opgaven. Du er ALTID velkommen til at udfylde vores mail-formular i webshoppen, eller kontakte os på support@hvidevaredele.dk / 97841077 - oplys flest mulige data. - send foto af typeskilt. - beskriv det du evt. mangler. - Beskriv dit problem. Så giver du os bedste mulighed for at hjælpe dig videre. Du kan altid besøge os i Struer i lager-butikken - Industrivej 2, 7600 Struer ( lige bag ved Mc. Donalds ) Vore åbningstider på webshoppen er 24/7/365 - I lager butikken træffer du os alle hverdage fra kl. 10.00 - 17.00 og på vores support-telefon 97841077 sider vi klar fra kl. 13.00 - 17.00

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fik god råd og vejledning da min…

Fik god råd og vejledning da min mælkehylde på gammelt køl gik i stykker .
Lige modtaget ny super god . Vi er mega tilfreds.

20 czerwca 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Hej Jonna - Dejligt at høre at I har haft en positiv oplevelse ! - Mange tak for anmeldelsen.

Anmeldelse af hvidvaredele.dk

Jeg bestilte dele til mit køleskab, flere hylder som var gået i stykker. Jeg bestilte over hvidevaredele.dk web. Hvidevaredele fulgte op på ordren ved at kontakte mid via telefon, da der var tvivl omkring bestillingen. Varerne blev meget hurtigt leveret.
Kan absolut anbefale Hvidevaredele.dk
mvh Peter

29 maja 2024

Hej Peter

En gang i mellem går det bare hel galt...
Så er det vores opgave at få "klikket skårene" om man så må sige, i dit tilfælde :-)
Tak fordi du tog "oplevelsen" positivt !

De er SUPER hurtige!!

Bestilte en del til virksomhedens køleskab. Den blev pakket og sendt samme dag, ankom til Postnords pakkeboks dagen efter. Super hurtigt og god service. Jeg bruger dem her fremover!!

7 maja 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Mange tak for anmeldelsen ! - Du er velkommen til enhver tid :-)

Oceniono na 5 z 5

God og behagelig rådgivning/service via…

God og behagelig rådgivning/service via telefon og mail, varen var tilmed hurtig klar til afhentning.
Vigtigst var det at få den rigtige rådgivning, men det gjorde ikke noget at reservedel tilmed var billig.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.
(Tørretumbler køre på fulde omdrejninger igen😊)

3 kwietnia 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Det hedder vel "To fluer med eet smæk" ? - Mange tak for de pæne ord :-)

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk venlig kundeservice og…

En fantastisk venlig kundeservice og support og lynhurtig levering af det jeg bestilte, i gør det rigtig godt, husk og klap jer selv på skulderen 👍👍😄

25 kwietnia 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Vi klapper så det støver på både unge og gammel-arbejdere ;-)

Oceniono na 5 z 5

Giv Eva fra kundeservice en lønforhøjelse

Jeg havde spørgsmål til Aquastop-slange. Jeg sendte er spørgsmål med billede af opvasker - og Eva fra kundeservice ikke kun svarede, men anbefalede også en bedre løsning (til samme pris). Sjældent oplever man så god kundeservice at jeg bliver nødt til at skrive en anmeldelse. Dejligt med mennesker, som gør sig umage i deres arbejde!

5 kwietnia 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Eva er en af cheferne, så det med lønnen må hun lige styre selv ;-) Mange tak for de fine ord :-)

2 kwietnia 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Er ikke helt sikker på at gud var blandet ind i seancen, men det kan vel aldrig skade ? - Takker for de fem stjerner :-)

Oceniono na 5 z 5

Godt pakket ind så ingen glas…

Godt pakket ind så ingen glas skade.hurtig levering efter samtale om produktet kunne bruges fandt i hurtig ud af selv om det var udgået havde i et andet produkt der kunne bruges.👌

20 lutego 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Engang i mellem er man jo bare heldig ;-) - Mange tak for de pæne ord :-)

Perfekt handling og behandling

Bestilte og betalte en varer på nettet
Øjeblikkelige kom der en ordre bekræftelse på det bestilte , som var korrekt , og kort efter en track and trace til post nord så man kunne følge varen hele vejen .
Varen kom frem efter 2 dage , super hurtigt og perfekt , vil helt sikkert anbefale at handle her til andre , trygt sted med orden i sagerne, en fornøjelse 🎖🎖🎖 tak for det hvidevaredele og personale .

7 lutego 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Vi sender roserne videre til alle i huset ! - Mange tak :-)

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og lige det…

Super hurtig levering og lige det filter vi manglede. Levering til døren dagen efter bestilling. Vil helt sikkert handle hos jer en anden gang 👍👍👍

1 lutego 2024

Odpowiedź od Hvidevaredele.dk

Du er altid velkommen her ! - Tak for anmeldelsen :-)

Oceniono na 5 z 5

Vild hurtig levering op til Jul

Vild hurtig levering op til Jul. Bestilte onsdag morgen, og modtog varen torsdag. Desuden gode varer til konkurrencedygtige priser

20 grudnia 2023

Hej Jan

Mange tak - det glæder os at høre.
Med de varer vi sælger, er det vigtigt vi altid forsøger at gøre vores bedste for hurtig levering. Selv om vi har tålmodige kunder, ved vi det er bøvl når køleskab, vaskemaskine etc. har bestemt sig for at strejke.

Men vi skal dele om roserne. Vi kan ikke gøre det uden både vore hurtige og dygtige leverandører, vore dygtige og kvikke medarbejdere i varemodtagelsen og pakkeriet, og de flittige folk fra PostNord der håndterer vore pakker hver eneste dag.

Og de er alle glade for at få tilbagemeldingen. Så tak for det.

Du og dine nærmeste ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Salg og Support
Hvidevaredele.dk

rigtig flot service

Jeg skulle have nye kurve til min opvaskemaskine. Super flot service med at kunne sende billede af maskinens nr. så vi fik de rigtige kurve som passer til maskinen. I vores tilfælde skulle de bestilles ekstra hjem og var billigere end dem vi fandt på nettet. Uheldigvis havde den ene kurv en fejl i belægningen. Den blev byttet omgående og uden mange spørgsmål. Vi fik tilsendt en returseddel til at sætte på den store papkasse og fik en ny få dage efter. Rigtig flot service.

26 września 2023

Hej Ursula

Mange tak for de pæne ord - det glæder mig I er glade trods vi bøvlede lidt med jeres ordre. :)

Det er i vores optik eneste løsning at bytte kurven.
Hvis plastbelægningen på den nye kurv er ødelagt har I intet ud af at skifte den gamle ud, da I blot står med samme problem i løbet af få måneder.
Så er det bedre vi får det løst med det samme.

Vi ønsker dig og dine en glædelig jul og et godt nytår.

Salg & Support

Oceniono na 5 z 5

Hold da fest det var hurtig levering

Hold da fest det var hurtig levering. 14 timer, fra bestilling til varen lå klar i pakkeboks

14 grudnia 2023

Hej Thomas

Mange tak for de pæne ord.
Vi pakker altid i bund inden PostNord afhenter - vi er meget bevidste om at de dele vi sælger, kan betyde en vaskemaskine eller opvasker venter på reservedele. Og det er ikke maskiner der må stå stille.
Men jeg vil gerne dele den med PostNord. De kæmper hver eneste dag for at sikre vi får vore varer, og at vi får dem sendt videre til jer.
Indrømmet - de har også uheldige sager - det har vi alle.
Men af de speditører vi har brugt gennem årene, er det her vi ser det bedste resultat når det handler om problemfri dag til dag levering.

Så på vores og PostNords vegne takker vi for de pæne ord.

Rigtig god jul og godt nytår til dig.

Salg og Support - Hvidevaredele.dk

Oceniono na 5 z 5

Super service. Bestilt en hylde til køleskabet, som ikke kunne fås. Nogle dage efter fik en mail, at de havde fundet en. En butik der lige går skridtet længere for kunden. Kan varmt anbefales

4 grudnia 2023

Hej Brian

Mange tak for roserne. Det er altid godt når vi hører vores arbejde gør en forskel.
Og en reservedel fundet er gerne udtryk for en maskine reddet fra udskiftning.
Det er kun godt for (næsten) alle.

Rigtig god jul til dig og dine.

Eva
Salg og Support.

Perfekt kundeservice!

Ekseptionel god kundeservice der sikrede at jeg fik det rigtige produkt og endda til den bedste pris! :) Og trods det ikke var en lagervare ankom den på 4 hverdage. Skulle jeg nogensinde skulle bruge en reservedel til en hvidevare igen er der kun et sted jeg kigger og det er her.

24 listopada 2023

Hej Jonas

Mange tak for de pæne ord.
Vi gør hvad vi kan for at holde de gamle maskiner i gang derude.
Og dobbelttjekker hellere end sende det forkerte.

Rigtig god jul til dig.

Mvh Eva
Salg og support.

Oceniono na 1 z 5

Varen retur men har ikke fået mine penge

Jeg har fået sendt den del jeg har bestilt retur for flere måneder siden, men de har ikke givet mig pengene tilbage. Jeg har e-mailet dem og ingen svarer.

Der står inde på PostNord app at den er leveret til jer og at jeg selv skal kontakte jer for at få penge retur er jo under al kritik. Sjovt nok kan i godt svare så snart i får en dårlig anmeldelse….

15 lipca 2023

Hej Louise

Tak for tilbagemeldingen.
Jeg beklager den manglende kreditering, men hvor gerne vi end ville har vi ikke vidst ordren skulle krediteres.

Fakta er at pakken aldrig er kommet retur. Den er afsendt til dig den 29. juni og afleveret i Herning den 14. august. Hvor ved vi ikke.
Så den har cyklet rundt i systemet i 1 1/2 måned.
Så det har ikke været muligt for os at kreditere, fordi vi ikke vidste vi skulle.

Du kontaktede os på mail i søndags, og først i dag - tirsdag - når vi til gennemgang søndagens mail.
Da mandag altid er ugens travleste dag - her skal vi håndtere tre dages forespørgsler, ordrer, bestiller etc. - kan vi aldrig nå dem alle om mandagen. Nogle ligger altid over til tirsdag.
Du gav os ikke mange chancer for at reagere, men ok for det.

Jeg har håndteret din ordre og krediteret den - så må vi håbe en derude får glæde af slangen.

God december til dig.

Eva - Salg og Support

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej