Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Het mes uiteindelijk gekregen maar de schede die me beloofd is nog steeds niet ontvangen, maar mijn kleinkinderen lopen met het mes te spelen en als het fout gaat wie gaat mij de kosten ervoor betale... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vorig jaar april een vakantie geboekt, maar dat kon helaas niet doorgaan door corona. Ik heb 2x een terugbetalingsverzoek gedaan en heb mijn geld nog steeds niet terug ontvangen!! Op mailtjes etc reag... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vreselijke organisatie. Slechte reisleiding; weet zelf niks, vertelt je niks, overal achteraan bellen om het maar zelf te regelen. Denkt niet in oplossingen, slechts in berustingen: ‘nee klopt,... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Via Husk afgelopen voorjaar voor het eerst op Wintersport gegaan, samen met wat vrienden. Net tarief en via tekstveld aangegeven dat we graag samen in dezelfde bus en hetzelfde huis/chalet zouden zit... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do sportów zimowych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Husk is dè wintersport organisatie voor jongeren en studenten. Wil jij alles uit je vakantie halen en dat alles voor een geweldige prijs?! www.husk.nl

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Verschrikkelijke organisatie- absoluut…

Verschrikkelijke organisatie- absoluut NIET aan te raden!!! Twee dagen in de KOU moeten wachten, omdat de check-in pas s'avonds laat was en de check-out 's ochtends vroeg en husk niet eens onderdak voorzien had! Of tenminste een activiteit. We moesten 14 uur aan een stuk gewoon in de kou buiten wachten. De bus was bovendien nog 3 uur te laat. Door alle kou (ook in de bus was het ijzig koud, zelfs met een dekentje), heb ik zelfs een nierontsteking gekregen, waardoor ik naar de dokter moest en de rest van de week niet meer kon snowboarden. Heb dan mijn materiaal naar de winkel teruggebracht. De winkel (Cyber skishop) zei dat ze geen probleem hadden met het geld ervoor terug te betalen, maar dat ze dat aan HUSK zouden doen en dat HUSK het dan aan mij zou terug betalen. Na heel veel emails en zelfs legal advice, weigeren ze gewoon het terug te betalen en houden het voor zichzelf. Ongelofelijk dat zo'n onprofessionele organisatie nog niet failliet is gegaan. Er waren nog erg veel andere slechte dingen aan de reis (veel te kleine appartementen, lichten werkten niet, etc), dus echt absoluut geen aanrader!!

22 lutego 2018
Oceniono na 4 z 5

Goede organisatie, mooie vakanties voor goede prijzen.

Bij husk beleef je mooie vakanties voor lage prijzen. Let op focus je niet meteen op de prijzen die je in de eerste instantie ziet, die kunnen misleidend zijn. Zorg dat je eerst je vertrekdatum, het aantal personen en het soort vervoer kiest voordat je de prijzen gaat vergelijken.

11 września 2013

Goedkope complete )wintersport)reizen

Husk is een goede en voortdelige reisaanbieder voor reizen. Ik heb alleen gebruik gemaakt van de wintersportreizen van Husk. Over het algemeen zeer tevreden over. Zoawel met bus als met eigen vervoer weggeweest. Beiden zijn mij goed bevallen. Aanbod naar oostenrijk is helaas wat beperkt

1 września 2013
Oceniono na 4 z 5

Goede organisatie, leuke locatie en faciliteiten, jammer dat de reisleiding het zo aan het einde van het seizoen een beetje gehad had...

De locatie van de accomodatie was perfect, direct naast de piste. Vanuit daar konden we ook met de vele skiliften hele routes maken, kortom een prima locatie. Helaas was apres-skiën een beetje ver weg (paar dorpjes verderop met de bus te bereiken), maar dat mocht de pret niet drukken. Ook in het dorp was het prima biertjes happen en zat ook de skischool erg dichtbij.

Helaas was ik van de organisatie minder te spreken. Buiten de 'aanwezigheidsplicht' die ze hadden bij aankomst en vertrek hebben we er weinig van meegekregen. Het kwam ook niet over alsof ze er veel zin in hadden. Één van de gekke dingen bijvoorbeeld: bij de vertrekdag was afgesproken dat we onze koffers bij een restaurant mochten zetten. Toen we daar aankwamen wist niemand ergens iets van af.. Toch gek, zo aan het einde van het skiseizoen (opstartproblemen oké, maar aan het einde moeten dat soort organisatorische dingen toch wel geregeld zijn?). Ik snap dat het zwaar is, zo aan het eind van het seizoen alles nog geven, maar wij zijn evengoed gasten die op eenzelfde manier behandeld zouden moeten worden als de gasten in de eerste weken toch?

Desalniettemin is een vakantie via Husk aan te raden, wellicht gaan we het volgende keer nog een keer proberen.

1 września 2013
Oceniono na 4 z 5

Helemaal top! Lekker aan de piste!

Hele leuke vakantie gehad! Het was in Frankrijk dus de apres ski viel helaas n beetje tegen, al was er wel n happy hour waar we iedere dag heen gingen! Ik heb er echt n skivakantie van gemaakt, op tijd op, vers brood halen en gaan!!

Oceniono na 4 z 5

Fijne vakantie voor budget prijs

Fijn gebied, goede busrit, mooie vakantie. Appartement viel ietwat tegen. Geen mogelijkheid tot opbergen van skimateriaal. Verder was contact met mensen van husk lastig omdat zij in een ander dorp in het gebied zaten.

Wintersport HUSK

In 2012 wintersport via HUSK naar Frankrijk geboekt. Alles prima verzorgd, net chalet. Jammer dat er veel borg voor de ski-passen betaald moest worden en dat het lastig was om de reisbegeleider te bereiken om ze terug te kunnen brengen.
Over het algemeen een prima vakantie met HUSK

Budget reis zonder extra's

Voor een budget wintersport is het top. Als je geen luxe of extra's verwacht is Husk een ideale reisorganisatie. Zolang de accommodatie maar schoon is vind ik het al prima vandaar dat ik vaak voor Husk kies vanwege de gunstige prijs. De activiteiten zoals bbq ed. vind ik altijd tegenvallen.

Zeer mooi gebied,redelijk appartement

De afgelopen winter hebben wij een geweldige wintersportvakantie gehad. Wij zijn met 4 personen geweest en hebben 1 week in val thorens verbleven, dit was de eerste wintersportvakantie met vrienden onder elkaar. De busreis die we hadden geboekt is prima verlopen en viel reuze mee. Dit jaar zijn wij zeker weer van plan om met Husk onze vakantie te boeken mede doordat het vorig jaar zo goed bevallen is!

netjes en redelijk ruim

Voor franse begrippen een redelijk ruim appartement voor 4 personen iets buiten het centrum dus geen overlast wel direct aan de piste skies aan en gaan.
Avorias blijft een aanrader.
Peter

Oceniono na 4 z 5

Met Husk altijd een goede prijs kwaliteit verhouding

Ik boek mijn wintersport eigenlijk altijd bij Husk.
Zij bieden wat mij betreft de beste prijzen voor prima accommodaties.
Ze zouden het aanbod qua gebieden en dorpen nog wat uit kunnen breiden, dat is voor mij het enige minpuntje. vandaar ook de beoordeling van 4 sterren ipv 5.

Oceniono na 5 z 5

Veel plezier voor een scherpe prijs!

Onze wintersport in Avoriaz is prima bevallen en geboekt via Husk! Nette accommodaties en alles dicht in de buurt, op slechts 50 meter lopen kun je bordend naar de eerste lift toe. En als je een beetje skills hebt kun je tot aan het appartement terug boarden. Omdat Avoriaz boven de 2000 meter grens ligt heb je meer kans op goed weer, wij hebben een hele week zon gehad! Heerlijke plek en wij gaan er zeker nog een keer naartoe.

Het jaar daarvoor zijn wij naar Joue du Loop geweest, een wat kleiner gebied maar alles goed geregeld. Wij zijn erg tevreden over Husk en boeken dit jaar waarschijnlijk weer.

Oceniono na 4 z 5

husk heeft een goeie opzet en kent zijn doelgroep, maar voor alle extra's hoef je het niet te doen

We hebben een goeie reis gehad n ook met de boekingen en alle gemaakte veranderingen hierin nooit geen problemen gehad. Echter merk je wel op bestemming dat ook het personeel student is en daarom bijvoorbeeld ook te laat bij de bus aankwam, dat zijn kleine dingen, maar ook die tellen vind ik. Verder stellen de extra's als de bbq enzo niet zo heel veel voor dus de voegden niet echt wat toe. Maar we hebben wel een hele goeie vakantie gehad

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej