Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Het mes uiteindelijk gekregen maar de schede die me beloofd is nog steeds niet ontvangen, maar mijn kleinkinderen lopen met het mes te spelen en als het fout gaat wie gaat mij de kosten ervoor betale... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vreselijke organisatie. Slechte reisleiding; weet zelf niks, vertelt je niks, overal achteraan bellen om het maar zelf te regelen. Denkt niet in oplossingen, slechts in berustingen: ‘nee klopt,... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Via Husk afgelopen voorjaar voor het eerst op Wintersport gegaan, samen met wat vrienden. Net tarief en via tekstveld aangegeven dat we graag samen in dezelfde bus en hetzelfde huis/chalet zouden zit... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami do sportów zimowych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Husk is dè wintersport organisatie voor jongeren en studenten. Wil jij alles uit je vakantie halen en dat alles voor een geweldige prijs?! www.husk.nl

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

HUUSK MES tot heden toe zonder lederen schede

Het mes uiteindelijk gekregen maar de schede die me beloofd is nog steeds niet ontvangen, maar mijn kleinkinderen lopen met het mes te spelen en als het fout gaat wie gaat mij de kosten ervoor betalen.????
Ik zou nog geen halve ster willen geven, maar dat schijnt niet mogelijk te zijn.??

13 sierpnia 2021

Beste Rinus,

Wij zijn een online reisorganisatie die gespecialiseerd is in wintersportvakanties voor jongeren.

Aartie

Oceniono na 1 z 5

Wacht al heel lang op mijn geld

Vorig jaar april een vakantie geboekt, maar dat kon helaas niet doorgaan door corona. Ik heb 2x een terugbetalingsverzoek gedaan en heb mijn geld nog steeds niet terug ontvangen!! Op mailtjes etc reageren ze ook amper!! Heel slecht geregeld.

30 czerwca 2021

Beste Demi,

Ik begrijp dat het erg frustrerend is als u geen reactie krijgt. Momenteel is het erg druk waardoor de wachttijden op elk kanaal erg oplopen. Mijn excuses hiervoor. Helaas kan ik op uw naam geen mail vinden. Ik wil u vragen een Facebook Messenger (prive bericht) te sturen met uw boekingsnummer. Als u daar ook in vermeld dat door Trustpilot gestuurd bent dan zullen wij uw bericht zo snel mogelijk oppakken.

Anne-Sophie

Waardeloze service!

Waardeloze service!
Hoe kan je als groot bedrijf zijnde beloven om een voucher binnen 12 maanden terug te betalen?! En zelfs na een jaar dit niet doen.
Vervolgens probeer je contact op te nemen, maar gebeurt er helemaal niks. Niks via de mail en ook niks via de telefoon. Een woord is gepast: schandalig.

7 czerwca 2021

Beste Timothy,

Wat vervelend om te vernemen dat je voucher nog niet is uitbetaald. Wanneer je een voucher hebt ontvangen op een groepsboeking, kun je onze afdeling groepsreizen contacteren. Dit telefoonnummer staat vermeld op onze website. Wanneer je naar ons een e-mail hebt verstuurd is het beantwoordingstermijn minimaal één week. Ik kan me voorstellen dat dit erg lang is.

Oceniono na 2 z 5

Leuke vakantie met een dikke maar

Leuke vakantie

Maar alle beloftes die er gemaakt waren gratis biertje niet gehad is niet erg betaal graag voor me biertje maar beloof het dan niet

Eerste feest avond begint om 21 uur echter geen idee waar het zou moeten zijn bleek een heel end veder op te zijn wij dachten nou niet te vroeg niet te laat dus 21.45 daar, daar alles nog dicht flink aan het opzetten half 22.15 mochten we naar binnen. Wat ga je doen een biertje halen mocht niet want bar ging nog later

Volgende dag nou dan gaan we om half 11 feest begon 9 uur
Daar aangekomen was er zon college feest van een belgische groep dat lie uit mochten wij niet bij uiteindelijk bij gods gratie mochten wij naar binnen dus wij willen weer een biertje kopen mocht niet want die hadden ze vante voren gekocht na een beetje moeilijk doen kregen we een gratis biertje daar moesten wij maar heel blij mee zijn helaas waren er geen andere kroegen en of feesten in de buurt want ja husk zou een feest week organiseren

Ohja het was ook om half 1 of 2 afgelopen

Dit is eigenlijk een sumop van heel de wee

Veder zijn het hele leuken gasten hoor die reisleiding
Maar sommige zijn letterlijk gasten

Zoals hier vaker vermeld staat zelf achter dingen aan zitten hoelaat begint het nou echt, waar is het hoelaat moeten we de kamers uit,

Ga zo maar door veder de accommodatie in les orres prima geregeld de rest is shit

14 maja 2020

Beste Jack,

Wat vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt. Ik wil je vragen om dit te mailen naar customersupport@husk.nl. Vergeet niet het boekingsnummer erbij te vermelden.

Slechtste organisatie ooit

Slechtste organisatie ooit. Ik en de anderen uit de bus hadden dit nog nooit meegemaakt. Onaardig, ongeinteresseerd en onduidelijk personeel dat alleen kwam om daar te zuipen. Telefoon uit hebben staan. Niet voldoende communiceren en je uren laten wachten. Ik heb via de mail een klacht ingediend maar nog steeds niks vernomen.

20 lutego 2020

Beste Melizza,

Raad het niemand aan

Vreselijke organisatie.
Denkt niet in oplossingen, slechts in berustingen: ‘nee klopt, erg vervelend’.
Behandelt je niet als persoon maar slechts als ‘een uit velen’.
Ze geven echt niks om jouw vakantie en doen ook niet hun best om je te compenseren in je ondervonden nadeel.

8 lutego 2020

Beste Robin,

Nooit meer via Husk

Hele slechte ervaring gehad met Husk toen we naar Les 2 Alpes gingen. Al bij aankomst werden we soort van “overgedragen” door Sunweb, waardoor we geen directe contact persoon hebben gesproken. Waren heel veel dingen mis met het huisje maar de grootste domper was een huisje boeken met jacuzzi en dan blijkt die er niet te zijn. Dankzij de locatie en gezelschap super leuke vakantie gehad maar zeker niet door de organisatie Husk.

7 stycznia 2020

Beste Eline,

Reisleider en huisje shit

Bij aankomst 2 uur lang moeten wachten op de reisleider, daarna geen excuus ontvangen van hem. Ook was de beloofde jacuzzi niet aanwezig, de reden dat we het chalet hadden geboekt. Het huisje was totaal niet schoon:
-Alle douches (schimmel geur, bloedvlekken)
-Wc's (remsporen)
-Wijnglazen (vettig)
-Pannen (vlekken)
-Vaatwasser (stonk niet uitgeruimd)
-Bestek (niet schoon)
-Koelkast (kruimels)
-Afzuigkap (vliegen en vet)
-Fornuis (vlekken)
-Oven (vetvlekken)
Ook was de reisleider bij het uitchecken weer een uur te laat zodat we dik in de file kwamen. Nooit meer met Husk.

7 stycznia 2020

Beste Sybren,

Oceniono na 3 z 5

Fijne ervaring gehad met de husk, matige klachtenbehandeling

Fijne ervaring gehad met de husk. We hebben een prachtige, zonnige week gehad. Alleen het appartement viel erg tegen en de klachten die we bij husk hebben ingediend duren erg lang voordat ze behandeld zijn. Dit is in ons geval erg vervelend, omdat wij wachten op de retour van de borg.

14 marca 2019

Beste Nora,

Leuk om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad, en bedankt voor de sterren!

Top !

Een top ervaring gehad in Haus Hubertus Mayrhofen

11 marca 2019

Beste Jans,

Bedankt voor je 5 sterren!

Oceniono na 5 z 5

Prima website

Prima website. Heel duidelijk.
Ook telefonisch contact was duideijk en vriendelijk.
Appartement was als beschreven op de site.
Keurig netjes, schoon, vriendelijk ontvangst en goede service.

4 marca 2019
Oceniono na 1 z 5

Schaam je voor dit beleid

Zoals elke goedkope organisator van groepsreizen naar de sneeuw erg gezellig en servicegericht. Helaas houden ze ook het beleid aan waar de accommodatie niet onder hun directe verantwoordelijkheid valt. Aan de ene kant is dit begrijpbaar, aan de andere kant zal de accommodatie altijd het grootste minpunt aan je vakantie zijn. Wanneer elke aanwezige groep in St Francois Longchamps keihard word afgezet (1200 euro borg kwijt voor een los scharnier van een buitendeur / 3000 euro borg voor twee gebarsten ramen in een algemene ruimte / 150€ per stuk voor 20 geluidsklachten waarvan de beveiliging er maar eentje heeft vastgelegd en er NIET bij de betreffende kamers over is geklaagd / etc.) dan dient een bedrijf als HUSK niet zijn klanten de rug toe te keren. Wanneer dit bij letterlijk elke groep, elke week gebeurd en vervolgens groepen word verteld dat je altijd zelf juridische hulp in kan schakelen. Dan is er toch iets mis als met je als bedrijf. Hoe kan HUSK er vrede mee hebben als hun plaatselijk personeel persoonlijk mensen geld moet toegeven om te zorgen dat ze de bus terug naar huis in willen of om te zorgen dat er geen massale vechtpartijen uitbreken tussen de accommodatie en de klanten van HUSK.

Allemaal leuk en aardig om dan te zeggen dat de accommodatie niet de verantwoordelijkheid van HUSK is, maar wanneer je onderaannemer een winstmodel heeft gebaseerd op mensen hun borg aftroggelen en je als HUSK zijnde hier prima mee kan leven. Dan verdien je absoluut geen klanten meer. Maak dan je reizen een paar euro duur in plaats van elke gast de loterij door te laten gaan of ze voor 10, 50 of 100 euro zal worden afgezet op locatie. Alsof je als organisatie van dit formaat geen druk kan uitoefenen op je onderaannemers om goeie service te verlenen, laat staan ook maar een klein beetje ethisch verantwoord te zijn. Onze vereniging komt nooit meer en naar wat ik gehoord hebt delen wij deze mening met alle 810 bezoekers van Residence Odalys in St. Francois Longchamps de tegelijk met ons in deze hel zijn beland.

11 lutego 2019

Beste E. Val

Erg vervelend om te horen dat jullie problemen hebben ondervonden met de accommodatie. Zouden jullie contact op willen nemen met jullie contactpersoon van HUSK? Dan kunnen we samen kijken naar een geschikte oplossing.

Wat een zooi

Wat een zooi. Letterlijk alles was slecht geregeld. Alles wat mis kon gaan ging wel mis. Bus kwam 4 uur later aan dan beloofd. Het beloofde 'ontbijt' bleek een punt koude pizza waar je een half uur op kon wachten in de kou. Konden de appartementen heel lang niet in. Niet iedereen stond op de ski spullen lijst. Er werd een themafeest beloofd maar die bleek later niet mogelijk.

5 lutego 2019

Beste Bas,

Vervelend om te horen dat er dingen mis zijn gegaan. Zou je jouw volledige klacht en boekingsnummer naar ons willen sturen via: customersupport@husk.nl? Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Oceniono na 5 z 5

Perfecte vakantie!

Perfecte vakantie!
Het aanbod appartementen was zeer ruim en het was een mooi, goed gelegen en verzorgd appartement. We waren met een groep van 7 studenten die zich alle uitstekend amuseerden. Er waren vrienden die door verplichte schoolactiviteiten later moesten komen, en doordat we binnen 1 dag al antwoord op onze mails kregen, werd er snel een oplossing gevonden en kregen we zelfs een vergoeding omdat we de heenreis niet konden meepakken met Husk.
Al met al, prima vakantie mede door de perfecte hulp van Husk!

22 lipca 2018

Top reis gehad

De reis was uitstekend geregeld, vriendelijke chauffeurs en behulpzame reisleidster ter plaatse. Enige nadeel, de bus was flink te laat op de opstap locatie zonder enig contact. Zou zeker nog een reis boeken.

17 lipca 2018

Uitstekende service van husk

Uitstekende service van husk, zowel via de telefoon als via de reisleiding op locatie.
Geld terug gekregen vanwege noodweer in Frankrijk, alles inclusief en snel geregeld, goed bereikbare reisleiding en heel veel vakantie voor je geld.
Het enige minpunt was eigenlijk dat we geen Poederbaas muts op locatie hebben gekregen. Voor een goedkope wintersport vakantie is Husk de beste optie

17 lipca 2018

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej