Het leek erg makkelijk om snel een geschikt bedrijf te vinden hier in de buurt, alleen kwamen we uit bij een minder betrouwbare leverancier, waardoor ons feestje bijna in het water viel. Goed plan du... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Valse Facturen en bedreiging incassobureau. Wij zouden reclame krijgen via huren.nl echter is de reclame nooit te zien. Sterker nog als ik ons bedrijf opzocht via hun website bestonden we niet... Zobacz więcej
Superhandige website voor als je snel iets zoekt om te huren, erg breed. De website geeft ook handige tips en suggesties, ik dacht bijvoorbeeld zelf er niet aan om m'n extra nummerbord mee te nemen, m... Zobacz więcej
Een gebruiksvriendelijke site waarop echt bijna ieder product te vinden is. Biedt een overzicht van verhuurders in de buurt, zodat een goede vergelijking gemaakt kan worden. Vooral de extra informatie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Op Huren.nl vind en vergelijk je makkelijk en snel verhuurbedrijven in Nederland. Van fiets tot feesttent, alles is te huur via Huren.nl!
Dane kontaktowe
Europalaan 100, 3526KS, Utrecht, Holandia
- 0302270035
- info@huren.nl
- www.huren.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
opzeggen is bijna onmogelijk
opzeggen is bijna onmogelijk! Ga aub niet in zee met dit bedrijf als "adverteerder"
Waardeloos
Waardeloos. Ik wilde een 6m3 container huren dus ik de goedkoopste uitgekozen. Was die niet leverbaar in de regio. Ik kreeg alternatief een iets duurdere. Ik dacht prima neem ik die. Later blijkt dat het een container is van maar 3 m3. Zeer slecht dat ze dat niet melden bij het aanbieden van een alternatief.
Perfecte site voor huren
Perfecte site voor verschillende evenementen. Ik was zelf opzoek naar een partytent, ik kon gemakkelijk zien wat bij mij in de buurt te huren was. Makkelijk te huren en alles verliep vlekkeloos. Zeker aan te raden!
Never post negative Review evenbusjehuren.nl
They will never allow to post negative review about evenbusjehuren.nl Car rental. It is been week and asked for status but no answer. I believe they are part of evenbusjehuren.nl scammer (Paul Souman)
Klacht!!! Ze blijven maar bellen
Ze blijven maar bellen, ook al heb ik al 100x aangegeven dat ik niet met huren.nl wil samenwerken. Ze weigeren ons uit het systeem te halen en denken ook niet mee. ''ik ga het doorgeven'' krijg ik al ik zeg dat we niet meer gebeld willen worden. Wat een slechte service
Mijn appartement verhuurd via Viadaan
Mijn appartement verhuurd via Viadaan, met het pakket foto's, tekst en screening kandidaat. Goede ervaring. Professionele staf, snelle reacties op mijn vragen, goede prijs-kwaliteit verhouding. Mijn woning was binnen 2 weken na plaatsing verhuurd. Aanrader. Shireen, Den Haag.
Handig vergelijken
Snel inzichtelijk welke verhuurbedrijven er in de buurt zijn. Vergelijken op prijs gaat heel makkelijk.
Misleidende prijzen
Als je iets wilt huren dan komt onvermijdelijk huren.nl boven drijven met prijslokkers. De prijzen die worden getoond zijn alleen nooit de juiste prijzen. Ze proberen je met een scherpe prijs te lokken, die -zodra je verder klikt- onzin blijkt te zijn. Onplezierige site die een onjuiste prijs voorspiegelt naar mijn idee.

Odpowiedź od Huren.nl
Onafhankelijk ??? Dacht het niet !
Onlangs een negatieve ervaring gehad met een aanbieder op huren.nl.
Wilde hier een review voor schrijven op de website, is inmiddels meer dan twee weken geleden en deze wordt gewoon niet geplaatst !!
Huren.nl wordt betaald door de aanbieders op de website en is daardoor in zijn geheel niet onafhankelijk terwijl ze pretenderen dat wel te zijn !!
Update n.a.v. de reactie van Huren.nl:
Misschien moeten jullie nogmaals in je mailbox kijken.
Ik zal hieronder nogmaals aangeven wat ik reeds weken geleden naar jullie terug gemaild heb en waar ik verder geen enkele reactie meer op heb gekregen :
Beste Erik,
Kassabon of factuur kan ik niet overleggen omdat ik natuurlijk uiteindelijk niets afgenomen heb.
Het ging dus al mis bij de reservering.
De toelichting lijkt me duidelijk in de review die ik geschreven heb.
Ik hoop dat jullie echt onafhankelijk blijken te zijn en daarom ook mijn ervaring zullen publiceren.
Hierboven ziet u de letterlijke tekst die ik reeds 22-05-2018 om 15:32 aan u geantwoord heb.
Mij nu verwijten dat ik niet gereageerd heb op uw mail is naar mijn mening de pot die de ketel aan het verwijten is.
Beste Huren.nl
U schrijft dat u doet aan hoor en wederhoor.
Maar mag ik u er nog even op wijzen dat ik twee weken geen tegenreactie van u ontvangen heb.
Na mijn reactie op uw eerste mail bleef het akelig stil van uw zijde tot ik deze review geplaatst had ??
En inderdaad, ik kick erop om slechte reviews te plaatsen van willekeurige bedrijven........................
U hoeft mijn review niet meer te plaatsen, gelukkig zijn er nog andere (onafhankelijke) mogelijkheden om dit alsnog te doen !
De groeten !

Odpowiedź od Huren.nl
Prima bedrijf / website
Prima bedrijf / website. Komen afspraken keurig na.
Het leek erg makkelijk, maar …
Goed plan dus, alleen zouden de aangesloten bedrijven wel goed gecontroleerd moeten worden, zodat de betrouwbaarheid van huren.nl zelf beter wordt.
Ook voor de kleine beurs!Zeer …
Ook voor de kleine beurs!Zeer betaalbaar en ook nog eens veel ruimte.Belangrijkste van alles,correct contact.
Betrouwbaar? Lijkt van niet.
Ik heb onlangs een eerlijke doch negatieve review geschreven.
Deze is niet geplaatst, inmiddels na 2 weken.
Dit geeft te denken - worden alleen positieve reviews geplaatst?
Deze schijn (?) wordt wel gewekt.
Prima site! Alles is goed te vinden.
Prima site! Alle aanbieders op een rijtje, dat maakte het selecteren op basis van prijs/kwaliteit vrij eenvoudig..
Ben niet via huren.nl uitgekomen bij …
Ben niet via huren.nl uitgekomen bij k-rental. Maar via Google.
Ik wil alleen mijn beoordeling kwijt
makkelijke navigatie zonder poespas …
makkelijke navigatie zonder poespas vinden wat je nodig hebt
prima site om snel de juiste huur …
prima site om snel de juiste huur bedrijven te vinden
uitstekend keurig worden de afspraken …
uitstekend keurig worden de afspraken na gekomen ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan klasse
Helemaal top.
Busje gehuurd, goede service ontvangen van Guus. Zeker een aanrader.
Doświadczenie Trustpilot