HubHub

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Rotslecht! Alles loopt fout, eerst maken ze een fout bij het ophalen van mijn kavel waardoor de afgesproke leverdatum ook niet meer klopt (daar neem je dan vakantie voor) dan word die meer... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

een kopie van de email conversatie met hubhub/postnl: Glas in wissellijst breekt door de trillingen van een vrachtwagen? Inmiddels andere vervoerder gevonden die de zending perfect heeft... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ondanks het afraden van het veilinghuis Daan om HubHub te gebruiken omdat dit bedrijf failliet zou zijn, toch hiervoor gekozen. Na gelezen te hebben op internet dat HubHub een doorstart maakte en mijn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Vandaag m’n velgen geleverd, netjes ingepakt en keurig op tijd. Prettig dat ze van te voren even bellen om te verifiëren, nette chauffeurs. Hubhub is weer een aanrader.

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Przesyłki kurierskie
  2. Opakowania

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Het ophalen van grote aankopen is een behoorlijk gedoe. Gelukkig bestaat de HubHub bezorgservice. HubHub haalt je aankopen bij woonwinkels, veilingsites en marktplaatsen op en verpakt deze netjes. HubHub bezorgt je aankoop veilig en verzekerd thuis wanneer jij dat wilt!

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Geweldig!

via marktplaats gekocht dressoir is opgehaald, eerst helemaal goed beschermd met bubbelfolie, en keurig afgeleverd op mijn adres.
De afspraak qua tijd voor ophalen is netjes gecommuniceerd met het afhaal adres en het afleveren was ook zeer punctueel zodat je niet de hele dag hoeft thuis te zitten.
Chapeau!

12 listopada 2015
Oceniono na 2 z 5

Eens maar nooit weer

Wat mij betreft is HubHub eens maar nooit meer. Ik had een kast gekocht op Marktplaats. De 1e ophaalpoging is niet gelukt omdat de chauffeurs de kast niet door de deur kregen. Ik heb hier van HubHub geen terugkoppeling over gehad. Gelukkig was de verkoper zo vriendelijk om 's avonds even te bellen, anders was ik niet op de hoogte geweest. De volgende dag zelf weer achter HubHub aan gebeld met het verzoek een nieuwe ophaalafspraak in te plannen. Het was de verkoper wel gelukt om 's avonds de kast door de deur te krijgen. Vervolgens is er een 2e ophaalafspraak ingepland. Deze ging niet door omdat de chauffeur ziek was. Dit heb ik wederom van de verkoper vernomen en niet van HubHub. Driemaal was uiteindelijk scheepsrecht. Ik heb toen zelf met HubHub gebeld om een bezorgafspraak in te plannen. Door de klantenservice was mij verteld dat 'wanneer ik het snel geregeld wilde hebben, ik het beste zelf contact op kon nemen om een afspraak in te plannen'. Dit heb ik dus gedaan. Vervolgens krijg ik van een andere dame te horen dat dit niet de bedoeling is. Zij nemen wel contact met mij op. Vervolgens hebben we drie keer de bezorgafspraak moeten verschuiven omdat er van enige flexibiliteit geen sprake was. Uiteindelijk kwamen de chauffeurs met kast (overigens netjes op tijd). Echter ik had gekozen voor 'extra verpakking' blijkt er alleen maar folie om de kast heen te zitten. Ik betaal dus extra, maar van extra verpakking was geen spraken. Nee, voor mij was dit eens maar nooit weer. Erg jammer, want het is een goed concept.

11 listopada 2015
Logo HubHub

Odpowiedź od HubHub

Beste Cindy,

Het klopt dat de eerste afspraken via Marktplaats met het ophaaladres zijn gemaakt. Hiervan wordt u inderdaad niet op de hoogte gebracht. De kast bleek te groot voor de deuropening, dit is op voorhand niet te voorzien vandaar dat wij een nieuwe afspraak moesten maken. Jammer om te horen dat u de communicatie daarna niet als prettig heeft ervaren.

HubHub, Customer Service

Oceniono na 5 z 5

geheel volgens de afspraak geleverd

Hubhub was nieuw voor mij. Nog geen ervaring met dit bedrijf gehad, dus best spannend. Vanaf het eerste contact was de twijfel weg. Het bedrijf was goed bereikbaar (telefonisch en via mail). Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de levering en de gang van zaken. Alles (bed-boxpring) werd netjes op tijd geleverd, volgens de afspraak. Geen beschadigingen.
Dus een aanrader. Het is wel van belang de goede maten op te geven, want dit bepaalt mede de prijs.

31 października 2015

zeer slechte ervaring

hb hub aan dat er bij de eerste afhaaldag de rekenig niet betaald was, terwijl dit 4 dagen van te voren al gedaan was. ik geef aan wanneer er een 2e mogelijkheid is de goederen af te halen, geeft hub hub aan geen moeite wil nemen ( zelfs tegen meerkosten ) de goederen af te halen en dat ik mijn geld kwijt ben.
zelfs na divers telefonisch en mailcontact word er geen oplossing door hub hub geboden.
zeer teleur gesteld in de handelswijze van hub hub. zal ook nooit geen zakn meer doen met hub hub.

26 października 2015
Logo HubHub

Odpowiedź od HubHub

Beste J. Buiks,

Wij zijn voor u op de ophaaldag geweest echter de kavels bleken niet betaald te zijn. Uiteraard krijgen wij uw spullen dan niet mee.
Als er een 2e ophaalmogelijkheid is en deze voor ons is in te plannen, dan hadden wij het uiteraard nog voor u opgehaald echter wel tegen een meerprijs omdat wij dan speciaal voor u nogmaals naar die locatie moeten rijden. De 2e ophaaldag was helaas niet voor ons in te plannen vandaar dat wij u de helft van de transportkosten hebben geretourneerd.

HubHub, Customer Service

Niet aan verwachting voldaan

Om te beginnen staat alles zonder schade bij ons in huis, dus dat is fijn. Maar de aanloop ernaartoe was niet vlekkeloos. De leverancier is te laat gebeld en we hadden veel geluk dat hij heel flexibel was. Want de spullen zijn een week later opgehaald dan verwacht. Ook ben ik meerdere keren verkeerd gebeld en gemaild terwijl ze de leverancier moesten hebben. Mijn vriend nam het contact over, maar vervolgens werden hij en ik constant door elkaar gehaald en allebei gebeld, wat heel onhandig was. Tenslotte werden we een kwartier voor de leverafspraak gebeld dat ze twee uur later zouden zijn. Al met al vind ik dat het voor deze prijs wel iets strakker geregeld had mogen zijn.

26 października 2015
Oceniono na 5 z 5

Fijn dat er zo'n bedrijf is!

Je wacht dan misschien iets langer op je product, maar daarvoor zijn de kosten dan ook aanzienlijk lager dan een ander transportbedrijf. Verder alles goed verlopen!

25 października 2015

Kwamen afspraak niet na

Helaas konden ze de opdracht niet uitvoeren, dat hoorden we een week later... Vervolgens kregen we ons geld terug en moesten we het zelf maar uitzoeken. Voor ons maar ook voor de partij waar we wat gekocht hadden via MP vervelend. Uiteindelijk is onze koop op MP daardoor niet doorgegaan. Heel jammer!

Oceniono na 4 z 5

Niks op aan te merken

Netjes contact opgenomen voor de tijd. Salontafel goed aangekomen. Ik heb het bij mijn ouders laten bezorgen dus heb geen beoordeling over de mensen zelf.

Super!!!!

Eindeloos geduld en onverwoestbaar optimisme van de medewerkers als ophalen mislukt omdat de verkoper afwezig is. Vervolgens kwam ook de aflevering in de knel. Alles super netjes opgelost en met telefoontjes aangekondigd en gecheckt. Bij thuiskomst stond het afgeleverde op de afgesproken plek. Ik ben erg tevreden. Veel dank!

bezorging

Het artikel is goed aan gekomen de bezorger was heel vriendelijk en beleeft ik heb geen klachten daar over. Als ik nog iets koop dan went ik mij weer naar jullie toe

Afleveren zonder afspraak

Ondanks dat ik gevraagd had een bepaald nummer te bellen voor een afspraak omdat ik er zelf niet was, is het toch gewoon naar mij gemailed en stond er zonder overleg iemand voor de deur. gelukkig was er toevallig iemand aanwezig die de spullen heeft aangenomen en boven heeft neer gezet maar netjes vind ik het niet.

Bezorging

De bezorging van onze artikelen worden altijd goed afgeleverd. Hierbij worden we goed op de hoogte gebracht wanneer men het bij ons langs brengt.

Zware vracht

Positief: Op afgesproken tijd
Vriendelijk personeel
Vracht in prima conditie geleverd

Negatief: Er zou afgesproken zijn mee te helpen om de vracht naar binnen te tillen. We wisten van niks, dus chauffeur probleem. Opgelost door hulp te vragen uit mijn privesituatie. Vind dat dit niet kan.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej