Rotslecht! Alles loopt fout, eerst maken ze een fout bij het ophalen van mijn kavel waardoor de afgesproke leverdatum ook niet meer klopt (daar neem je dan vakantie voor) dan word die meer... Zobacz więcej
HubHub
Zobacz, co mówią recenzenci
een kopie van de email conversatie met hubhub/postnl: Glas in wissellijst breekt door de trillingen van een vrachtwagen? Inmiddels andere vervoerder gevonden die de zending perfect heeft... Zobacz więcej
Ondanks het afraden van het veilinghuis Daan om HubHub te gebruiken omdat dit bedrijf failliet zou zijn, toch hiervoor gekozen. Na gelezen te hebben op internet dat HubHub een doorstart maakte en mijn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag m’n velgen geleverd, netjes ingepakt en keurig op tijd. Prettig dat ze van te voren even bellen om te verifiëren, nette chauffeurs. Hubhub is weer een aanrader.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Het ophalen van grote aankopen is een behoorlijk gedoe. Gelukkig bestaat de HubHub bezorgservice. HubHub haalt je aankopen bij woonwinkels, veilingsites en marktplaatsen op en verpakt deze netjes. HubHub bezorgt je aankoop veilig en verzekerd thuis wanneer jij dat wilt!
Dane kontaktowe
Postnl, Amersfoort, Holandia
- +31 (0)88 - 86 88 086
- customerservice@hubhub.nl
- www.hubhub.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Waardeloos bedrijf, die eigen gemaakte fouten op klant gaat verhalen.
Via BVA Auctions BV hebben wij diverse kavels gekocht. Wij hebben offerte laten maken door HubHub BV. HubHub BV komt met een prijs. Let wel: alle informatie staat in de kavels (afmetingen, gewicht, etc). Op de ophaaldag belt een chauffeur van HubHub BV, helaas waren wij niet in staat de telefoon op dat moment op te nemen. Een uur later teruggebeld, waarna wij te horen krijgen dat de kavels te groot en te zwaar zijn voor hun voertuig. (Als ze met 2 auto's gereden hadden, was er géén probleem geweest). Dag later mail van BVA Auctions BV doorgemaild naar HubHub BV, met de vraag waarom er niks is gebeurd. Antwoord van HubHub BV; Wij kunnen dat gewicht en die afmetingen niet vervoeren. Zij kunnen het wel, zoals aangegeven met 2 auto's. Wij kunnen gedeelte van het geoffreerde bedrag terug krijgen, of 350 euro extra betalen voor het alsnog vervoeren van de kavels (waar dus al voor betaald is) door een partnerbedrijf van HubHub BV.
Nu hebben wij HubHub BV meerdere malen op de algemene voorwaarden van hunzelf gewezen. Waarin staat vermeld dat ze het verplicht zijn om te vervoeren, aangezien alles omtrent het vervoer precies is vermeld op de gegunde kavels. Nu zitten wij met het probleem. Kavels kunnen niet meer opgehaald worden, en HubHub BV komt nu met voorstel om het betaalde bedrag terug te betalen.
NEE, HUB HUB, wij hebben een overeenkomst waarin beide partijen het over eens zijn geweest, wij hebben tenslotte betaald. Nu heeft HubHub BV aangegeven fouten gemaakt te hebben, maar zien blijkbaar de overeenkomst over het hoofd. GA doen wat jullie beloofd hebben Hub Hub.
Daarnaast ook veel communicatieve fouten gemaakt, met mails die niet voor ons bestemd waren, mondelinge afspraken die niet worden nagegaan. Kortom moeten wij een advocaat en veel tijd in HUN problemen steken.

Odpowiedź od HubHub
Levering op tijd .Er was schadebij het vervoer ontstaan en dit is goed afgehandeld.
Een vervoerder die zijn woorden nakomt.
Geven een bericht om hoe laat er afgeleverd wordt.
Kunnen zij niet op tijd zijn ( file of i.d.)dan bellen zij op om de tijd van aflevering door te geven KLASSE!
Met vr.groet,
Slagerij Buth
Snel reagerend, keurige afhandeling en behulpzame chauffeurs
Aan de titel valt niet veel toe te voegen omdat dit de kern van de zaak is. Dus al een paar keer gebruikt als transporteur en nog steeds tevreden.
Op tijd afgeleverd
Volgens afspraak alles afgeleverd en op tijd. De bezorgers waren zeer behulpzaam en vriendelijk.
Vriendelijk en zorgzaam met de levering.
Optijd en behulpzaam met de levering van zware vracht. Bedankt
Alles volgens afspraak op tijd geleverd.
Precies volgens afspraak geleverd voor een redelijke prijs.
Top service voor een goede prijs!
Makkelijk afspraken maken, aardige en behulpzame bezorgers. Kortom, een tevreden klant! Keep up the good work!
Top service!! snelle schakel tussen ophalen en leveren
opgehaald en zelfde dag nog een levering. aangezien ik nog niet op locatie was kon ik makkelijk mijn afspraak verzetten naar een nieuwe datum TOP!!!!
Erg prettig, klantgericht en betrouwbaar
Snel, netjes op de minuut exact geleverd en prima communicatie
Betrouw en flexibel.
Heel tevreden over de hele afhandeling.
Door een file op de A2 kwam men met de levertijd in de problemen. Aangezien men geen telefoonnummer had kon ik niet op de hoogte gesteld worden.
Toen ik zelf belde heb ik gevraagd of het dan op een ander adres geleverd kon worden, dat bleek geen probleem. Op het opgegeven adres hebben de twee bezorgers nogmaals hun excuses aangeboden en netjes gelost.
Kortom ik ben heel tevreden over de gang van zaken en ook over de twee bezorgers, "jonge gastjes".
Prima vervoerder
Van de online offerte tot de aflevering liep alles netjes en beleefd. De meubels waren goed en adequaat verpakt, de afspraken werden keurig nagekomen. Aanbevelenswaardig.
Super service.
Uitstekende service. goede levering en alles mooi en goed ingepakt.
Belofte nakomen
Per mail is mij beloofd dat ik vooraf gebeld zou worden over het precieze bezorgtijdstip. Toen ik niets hoorde op mijn gewenste dag, heb ik zelf gebeld. De bezorging was voor de volgende dag pas ingepland; vervelend. Gelukkig kwam mijn meubel keurig ingepakt en netjes geplaatst 1 hoog aan. Als dat puntje van communicatie verandert, krijgen jullie van mij die 9 of 10!
Tevreden
De communicatie is goed verlopen. Afspraken zijn nagekomen.
Vriendelijke bezorging.
Enige puntje: vrij duur.
Hubhub wat een drama
Komt afspraken meerdere malen niet na. Luistert niet naar de klant maar doet wat hub hub zelf wil. Ik zeg weg ermee en laat uw spullen bezorgen door een bedrijf dat niet alleen aan zichzelf denkt.

eens maar nooit meer
Op de site staat: wij leveren in overleg uw pakket bij u af. Maar als in overleg betekent: wij komen op die datum op die tijd bezorgen en anders moet u zeker twee weken wachten tot we weer in de buurt zijn, dan was dat niet wat ik had gedacht. Verder was er ook wat beschadigd maar daar durf ik helemaal niet meer over te bellen na het gesprek met die niet zo vriendelijke dame.
Geen aanrader dus.

Doświadczenie Trustpilot