Hotels.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Bleu Sea Hotel Alimos is hooguit 2 sterren. Geen lunch en geen diner mogelijkheid. Ontbijt is karig en altijd hetzelfde. Naast parkeergelegenheid van max. 10 auto's geen extra service van hotel zelf.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wij verbleven eerst bij Long Beach, maar zijn uiteindelijk naar Haydarpasha Palace gegaan en daar merkten wij direct een groot verschil. De sfeer, service en kwaliteit zijn daar veel beter. Bij H... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ernstige tekortkoming in dienstverlening. Op 29 mei boekte ik via Hotels.nl een kamer bij Novotel Maastricht. Bij aankomst bleek er geen kamer beschikbaar, ondanks een bevestigde reservering e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel

Napisane przez firmę

Vanuit het hoge noorden werken wij in Groningen aan jouw ontspanning en plezier. Onze missie is Easy going: wij zorgen ervoor dat jij je ontspannen voelt vanaf het moment dat je op Hotels.nl terechtkomt. Ontsnap aan de drukte van alledag en droom heerlijk weg naar je volgende avontuur. Wij vinden jouw perfecte match, met nét dat beetje extra; de mooiste bubbelbaden, unieke suites of bijzondere hotels. Met fijne extra’s die bij de prijs inbegrepen zijn, krijg jij écht waar voor je geld. Een uitgebreid ontbijt, een Michelin Sterren diner of ontspannen in een luxe wellnessresort, bij Hotels.nl kan het allemaal!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Tijdens het boekingsproces leek alles duidelijk en overzichtelijk, maar bij aankomst in het hotel bleken er onverwachte kosten te zijn. De klantenservice toonde geen enkele bereidheid om te helpen.

Deze derde partij reageerde helemaal niet, en toen ik dit opnieuw bij Hotels.nl meldde, kreeg ik standaard reacties en werd mijn klacht genegeerd. Uiteindelijk moest ik zelf een oplossing regelen via mijn creditcard. Het gebrek aan service en verantwoordelijkheid van Hotels.nl maakt dat ik hier nooit meer zal boeken.

23 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Misleidende voorwaarden en geen reactie meer.

Mijn ervaring met Hotels.nl is ronduit teleurstellend. Bij het maken van mijn reservering stond duidelijk vermeld dat de toeristenbelasting inbegrepen was in de prijs. Toch moest ik bij het inchecken in het hotel deze belasting alsnog betalen. Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice, werd ik verwezen naar een derde partij (hun zogenaamde "partner") die mijn klacht zou moeten afhandelen.

Ik heb netjes contact opgenomen met deze partner, maar kreeg nooit een reactie. Toen ik dit weer bij Hotels.nl aankaartte, kreeg ik opnieuw dezelfde standaard antwoorden, waarbij ze alle verantwoordelijkheid ontkenden en zichzelf vrijpleitten door naar hun algemene voorwaarden te verwijzen. Ondertussen bleef mijn klacht volledig onopgelost, en bleef Hotels.nl doof voor mijn verzoek om tegemoetkoming.

Het feit dat ze adverteren met "toeristenbelasting inbegrepen" en dit vervolgens niet nakomen, is ronduit misleidend. Ze schuiven alle verantwoordelijkheid af op derden, waardoor je als klant geen kant op kunt. Uiteindelijk moest ik via mijn creditcardmaatschappij een chargeback aanvragen om mijn geld terug te krijgen. Dit heb ik gelukkig gekregen, want van Hotels.nl hoefde ik geen enkele hulp te verwachten.

Een serieus bedrijf had dit netjes opgepakt en zelf actie ondernomen, in plaats van de klant aan zijn lot over te laten. Ze hadden er goedkoper vanaf kunnen komen door mij eventueel compensatie aan te bieden, dus dit was een domme zet. Hotels.nl heeft overigens nooit meer op mijn laatste mail gereageerd.

Dit was mijn eerste én laatste keer boeken via Hotels.nl. Absoluut geen aanrader!

25 listopada 2024

Hilton Double Three Rotterdam

Ontvangst van de receptie was erg onvriendelijk en arrogant.
We werden niet eens aangekeken door de manager en de dame die ons hielp legde niets goed uit en vond haar uitleg goed genoeg.
De kamer was klein en bedrukt. Nette en schone kamer.
De badkamer was qua ruimte ok, erg klein maar ok.
De vloer van de douche had bruine vlekken.
De wc-rol-houder kwam van de muur af toen ik een velletje papier afscheurde. Vervolgens moest de wc-rol op het wasbak- aanrecht staan.
De badkamer deur is van melkglas en sluit op 5 cm na. Dus….. als je zit te poepen hoort je metgezel het ook.
S’morgens om 07.00 uur werden we wakker gebeld door iemand die op de telefoon van de hotelkamer belde.
Bij het uitchecken werd gezegd dat iemand de technische dienst oid wilde bellen en ws een cijfertje te weinig had getypt.

Enige positieve aan deze ervaring was het uitchecken. Vriendelijke dame die ons met een lach tegemoet kwam.

31 sierpnia 2024

Odpowiedź od Hotels.nl

U schrijft nu een review bij Hotels.nl. De review lijkt met name gericht aan het hotel zelf, misschien is dit niet de juiste plek om het hotel te bereiken en andere consumenten op de hoogte te stellen over uw ervaringen over dit specifieke hotel?!

Oceniono na 1 z 5

Eftalia Ocean hotel Alanya.Absoluut geen 5 sterren ervaring!! Niet boeken!!

De gezinskamer was prima ingedeeld, met een aparte slaapbank waarop je kind goed kan slapen. Dit was een van de weinige positieve punten van ons verblijf.

Het zwembad was leuk opgezet voor kinderen, wat voor veel plezier zorgde. Helaas waren de glijbanen beperkt open, wat een tegenvaller was voor onze kinderen.

Ons verblijf in Eftalia Ocean Hotel was verder echter ronduit teleurstellend en absoluut geen 5-sterren ervaring. Het eten in het hoofdrestaurant was verschrikkelijk – smaakloos, eentonig en vaak koud. Zelfs het extra restaurant, waar je slechts één keer per verblijf gebruik van mag maken, bood exact hetzelfde eten aan, maar dan van nog lagere kwaliteit.

De service in het hotel was ver onder de maat. Het personeel van de afdeling Public Relations was onvriendelijk en totaal niet behulpzaam. Dit gold ook voor de medewerkers in het winkeltje beneden. Ze stonden gewoon te bellen en namen niet eens de moeite om je fatsoenlijk te woord te staan.

Burger Land, een plek die wordt aangeprezen als een leuke toevoeging, is werkelijk belachelijk. De ‘hamburgers’ daar zijn geen hamburgers te noemen, maar iets dat nauwelijks eetbaar is.

Daarnaast zijn de all-inclusive drankjes zeer beperkt. De wijn die wordt geschonken is verschrikkelijk en absoluut niet te drinken.

Het enige andere positieve punt dat ik kan noemen, is de schoonmaak. De schoonmaakploeg verdient echt een pluim; ze doen hun werk zeer goed en houden de kamers altijd netjes en schoon.

Kortom, hoewel de gezinskamer, het zwembad en de schoonmaak goed waren, komt dit hotel verder niet eens in de buurt van de luxe die je van een 5-sterrenhotel zou verwachten. Ik raad iedereen aan om ergens anders heen te gaan.

22 sierpnia 2024

Odpowiedź od Hotels.nl

Eftalia Ocean hotel Alanya is niet te boeken via Hotels.nl. Wij adviseren om uw review te schrijven op een plek waar deze ten goede komt aan impressie die voor andere consumenten relevant is. Ook zal deze review het hotel niet bereiken.

Oceniono na 5 z 5

Defne ana bij side Turkije…

Een heel rustige en mooie accommodatie geen kleine kinderen.kamers groot en gezellig ingericht en vooral schoon
Restaurant 5 sterren pool 5 sterren. Direct aan het strand. Genoeg ligbedden zowel aan dr pool als ook op het strand. Last but not least het personeel zeer vriendelijk en spreken in het algemeen Duits.

16 sierpnia 2024

Heet verblijf Singel hotel Amsterdam

Singel hotel Amsterdam is een 3 sterren hotel gelegen vlakbij centraal station Amsterdam en daarmee goed bereikbaar. Vorig jaar ook 2-3 dagen in het hotel verbleven, toen een goede kamer op de 1e etage. Dit jaar - 2 t/m 4 augustus - een kamer gekregen op de bovenste 4e etage meteen onder het dak. Het was gedurende de dag behoorlijk warm geworden en daardoor voelde het aan alsof je in de sauna zat. Er was (helaas) geen airco aanwezig, wel een ventilatortje. Personeel - op drie dagen - was werkzaam op de 1ste dag. Dus op vrijdag, zaterdag en zondag troffen we een receptie medewerker aan waarvan het de eerste werkdag was bij dit hotel. Personeel wel bijzonder vriendelijk en behulpzaam, echter ze hadden alle drie geen autorisatie mbt banktransacties - visa. Daardoor betaaloptie betalen op locatie met bankpas niet meer mogelijk. Ontevredenheid over prijs kwaliteit verhouding.

2 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Wij zijn 13 dagen op vakantie geweest…

Wij zijn 13 dagen op vakantie geweest in venezia resort in Falaraki. De kamer zijn enorm klein. In de badkamer kan je je amper uit en aankleden. Kamer zijn in 13 dag niet gepoetst er hing een haar aan de badkamer muur van de vorige bezoekers na 13 dagen hing die er nog. Wel.proper lakens en handdoeken ( alle ja met vlekken er op). Eten in het buffet restaurant was lauw of zelfs koud. De meeste mensen van het personeel waren super vriendelijk dat was een plus puntje. Heel weinig animatie. Aan de poolbar en het zwembad veel te weinig stoelen of ligbedjes voor het volk dat in het hotel was. Geen aanrader om er nog eens naar toe te gaan.

18 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Van der Valk en Fletcher vluchtelingen centrum?

In welk hotel kan men tegenwoordig nog een kamer boeken zonder vluchtelingen in het zwembad tegen te komen?
Van der Valk en Fletcher bieden aan het COA tegen hoge vergoedingen kamers en maaltijden aan voor vluchtelingen in diverse stadia.
Lucratieve inkomsten waarvan men binnen 3 jaar het hele hotel kan renoveren terwijl de winst in die jaren gegarandeerd is.
Hoe kan de consument te weten komen of hij/zij niet een kamer gaan boeken in een COA vluchtelingen centrum?
Voor de zekerheid dan maar geen Van der Valk of Fletcher boeken?

12 lipca 2024

Oud bollig

Frens
Wij zijn in Duitsland geweest in Bremm.
Ik wilde even zeggen wat een oud bollig hotel en het was er zo vies.
Als je de kamer zag zo smerig, onder het bed en in de douche….het wordt niet goed schoongemaakt. Alles loopt scheef, het lijkt wel of je dronken ben. Nooit meer daar heen.

5 lipca 2024
Oceniono na 2 z 5

Fletcher Hotel 's Hertogenbosch.

Fletcher Hotel 's Hertogenbosch.
Diner, 22/06/2024 – Geen tafelkleden. Zelfs geen wegwerp placemats. Dit ziet er goedkoop en smakeloos uit. Geen 4-sterren behandeling. Er zijn overal in Europa hotels met minder sterren die wel tafelkleden gebruiken.
We zijn niet één keer gevraagd of onze maaltijden naar wens waren. Train uw personeel alstublieft beter.
Ontbijt, 23/06/2024
Spekcontainer was niet gevuld in 45 minuten. De paar stukjes die op de bodem achterbleven, waren ondergedompeld in olie. Ja, onder een centimeter olie.
De plakjes kaas zaten aan elkaar vast en konden niet met een vork gescheiden worden. Dit duidt erop dat de kaas meerdere keren 's nachts in de koelkast is geplaatst.
Gesneden vleeswaren zijn de goedkoopste mogelijk en er is weinig variatie.
Geen gerookte zalm. Dit is heel gebruikelijk in Europa, zelfs in hotels met minder sterren dan uw 4.
Fruitvariëteit ontbreekt. Er was meloen, ananas en kiwi. Dat is geen viersterrenstandaard, vooral omdat de ananas bruine, rotte stukjes had.
Geen alternatief voor koemelk was zichtbaar. Dit is een must als u uw 4 sterren wilt behouden.
De kleine worstjes waren hard, vergelijkbaar met salami. Zeer slechte kwaliteit. De inhoud van de worstjes is onherkenbaar als pens.
Cateringafdeling verdient helemaal geen vier sterren. Het is ondermaats en er moet veel verbeterd worden.
Er zijn talloze kleinere hotels in Europa die een betere dinerervaring bieden.
Frontofficemanager heeft niet de moeite genomen om naar ons verblijf te vragen toen we uitcheckten, vandaar deze review.

22 czerwca 2024

Odpowiedź od Hotels.nl

"vandaar deze review", u schrijft hier een review bij Hotels.nl --> allicht dat u de verkeerde plek heeft gekozen

Niet voor ons

Grand Hayatt Bali
Grand Hayatt Bali is niet voor een gast die 5 ster hotels gewend is.
Kamers zijn oud, airconditioning werkt niet naar behoren.
Gastvrijheid en service is niet peroroteit van personeel en management.
Wel prachtig hotel mooie locatie maar dat is het maar.
Alles is matig onderhouden, eten is ondermaats.
Wij hebben nog nooit z'n slechte ervaring gehad in een 5 ster hotel.

6 maja 2024

Basic

De kamer was erg eenvoudig. Maar 1 stoel op een 2persoonskamer. We hadden de pech dat er snachts uren!!! flinke herrie was aanwerkzaamheden op de straat, pal onder ons raam. Veel geschreeuw naar elkaar, hard gebrom, geluid van metaal op metaal. Riolering werkzaamheden??? Hoevaak dit gebeurt weten we natuurlijk niet. Maar het was verschrikkelijk!
Ontbijt redelijk. Vrij basic.
Voor parkeren moet je bijbetalen. Ruim 9 Euro per 24 uur.
Korte loopafstand van centrum.

15 kwietnia 2024

Lovely junior staff Basil Fawlty style manager

Previously had a great stay. This time very different. Hotel had their own private party after renovations eccept failed to tell guests who had booked rooms months in advance. DJ and 100 plus guests. Noise still at 12.30 . A manager whose rudeness rivals Badil Fawlty. When we asked for 1 night ( out if 2) refund, not discount, we were told to check out now ! At 12.30am , whilst standing in nightclothes.
Door between bar and stairwell ( fire door?) was wedged open during party; we think this not only allowed nouse to travel but compromised guest security and fire safety.
Management did not deal with complaint. We were told they would have a management meeting - we have not had any feedback since.
Junior staff at this hotel were lovely but they were left to deal with fallout from manager's rude behaviour.

12 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Boeking geannuleerd 3 dagen na schriftelijken en telefonische bevestiging, geen compensatie /gebaar

Mijn boeking via hotels.nl is geannuleerd 3 dagen nadat ik zowel schriftelijk als telefonisch een bevestiging heb ontvangen van hotels.nl, nadat ik betaling had voldaan.
Naast excuses is er éénzijdig geannuleerd en kon hotels.nl geen redelijk alternatief aanbieden, er werd niet eens geopperd de service kosten als tegoed te geven

Waardeloze service and amateuristisch, vooral vanwege het feit dat je vooruit moet betalen.
Bij het terugbetalen werd gevraagd naar mijn IBAN gegevens, terwijl ik de betaling heb gedaan direct aan hotels.nl.

Mijn advies: boek via andere websites waar je niet vooruit hoeft te betalen, maar aan het hotel zelf, en blijf ver weg van hotels.nl

26 stycznia 2024

Kamer ruikt naar riool …

Kamer ruikt naar riool als je de deur open doet. Alles wit geschilderd om de staat van het pand te verdoezelen. Tevens erg gehorige kamers. Vissers boten maken zoveel lawaai voorgeschoteld dat je er snachts wakker van wordt. Ik zeg niet doen als je echt rust wilt.

1 lutego 2024

Parkhotel Olsberg Sauerland

Parkhotel Olsberg Hotel staat op een prachtige locatie Hotelkamer met balkon is netjes en schoon Ontbijt is goed Medewerksters /Medewerkers zijn lief en behulpzaam Dichtbij station Olsberg of Bigge en de Bussen In Olsberg en Bigge is het goed vertoeven o a ook mooie wandel routes Kortom een aanrader

12 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Slechte kerst ervaring Gaspingerhof Gerlos.

Tijdens het verblijf viel ons op dat er heel veel lawaai en onrust was in het hotel, rennende kinderen en lawaaierige mensen.
Onze dure suite was zeer gedateerd en was het geld niet waard.
Mijn echtgenote is gevallen in de sauna en kon niet meer lopen, een rolstoel regelen was niet mogelijk.
Heb heel lang moeten wachten met de checkout omdat er iemand voor mij een paar duizend Euro in briefjes van 20 cash aan het afrekenen was, zeer storend.
Het kerstavond diner verliep zeer stroef en duurde tot 23.00 uur hetgeen zeer vermoeiend was afgezien van een zeer lawaaierige familie aan de tafel naast ons.
Al met al heeft dit verblijf er voor gezorgd dat wij met een heel slecht gevoel eerder zijn vertrokken.

26 grudnia 2023

Hotel Toer Zutphen

Hotel Toer Zutphen
3 nachten, 4 dagen gelogeerd van 24 januari t/m 27 januari. Werd op dag van aankomst al gebeld en geappt om contact op te nemen daar de receptionist naar huis wilde. Alhoewel we geboekt hadden overnachting met ontbijt en afspraak 09.00 uur, was er niemand in het hotel aanwezig. Waar men mij de dag ervoor wist te bereiken bleek het nu niet zo te zijn. Uiteindelijk kwam een medewerker om 10.00 uur. Daar we een afspraak elders hadden geen tijd meer voor ontbijt. Kreeg broodje met kaas mee. Dit zou worden goed gemaakt. Toen ik de volgende avond een extra koffie pad vroeg kreeg ik te horen dat dit niet in de prijs zat inbegrepen. Personeel is erg ondeskundig en niet behulpzaam. Gelukkig was de kamer en bed wel goed.

27 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Mijn zus en ik waren met de kerstdagen…

Mijn zus en ik waren met de kerstdagen in Loppersum in het hotel Spoorzicht met de Enjoy groep. Leeftijden gemiddeld 70 jaar.
Er zal best iets aan mankeren, maar wij hebben het prima naar ons zin gehad.
’s’morgens om 07.00 uur konden wij al gaan zwemmen, daarna ontbijten, heerlijk wandelen, gezellige gasten, personeel ontzettend vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Heerlijk eten, geen sterrenrestaurant maar heel smakelijk en heet van temperatuur wat knap is met 60 mensen. De kamer was prima, alleen ík zou een spiegel extra in de kamer hangen omdat als de ander in de badkamer bezig is, de ander moet wachten om haar haar etc. te doen.
Maar met Enjoy zijn het hele gezellige kerstdagen geweest. 👍

29 grudnia 2023

Urban House Hotel Kopenhagen Denemarken

Urban House Hotel Kopenhagen Denemarken
Geweldige hotel 5 minuten lopen van het Kopenhagen Centraal station en 5 minuten lopen van een Metrostation het Tivoli Park is een aanrader en 7 minuten lopen vanaf het hotel. Hotel met een zeer vriendelijk personeel een geweldig ontbijt buffet en bij ons vertrek om 05:00 uur, werd er met een glimlach, een heerlijk meeneem ontbijt voor ons gemaakt. Hotel heeft ook een mogelijkheid om indien voor check in of na check uit je bagage in een kluis/locker op te bergen deze zijn dan altijd bereikbaar met en persoonlijke pincode je hoeft dan niet met een sleutel rond te lopen. Hotel ligt centraal in het centrum waardoor veel snel bereikt kan worden waarbij ook een directe busverbinding naar Malmö Zweden, hotel zeker een aanrader :-)

11 grudnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej