Hotel Norden Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Lige kommet hjem efter det dejligste ophold på Hotel Norden. Venlig og imødekommende modtagelse, som var klar med paraplyer og gode tips til hvad vi burde se i Haderslev. Uden disse var vi aldrig nåe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ca 80 gæster skulle have boller, smør, ost og pålæg, samt et stykke hjembagt kringle med kaffe og te. Bordene var ikke dækket op, der var sat tag selv boller, uden smør og ost, samt et 3 cm langt og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min mand og jeg er på vej hjem fra et 3-dages ophold på dette dejlige hotel. Vi vil gerne sige tak for et dejligt ophold og vil klart anbefale jer til andre. Super flot beliggenhed, fint værelse, rigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hotel Nordens personale arrangerede et brag af en sølvbryllups fest for os. Fineste lokaler. Fantastisk Køkken 🌹🌹🌹. Et helt usædvanligt top professionelt team der bare udsender positive vibra... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hotellet lever fuldt op til et " Lys i mørket" oplevelse.

Hotellet ligger dejligt ud til søen. Vi var der 8-10.11 på et ophold" Lys i mørket". Vi blev godt modtaget og fik et dejligt vrl. Alt var perfekt, lige fra morgenmaden til aftensmaden. Så god mad vi fik, tjenerne var service-mindede og der var styr på alt, fra bordplads, servering og hvad menuen indeholdt. Vi fik en flot 100% oplevelse på stedet, for meget få penge. Et sted vi gerne kommer igen. Tak til alle på Hotel Norden.:-)

13 listopada 2021
Oceniono na 5 z 5

Lige hjemvendt fra et super ophold på…

Lige hjemvendt fra et super ophold på Hotel Norden.
Trods lidt dårlige anmeldelser, havde vi ikke de store forventninger men beliggenheden passede os godt.
Personalet var søde og venlige, maden fantastisk og værelset med udsigt ud over søen var rigtig fint.
Til prisen 1898, fik vi meget for pengene.

9 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Det kan i ikke være bekendt

Min mand og jeg fik til vores sølvbryllup en smartbox i gave af vores børn. Den måtte vi op grade og betale 400 kr. så vi nu var på 1800 k. for 2 overnatninger.
Vi booker 2 overnatninger på Hotel Norden i Haderslev, p.ga den dejlige beliggenhed.
Vi bliver tildelt et værelse på 12 m2 og med en seng, ja hotellet siger 140, men det føltes bestemt ikke som mere end 120 til to voksne mennesker. Værelset er mindre end det kollgieværelse vores datter har boet på. Sengen bæger præg af der primært har ligget en i midten, da der her er hul ned i madrassen. Der var ikke plads til vore kufferter og dermed heller ikke til vores tøj. Der var klumper i hovedpuderne og ikke støvsuget under sengen.
Da vi henvender os i receptionen bliver vi fortalt at det er fordi vi har booket via smartboks, det er det der følger med aftalen, receptionisten der var tilstede da vi tjekkede ud var ovenikøbet fræk og flabet , knipsede med fingrene da jeg sagde de burde have i mødekommet vores henvendelse. Vi har betalt det samme som andre har for to overnatninger, og Hotellets aftale smartbox har ikke noget med os at gøre, hvorfor vi heller ikke skal stilles dårligere. Vi mødte en familie der havde booket 2 værelser for 1 døgn, de havde betalt 1900 kr for to noget større værelser og med andre og væsentlig bedre senge.
Vi føler os dybt krænket og dårligere behandlet fordi vi har booket via smartbox.
Der er mange anmeldelser omkring rengøring/ at hotellet virker slidt, det kan vi kun tilslutte os. Det er meget slidt. På hjemme siden står der er ala carte og buffet til aften. Det finder man så først ud af ikke er korrekt når man sidder i restauranten. Der er kun buffet, så synd for dig hvis du ikke bryder dig om det. Der var ingen køkkenchef. Drinks kortet i baren var sørme heller ikke opdateret.
Hotellet har en fantastisk beliggenhed, både med udsigt og afstand til centrum, synd man ikke formår at udnytte det bedre.
Heldigvis var vejret fantastisk, så vi tilbragte så meget tid som muligt ude og forsøgte ikke at lade den rædsomme seng/ værelse ødelægge turen

31 października 2021
Oceniono na 1 z 5

Nedslidt hotel uden personale.

Nedslidt hotel uden personale.

På trods af flere telefonopkald til hotellet inden ankomst, var der ikke nogen ekstra opredning til vores barn.

Personalet på stedet sagde, at receptionen går hjem kl. 15:00 og de hun var i restauranten.

Det helligste på et hotel er badeværelset. Det var ulækkert og der kom næsten ingen vand ud af bruseren.

Hele hotellet trænger til en kærlig hånd. Det er maksimalt et to stjernet hotel.

Ikke et sted jeg vil anbefale, eller vende tilbage til.

Den mest positive oplevelse er, at Ole Olsens første speedway cykel, står i receptionen.

18 października 2021

Dårlig aftensmD

Hotellet er fint og dejlige værelser. Personalet flinke og omgivelserne tip top. Vi var der i 3 dage med morgenmad og aftensmad. Morgenmad fin nok, men aftensmaden, det var under al kritik. Vi fik den samme hovedret, laks, kalvefilet og lagkage alle 3 dage. Anden dagen var der et kyllingelår og eller det samme. 3 dagen var der en tartelet eller det samme. Vi var godt nok skuffede. Så et godt råd spis ikke på hotellet. Jeg skrev til hotellet men fik en ligeglad mail tilbage fra hotel Helen om han håbede Vi vendte tilbage.

5 października 2021
Oceniono na 5 z 5

Vi har lige været afsted på weekend…

Vi har lige været afsted på weekend ophold fra d. 1-3/10. Vi fik et super stort og fint værelse. Vi spiste en aften på hotellet hvor vi fik buffet var super lækkert mad til prisen og super sød personale hele vejen igennem.
Fint pool område og god placering i forhold til by osv.
Vi kommer igen.

3 października 2021
Oceniono na 4 z 5

Hotellet ligger i et skønt område

Hotellet ligger i et skønt område, værelset var rent on pænt.blot ærgerligt at selskabet på 9 ikke kunne få fem værelser sammen i stueetagen.
Maden var fin til prisen, all inclusive ophold, frokosten ikke med og den var lige i den dyre ende.
Personalet var super gode til at betjene os.
Sjusserne var gode og billige😀

30 września 2021
Oceniono na 3 z 5

Et trestjernet hotel, og ikke mere.

Et trestjernet hotel, og det er det og ikke mere. Sødt og venligt personale. Værelser ok med god internet og mange tv kanaler. Fint svømmebassin. Aften buffetten er udmærket, ikke gourmet eller prangende på nogen måde, med absolut i orden. Morgenmad buffetten er her vi trækker voldsomt ned. Den er mere end ordinær. Pålægget er hevet ud af en bordpakke, brødet er opvarmet bake off og man har ikke noget der ligner røræg, bacon og pølser, som efterhånden er standard på enhver morgenmads buffet på selv det ringeste hotel. Kommer vi igen? ja hvis vi skal noget i området, så er det ikke utænkeligt, men der er plads til forbedringer hist og her.

30 sierpnia 2021
Oceniono na 2 z 5

Ok hotel, men meget kedelig mad.

Fin beliggenhed og rent og pænt værelse. om end lidt slidt, men intet som har nogen betydning.
Vi havde booket et ophold med halvpension, og dette udstillede desværre restaurantens mangler.
Fint nok med en buffet løsning, men så bør man tænke lidt mere over servering og tilberedning.
Knap så god en ide at servere alt varmt fra store sorte gryder med låg. Det var samme servering uanset om det var kød, kartofler eller grønsager.
Under gryderne var der blus til at holde indholdet varmt, men resultatet var tørt og trist kød.
To aftener med sorte gryder var bare for meget, når man ved bestilling håbede på min. en treretters menu serveret ved bordet. Det som de fine billeder på hjemmesiden lagde op til var intet sted at se.
Betjeningen var sød og venlig, men dette kan ikke opveje den dårlige oplevelse af maden.
Overnat gerne, men spis ude i byen

12 sierpnia 2021
Oceniono na 3 z 5

Meget dyr vand til maden

Meget dyr vand til maden
Næsten lige hjemvendt fra 2 dages ophold, er jeg ved at komme mig over en vandvittig pris på vand til maden.
Min kone bestilte et glas vin til maden, tjeneren spurgte om hun ville vand til, hvortil vi svarede ja tak, da vi fik regningen, var vi faktureret 40 kr. for en liter vand.
hvilket må give en kubikmeter pris på 40.000,- kr. ????

Ellers meget sødt og rart personale, men hotellet trænger til en opfriskning, og en buffet der ikke er så rodet, så det er lidt svært at holde helt styr på hvad der er i bowlen med grøntsager. Hvilket resulterede i en elastik i munden, som tjeneren selvfølgelig dog beklagede.
Lidt bedre rengøring på badeværelset ved ankomst, havde været dejligt, især i disse corona tider.

12 sierpnia 2021

Flotte omgivelser

Flotte omgivelser , egentlig også en dejlig hotel , men skinnet bedrager lidt , lidt lunkne værelser, lidt for nusset med spindelvæv hist og pist ! Maden kan der dæleme ikke skrives mange kapitler om , ualmindelig gråt og trist , aldrig har mad smagt af mindre ;( de burde ansætte en kok der er glad for sit fag !!!
En rimelig dårlig oplevelse ! Ikke et sted vi gider komme mere !!!

24 czerwca 2021
Oceniono na 2 z 5

Jeg fik en julefrokost ud af huset,fra…

Jeg fik en julefrokost ud af huset,fra hotel Norden. Aldrig har jeg været så skuffet. Ingen smag, tørre kartofler,næsten ingen sovs og tørt kød. Risalamande var lavet af ukogte ris. Sikke en skuffelse . Køber aldrig noget derfra mere!

5 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Tør branket kringle,tørre boller og sorte småkager.

Var til mindesamvær på Hotel Norden. Fik serveret kaffe, kringle, boller og småkager.
Kringlen var tør og branket, fordi den var varmet for meget. Bollerne var tørre og småkagerne var sorte i kanten.
alt i alt en tør, brændt oplevelse. Da det blev påtalt, at kringlen og bollerne var tørre, lovede de at komme med noget nyt kringle. Den kom også efter en halv time og den var tydeligvis opvarmet, for den var stadig frossen i midten. Tjeneren blev ved med at sige, at det var en menneskelig fejl, men at det jo slet ikke burde have været ind på bordet, og vi havde jo fået ny kringle. Ja, hvis det er det i vil tilbyde, så er det sidste gang jeg sætter mine ben på jeres hotel. Ingen rabat eller kompensation.

19 października 2020

FANTASTISK SØLVBRYLLUPS FEST 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Hotel Nordens personale arrangerede et brag af en sølvbryllups fest for os.

Fineste lokaler. Fantastisk Køkken 🌹🌹🌹. Et helt usædvanligt top professionelt team der bare udsender positive vibrationer fra første møde til festen lukker.
STOR TAK for en fest som altid vil blive husket👍🌹

I er fantastiske !

5 września 2020

Luksusophold i Tårnsuiten

Vi takker for endnu en godt ophold, hvor vi nød luksusopholdet i suiten, som vi varmt kan anbefale hvis man gerne vil have lidt ekstra forkælelse;-)
Vi har været på hotellet flere gange, også på almindelige værelser og kan varmt anbefale dette sted altid god og høflig modtagelse og betjening, pænt og rene værelser, og ikke mindst god mad i hyggelige omgivelser ned til søen.
Vi glæder os til at komme igen. ;-)
Mvh. Mogens & Kathe

4 września 2020

Kedelig oplevelse!!!

Kedelig oplevelse!!!
Vi havde fået foræret et 3-dages hotelophold (Smart Box, køb det aldrig, hverken til dig selv eller til andre) Jeg tror at vi fik udleveret nøglen, til det mest tarvelige værelse de kunne frem, nr. 130
Der var møgbeskidt, muggent og klamt på badeværelset. En klat tandpasta i håndvasken, fra vi kom, til vi tog afsted...alle 3 dage...til trods for intensiveret rengøring pga. Corona, skrev de!!!
Der var 1 knagerække med 3 tøjbøjler, intet skab, ingen hylder. I badeværelset hang knagene så lavt, at håndklæderne lå hen ad gulvet, og de bliver ikke skiftet.
Morgenmaden var lige så nederen, og den bar tydelig præg af billig billig billig. Ingen æg og bacon, nutella og lækkerier, men til gengæld lunken leverpostej...nok en Haderslevsk tradition...hvem ved.
Aldrig igen - Marianne & Morten

3 sierpnia 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej