Hotel Norden Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ca 80 gæster skulle have boller, smør, ost og pålæg, samt et stykke hjembagt kringle med kaffe og te. Bordene var ikke dækket op, der var sat tag selv boller, uden smør og ost, samt et 3 cm langt og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min mand og jeg er på vej hjem fra et 3-dages ophold på dette dejlige hotel. Vi vil gerne sige tak for et dejligt ophold og vil klart anbefale jer til andre. Super flot beliggenhed, fint værelse, rigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hotel Nordens personale arrangerede et brag af en sølvbryllups fest for os. Fineste lokaler. Fantastisk Køkken 🌹🌹🌹. Et helt usædvanligt top professionelt team der bare udsender positive vibra... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Restaurant fødselsdag

Vi havde bestilt bord til 20 personer. Da det var en fødselsdag havde vi bedt om flag på bordet men da vi ankom vidste de ikke engang hvor vi skulle sidde og det viste sig at vi skulle sidde ved 3 forskellige borde 🤔
Vi fik drikkevarer og maden kom men ingen introduktion om hvad vi fik og vi blev heller ikke spurgt om vi ville have mere at drikke
Ked af det men maden var smagløs og servicen dårlig
Trist

2 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Uærligt, beskidt, kedeligt,dyrt og trist...virkelig en skuffende oplevelse!

Uærligt, beskidt, kedeligt,dyrt og trist...virkelig en skuffende oplevelse.

Vi bestilte et værelse med udsigt, det var på 1sal, uden elevator ... Det fungerede selvsagt ikke med min gangbesværede partner 🤷‍♂️

Jeg spurgte også specifikt om der var "den store" hotel morgenmad med æg, bønner og bacon inden jeg bookede værelset og det blev jeg forsikret om at der var, det var der så ikke.

Hotellet er kedeligt og uinspirerende på trods af at vi valgte det dyreste i byen, priserne er som i Århus og København, oplevelsen er som et land-hotel i Østtyskland i slutningen af 90erne 🙄

Restauranten forsøgte også at være lidt finere end den var, høje priser og små portioner, ikke lige det man har brug for når man gerne vil have et solidt måltid så man er klar til næste dag.

Heldigvis ligger der en Aldi tæt på!

14 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Man får ikke hvad man betaler for

Vi bestilte et værelse ved at ringe til dem med udsigt over søen
Grunden til vi valgte dette hotel var at der var pool så vi kunne hygge os med en kæreste tur
Da vi ankommer klokken 15 og går nøglerne får vi af vide at vi ikke kan få aftensmad på hotellet da vi sagde det for sent
Derefter fortæller de at poolen ikke virker så derfor kan vi ikke bruge den
Og selvom den ikke virker skal vi stadig betale fuld pris
Da vi ankommer til værelset er der intet udsigt da der er 2 store træer i vejen for vores udsigt
Værelset er beskidt både på gulvet og badeværelses lampen er mega ulækker
Personalet virker enda også meget sure
Vi har betalt fuld pris for noget som vi slet ikke fik
vi sad i baren i en halv Time uden der kom noget personale selvom vi ringede på klokken
Dette hotel kan vi sket ikke anbefale

1 lipca 2023
Oceniono na 4 z 5

Dejlig rent værelse

Dejlig rent værelse.
Dejlig restaurant med flot udsigt.
Rigtig godt mad og super venlige personale, der formåede at servere maden med et smil og god præsentation

2 kwietnia 2023

Bedre held næste gang

På DR.dk kan man se de populære udsendelser 0 stjerner, hvor de to værter rejser rundt i hele verden for teste de dårligst anmeldte hoteller. Kunne du selv tænke dig at gå i værternes fodspor, men orker du ikke de lange rejser så fortvivl ikke for et besøg på hotel Norden i Haderslev kan også noget.

Vi havde i slutningen februar måned bestilt et værelse med udsigt til vandet ( Superior Class) fra en lørdag til en søndag. Ved ankomst til værelsesgangen/værelset blev vi mødt af en stærk ram lugt af kloak. Værelset var slidt og kun delvis rent specielt badeværelset var ikke af superior class. Vandhanen var total lukket til af kalk, ligesom toilettet var af tvivlsom karakter. Toiletbrættet var ved at falde af, der udover var bruse kabinens lampe fuld af skidt ligesom toilettet blev ved med at løbe efter brug.

Ved ankomst til morgenmaden der fandt sted mellem 0800-1000, vi ankom kl.0900 var der total kaos i restauranten. Morgenbuffet var stort set tømt for brød, æg, ost og kaffe og den ene arme kvindelige medarbejder var ved at drukne i fyldte borde med brugt service og forsøg med skaffe bl.a brød, ost og kaffe, da der kom brød var det til gengæld varmet i en ovn, men desværre frosset inden i og der var herefter til opvarming to gange, uagtet at flere gæster havde lagt det frosne brød retur i kurvene, ikke specielt lækkert eller hygiejnisk.

Ganske enkelt helt urimelige forhold for gæster og den ene ansatte i restauranten.

Ved udtjekning blev receptionisten stille og roligt gjort bekendt med værelsets stand samt manglen på noget spiseligt morgenmad.

Hun beklagede mange gange og kunne oplyse, at vi ikke var de eneste som denne søndag havde været utilfredse med morgenmaden eller mangel på samme.

25 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi har lige været 2 døgn på Hotel…

Vi har lige været 2 døgn på Hotel Norden og giver 5 store stjerner.
Pænt rent værelse og morgenmad var fin.
Spiste aftensmad der 2 gange.
Maden var fantastisk. Virkelig lækker mad.
Vores mandlige tjener Morten, var meget vidende om mad og vine.
Alt i alt en dejlig oplevelse.
Kommer meget gerne igen 😊

12 lutego 2023

Skønt ophold 👍🏼

Vi er lige kommet hjem, efter en super dejlig weekend på hotellet ❤️. Fine, rene og hyggelige værelser 🔝. Området “Aqua” er super hyggeligt og afslappende 🙏🏻. Lækker morgenbuffet 👍🏼. Super sød personale ❤️. Vi kommer helt sikkert igen. 👍🏼

12 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi var med Sørens rejser på en…Juleaften i Haderslev Ægte traditionel julestemning 4 dage

Vi var med Sørens rejser på en Juleaftens tur fra d 23 - 12 til d 26 - 12 - 2022.
Opholdet på hotel Norden var ikke den mest spændende oplevelse. Morgenmaden var sådan set ok, frokosten rimelig men julemaden var en dårlig oplevelse, andestegen var ikke til at tygge, flæskestegen var god og tilbehør ligeså. 1 juledag aftensmad var boller i karry, sådan set ok i nøden stund. Blot var problemet at der ikke var mad nok til hele selskabet, måske kokken havde fri. Mit ophold på Hotel Norden bliver det sidste, jeg vil give 1 kokke hue ud af 10.

22 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Skulle købe gavekort til julegave(til…

Skulle købe gavekort til julegave(til aftensmenu) jeg var der og betalte det aftalte beløb. Medarbejderen ville sende gavekortet på mail, fordi opsætningen ville blive pænere var hendes forklaring. Efter et par dage havde jeg endnu ikke modtaget og ringede til Norden. Fik at vide jeg skulle ringe næste dag. Min mail adresse var åbenbart ikke registreret med gavekort i deres system. Hmm.. beløbet var trukket fra min konto.
Ringede næste dag. Samme medarbejder som dagen før. Hun kontaktede chefen og hun ringede tilbage til mig. Han kunne ikke gøre noget. Jeg skulle møde fysisk op ( en tur på 25 km) jeg var ved at være pænt frustreret og skulle bruge gavekortet denne dag. Jeg mødte fysisk op den 22.12 hvor chefen var på arbejde. Desuden også hende jeg havde betalt gavekortet til, og som havde modtaget min mail adresse. Jeg blev mødt af en arrogant hotelchef, der overhovedet ikke undskyldte, ej heller medarbejderen..Han bad medarbejderen skrive en flaske vin på gavekortet, uden at spørge mig hvordan de bedst kunne undskylde deres fejl. Han spurgte om jeg ville have ændret beløbet på gavekortet ved selv at betale mere. Jeg sagde nej, og at jeg var færdig med at købe noget som helst ved dem. Stadig ingen forståelse fra deres side og jeg gik( med gavekortet) meget træls oplevelse…

21 grudnia 2022

Ca 80 gæster skulle have boller

Bordene var ikke dækket op, der var sat tag selv boller, uden smør og ost, samt et 3 cm langt og 2 cm bredt stykke kringle til afhentning.Prisen lød på 154 kr pr person. Oplevelsen efter en hjerteskærende bisættelse var under al kritik. Mine erfaringer med Knapp, Dyvig og Ballebro her fra Sønderborg kunne måske hjælpe huset på vej til en imødekommende kundetilgang.80 menneskers dårlige oplevelse fremmer ikke Hotel Nordens omdømme

9 grudnia 2022

Var på single weekend 18-20 nov

Var på single weekend 18-20 nov
Fredag var der typisk julefrokost menu. Efter 45 min, meddelte de at de ikke havde mere rugbrød 🙈
Morgen buffe var kedelig og med mange mangler. ( ikke nok juice, ost osv) Menu lørdag aften bestod af laksetartar, smagte godt, lille forret m 1/2 Skive brød og en lille klat kryddersmør.
Hovedret 3 små skiver mørbrad m få svampe, lidt gullerodspurre, en bitte Skive grillet spidsbryst og 3 kartofler.
Alt KOLDT som i koldt 🙈 dog faste kartofler.
Må bare konkluderer at jeg ALDRIG kommer der mere

18 listopada 2022
Oceniono na 4 z 5

Good value for money

We booked 3 rooms - there was some confusing from the hotel because we booked with an agency - but we worked it out before arrival. When we arrived the rooms was freezing cold - the heat was on, but the windows and doors was lacking - we got new upgraded rooms for free - which was appreciated.
Pool was a bit cold but we used it - hot tub was warm.
Breakfast was good.
We had sandwich in the restaurant the first evening, good value for money.

Overall we were satisfied and will recommend this hotel

20 listopada 2022
Oceniono na 2 z 5

Dårlig oplevelse

På hjemmesiden stod der Mortens Aften-buffet, men det var det så IKKE alligevel. Det var det sidste år, og det var godt. I år var det en skuffende oplevelse, sprødt skind var der ikke noget af, brunkartoflerne var lunkne og mere hvide end brune mm. Det var min sidste Mortens Aften på Hotel Norden.

10 listopada 2022
Oceniono na 1 z 5

Hotel Des Nordens (BLIV VÆK)

Hotel Des Nordens (BLIV VÆK)
Hotel Des Nordens (BLIV VÆK). Min lille familie og vores naboer, skulle have haft nogle dejlige dage ved grænsen, men det blev et sandt mareridt.
Vi havde bestilt en familie suite med separat soveværelse, det separate værelse er vigtigt da vores datter er lyd følsom og ingen af os ville få noget søvn hvis vi skulle sove i samme rum.
Vi tjekker ind og vi går på værelset, for at opdage at det er et rum, med en opredning.
Her starter helvedet så, vi henvender os i receptionen hvor der er 2 meget unge mennesker, som hverken kan eller vil hjælpe, men vi kunne skrive en mail så vil den blive besvaret i løbet af opholdet, og beder os om at kontakte Risskov bilferie da vi har booket igennem dem. Den ene time efter den anden går med at ringe og tale med hotellet, og hotellet vil tilbyde at vi kan leje et ekstra værelse med flotte 20% rabat dvs 3000,- i merpris for vores allerede 6000,- som er betalt. Risskov kan ikke få fat i hotellet på tlf så det er min tlf jeg må løbe frem og tilbage med i receptionen så de kunne tale sammen, ingen kunne tage et ansvar eller beslutning, da jeg på ingen måde ville betale de ekstra 3000,- da jeg med sikkerhed ved jeg ikke har lavet fejlen, og Hotellet skriver noget på deres hjemmeside, som de ikke kan leve op til. I dette tilfælde var det hotellet, som havde lavet fejlen. Det måtte ligge mellem Risskov og Des Nordens. Først kl 17.00 på dag 2 for jeg en opringning efter at have ringet flere gange til Risskov for at få et svar, hvor der bliver fortalt jeg selvfølgelig ikke skulle betale de 3000,- for det ekstra værelse, men der var ferien stort set ødelagt, da det har påvirket alle også dem vi var sammen med, da der skulle gå 26 timer for at finde en løsning, det er under alt kritik, ingen vil tage ansvar eller kunne tage en beslutning, kommer der aldrig mere og kunne jeg have givet nul stjerne var det givet her, skal lige sige hotellet vil have opkrævet 9000,- for 2 overnatninger for os 3

20 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Vi var på Hotel Des Nordens fra den 17…

Vi var på Hotel Des Nordens fra den 17 juni til den 20 juni 2022. Der var ingen sæbe/shampoo ved håndvasken og i brusekabinen. Maden var ikke nogen succes, buffet alle tre dage, ikke værdig for et fire stjernet hotel. Vi var der for to år siden og havde en noget bedre oplevelse. Vi havde lejet to pool suits, det andet par havde 12 gangs jubilæum, men vil lige prøve nogle andre steder i Notdtyskland.

17 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Har desværre kunne en ting at side

Har desværre kunne en ting at side. Rigtig dårlig service! eftersom vi skulle betale for en morgenbrunch selvom vi ikke kunne komme forbi, da min kæreste er højgravid og havde haft en rigtig hård nat, så blev vi nød til at melde afbud pinsemorgen, hvor vi var blevet tilmeldt i forbindelse med vores årlig familie pinsedag.

Det er bare ærgerligt at skulle bare betale for en hotel buffet i Aabenrå som man ikke har oplevet.

6 czerwca 2022
Oceniono na 5 z 5

Lige kommet hjem efter det dejligste…

Lige kommet hjem efter det dejligste ophold på Hotel Norden. Venlig og imødekommende modtagelse, som var klar med paraplyer og gode tips til hvad vi burde se i Haderslev. Uden disse var vi aldrig nået ud og se det imponerende nye rådhus på vores travetur til lystbådehavnen. Lækker mad både morgen og aften alle dagene og søde og rare serveringspersonaler. Et godt råd - gør som os og bestil et værelse med udsigt ud over Damparken.
Hilsen fra værelse 145

18 listopada 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej