Jeg havde skrevet til hotellet ang. kørestolstilgængeligt værelse og fik tilsendt nogle billeder som gjorde vi accepterede tilbuddet. Vi overnattede fra 8.-9. august og som en anden gæst, Stig Olesen... Zobacz więcej
Faktisk ville jeg give stedet 0 stjerner pga standard, men måtte vælge 1 stjerner af samme årsag. Det var et meget slidt hotel. Receptionen ligger/lå meget langt fra vores værelser, der var I and... Zobacz więcej
Er lige kommet hjem efter et skønt weekendophold på Hotel des Nordens. Opholdet var købt gennem riiskov bilferie og indeholdt ophold i Deluxe værelse inkl. mad begge dage. Hotellet er efterhånden nog... Zobacz więcej
Ekstremt ringe. Konen havde bestilt en mini-ferie på 2 overnatninger. Næste gang undersøger vi anmeldelser og ikke mindst Google Maps da området/bygningen er en del af Fleggaard grænsehandel. Slidte... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Aldrig igen!
Mage til dårlig oplevelse skal man lede længe efter! Jeg havde booket en overnatning til min kæreste og jeg (13/7-20) da jeg bookede stod der at spaen havde åben til kl 24, og de reklamerede med “midnats pool”
Vi tilbragte hele dagen i Flensborg, og besluttede os for at køre på hotellet og spise i deres restaurant. Vi tjekkede hjemmesiden, og der stod at alt var åbent, og vi kunne endda læse menukortet. Ydermere reklamere de med en fantastisk skandinavisk kulinarisk oplevelse. Da vi så tjekkede ind kl 19 og spurgte til restauranten, fik vi at vide at de kun serverede en tre retters, og der var gulerodssuppe, kalkun og bacon, og citronfromage på menuen. Noget vi kunne lave derhjemme. Hvis vi ikke kunne lide det, så kunne vi bestille pizza i baren. Vi sagde at der intet stod derom på hjemmesiden, til det svarede hun at det vidste hun godt, og at den skulle opdateres. Ja tak, det hjælper os ikke nu! Samtidig fik vi at vide at spaen havde åben indtil kl 20. Igen, heller ikke det jeg fik at vide da jeg bookede. Så vi fik en halv time, med larmende børn plaskende i poolen. Hverken særlig spa agtigt eller afslappende. Vi beslutter os for pizza i baren, det var der også mange andre der valgte, så der var godt proppet i den lille bar. Også bliver vi spist af med dårlig frysepizza til 9€ pr styk! De går endda igennem baren og ud mod køkkenet, med et kæmpe fad med frysepizza! Oveni det var morgenmaden også skuffende. Vi nævnte alt dette, da vi tjekkede ud til morgen, men receptionisten var ikke særlig imødekommende, og antød endda at vi løj og at alt står på hjemmesiden, også selv om hende den anden igår indrømmede at hjemmesiden ikke var iorden! ALDRIG IGEN. Find jer hellere et hyggeligt lille sted i Flensborg.
Tysk Chok!!🤖
You must change this..
You have the most wonderful place - Like the Hanging Gardens of Babylon🌹 - wonderful view - wonderful Spa, seducing sauna, perfect rooms for a couple in love❤️
But! - Men - Tror aldrig nogensinde jeg er blevet præsenteret for et så elendigt traktement - jeg forventer ikke det specielle - jeg forventer ikke det eksklusive - jeg forventer ikke det exquisite - Vi forventer blot det anstændige - det af det gode hjerte tilstræbte❤️❤️
MEN
Vi fik stenhård kage til kaffen, bedre egnet til at tugte uvorne børn med deres stenhårde metallolurgiske tilstand..
Vi regnede med, at det var et uheldigt indkøb til eftermiddagen..
Jeg nægter at beskrive middagen - kender ikke nogen mennesker, der ville servere en sådan mareridts kombination af fødevarer, som det danske landbrug ville have mere gavn af.. Mareridt - medbring helst jeres egen konserves..
En gullaschsuppe på dåse inklusive en currywurstpå tanken ville være luksus i sammenligning..
Vi er lige kommet hjem efter at ha nydt…
Vi er lige kommet hjem efter at ha nydt vores ferie hos jer her i uge 7. Vi havde en pool suite på 1 sal i 2 overnatninger med vores børn på 7 og 9 år og vi nød opholdet, selv om vejret var rigtig koldt, poolen når nok ikke 28 grader som lovet det blæste også meget men vi fik badet trods alt. Værelset var pænt og der var håndklæder nok, sengene var udmærket , morgenmaden var skøn.
Det var ærgerligt at jacousi området var under renovering. Og der mangler lidt børne faciliteter og børnevenlig aften buffet for at det kommer i top.
Syntes i må oppe jer noget for at leve op til den høje pris hvad angår maden aften buffeten var ikke god.
Igennem 5 år har vi besøgt Hotel des…
Igennem 5 år har vi besøgt Hotel des Nordens og har ALDRIG haft noget at udsætte på opholdet. Denne gang skulle vise sig at være det værste vi har prøvet.
I opholdet er incl. kaffe kage 3 retters menu og morgenmad.
Vi kunne ikke spise kagen - har aldrig smagt så billig og frygtelig kage, hvis det var kage....Forstår ikke at hotellet vil lægge navn til dette.
Aftensmad slår alt - roastbeef med rosmarin kartofler mm- dessert parafait mm
Kødet var mørkebrun gennemstegt og sejt som skosåler og kartoflerne var rå.
Desserten var krystalliseret også inde i midten. Dette er under al kritik. Vi blev ikke under middagen spurgt om vi manglede noget - om vi var tilfredse med maden - intet.
Vi håber at dette må blive et wake up call, for så forringende service har vi da aldrig igennem disse år mødt.
Efter så mange år med skøn mad og perfekt service, blev det til et hotel, hvor man absolut ikke har glemt noget.
Skuffet
Bestilte pool suit .. MED UDSIGT TIL POOL .. fik udsigt til silo med låg samt p plads.. tænker om den der silo var poolen .. er forarget og dybt skuffet..
Ikke nogen rar oplevelse
Vi var på ophold nytårsaften, havde bestilt 2 suiter og et enkel værelse, man kan ikke tillade at kalde det suiter lædersofa var mørnet med huller man kan med nød kalde det et farmilieværelse da indretningen var med 2 værelser med senge alså 4 sovepladser, men det værste er dog at da min kolega betalte bad han om at betale i € det kunne ikke lade sig gøre men kun i dkk da de ikke kunne tage dk visakort så de tog kurs 7,55 for en €, samtidig opkrævet de 193 € for meget og de kan kun betale pengene tilbage om mandagen, jeg følger mig meget snydt, vi kommer der ikke mere, jeg vil undlade at kommentere maden, dette er max 2 stjerners Hotel, har lige fået at vide De ikke kan nå at betale før næste mandag (kl. er nu 13,30 mandag)så pas på med at forudbetale
Bad service from reception
Called ahead to see if there was available rooms for new year's eve. They confirm that we can get a room for that night and we ask them if we can use a deal from a deal site and they agree.
We get the deal and call to confirm that they book the room for us for new years... Now there are no rooms available and they act like we did not just call to confirm this. We ask to speak to a manager but that is denied.
Now we have to cancel our deal with the deal site.
I can't recommend this hotel...
Pænt og rent hotel.
Pænt og rent hotel.
God service i restaurant og bar.
Hvis du er typen der sover længe, kan det knibe med siddeplads til morgenmaden, så kom gerne ned før 8.30
Minus var at spabad var ude af drift. Kunne vi godt have brugt
KOLDT VAND, koldt spaområde
Måske jeg bare skulle glemme den trælse oplevelse vi havde i første weekend i november, men det vil jeg simpelthen ikke!
Vi har før været hos Jer og der har aldrig været noget at klage over.
- men grunden til vi kommer os Jer (min mand og Jeg) er Jeres dejlige og varme spaområdd! Men det var det langt fra sidst vi var hos Jer, vandet var koldt og man kunne slet ikke nyde det, og jeres boblebad virkede slet ikke!
Jeg har Sclerose så jeg kommer der for at være i det varme vand da det er godt for min krop og sygdom! Vi var der inde i 10 min da det var vanvittig koldt og har vi aldrig oplevet før. Vi har flere venner der har været dernede efter os som har sagt det samme! Det er jo for det varme vand og spa man kommer!
Det er for dårligt og vi har absolut ikke tænkt os at besøge Jer igen!
Julie
Skuffet
Min mor og jeg er afsted for 3år i træk og har altid været tilfreds og boet i suite med balkon, denne gang i poolsuite som har ligeså god beliggenhed men
Vi blev godt nok skuffede over at se slitagen, gardiner med store huller i og flere steder røget af klipsene, dørkarme og hylder med store slidmærker, pletter på væggene, pletter på sofaen et tandkrus der var knækket (gangske vidst engangs), fjernbetjening til tv uden bagklappen på så man skulle sidde og trykke på batterierne for at få den til at virke
Den ene dyne var klumpet flere steder, dundyner skal tørres med bolde for netop at forebygge dette, hovedpuderne virkelig dårlige, en fjeder i den ene seng larmede når man sat og rejste sig eller vendte sig, ekstra sengen mega hård
Og så bemærkede vi da også at der var sparsom julepynt kontra de sidste to år, godt vi skal i byen på juletur, det der var, var tørre juledekorationer
Et lille håndklæde og et lidt større lå på værelset, men ingen badekåbe hvilket undre os da der er pool og spa faciliteter, fik dog udleveret en men tøfler havde de ikke, det plejer der at være, ikke engang et stort badehåndklæde fik vi tilbudt da vi bad om morgenkåber
Morgenmaden kan der ikke klages over men poolen var lunken og ikke varm som en wellnes pool bør være, endnu virker spabadet ikke, kan læse på andre anmeldelser det ikke har virket i måneder, helt ærligt
Dernæst står der et sted på nettet det er børnefrit hotel men vi oplevede da børn her med råb og skrig og løb på gangen samt store badedyr i poolen, ikke fordi vi har noget imod dem men det har været et af vores valg ift vi er afsted på total afslapnings og wellnesstur, mindes også der de sidste år ikke har været mulighed for at tage børn med
Næste års juletur bliver nok andet steds, her er fint nok til overnatning men der mangler virkelig at blive strammet op for det der kan kaldes wellnes, det virker som om man ikke gider bruge penge på at gøre det hyggeligt, imødekommende og netop afstressende ifa faciliteter der virker og er behagelige, værelserne trænger til en makeover, gardinerne ligner noget fra et motel og oser ikke af 4 stjernet hotel med hygge og afslapning
Jeg er derfor enig i mange af de andre anmeldelser som vi nok skulle have læst først, vi har bare været tilfredse de andre gange så regnede med det var standarden fremadrettet, det har vi så lært af
Refusion gives sikkert ikke men i får nok svært ved at holde på tidligere gæster og det bliver heller ikke anbefalet som vi tidligere har gjort til kollegaer, familie mm som vi ellers har haft gjort
Det er også sundt at prøve noget andet men, det virker som ejerne der er nye gider ofre lidt på værelserne og spa/wellnes området
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse! Et hotel i den prisklasse og med 4-stjerner, så burde kvaliteten være langt højere en den var. Maden var betjeningen på hotellet var ringe, maden var dårlig og der var beskidt både på værelser og nede i restauranten. Desuden havde jeg booket hotellet grundet spa og wellness faciliteterne, som på ingen måde var tilfredstillende. Vandet var koldt og spabadet virkede ikke, hvilket ikke bliver oplyst. Vil ikke anbefale nogen dette hotel.
Meget skuffende oplevelse
Vi bookede primært hotellet pga. pool og spa faciliteterne. Men når man så ankommer, så virker spabadet/jacuzzien ikke, der er ikke flere badekåber, og vandet er alt for koldt. Det er meget dårlig service, når man ikke har fået noget information om dette, og hotellet så bliver booket på et forkert grundlag. Jeg har efterfølgende klaget direkte til hotellet, men de har her 2 uger efter stadig ikke svaret. Generelt er standarden langt fra et 4 stjernet hotel med slidte gamle værelser, og spindelvæv i alle hjørner på værelset. Jeg imødeser meget gerne et svar fra hotellet på min klage.
Dyrt og dårligt
Meget lyt man kunne høre alt ude fra gangen.
Døren ind til værelset fra gangen bandt og var meget svær at lukke.
Toilet døren skrabede på gulvet så den var svær at åbne
Wc ventilation larmede helt vildt
Spa badet var ude af drift hele weekenden. Var lidt grunden til vi ville der ned
Syntes ikke det levede op til at være et 4 stjernet hotel har været på andre hoteller med mindre stjerner hvor der var langt bedre værelser. Der står inde på booking.com at man kan få Superior værelset med badekar.der er slet ikke nogen Superior værelser med badekar.
Et utrolig skuffende ophold
Et utrolig skuffende ophold. Tilbage i starten af året bookede jeg et weekend ophold til mig og min familie, 12 voksne. Forløbet frem til weekenden har været fin, men alt faldt til jorden da vi ankom. Vi blev anbefalet familie suiter, fordi det passede til når vi var 4 mand på nogle af værelserne. Men aldrig er jeg blevet så skuffet. Den ene dobbeltseng var rigtig fin, men sengen i ekstra værelset var mildest talt en katastrofe. Det synes jeg ikke kan passe på et ellers så “fint” et hotel. Derudover var servicen generelt ikke tilstede. I restauranten havde de ikke styr på de hensyn vi ellers flere gange havde informeret om. Der blev ingen kontakt taget til bordet, tilbudt drikkevarer eller lignende. Da vi til sidst ikke gad vente mere, og alle sad med tomme glas, gik vi selv op og hentede en flaske vin. Men så kunne vi pludselig godt få opmærksomhed fra en sur tjener, og vi blev informeret om at vi skulle betale for denne flaske. Det kan simpelthen ikke passe, når der var vin med i vores køb! Da vi kommenterede på den manglende service, blev der undskyldt med at I havde mange gæster. Jeg kommer selv fra mange år i restaurations branchen, og det er simpelthen ikke en okay undskyldning! I ved jo på forhånd hvor mange gæster der kommer, så er det også jeres ansvar at at sørge for at der er personale nok på til dette... Til middagen lørdag aften, var oplevelsen kun værre endnu. Igen blev vores ønsker i forhold til menuen ikke respekteret, hvilket betød at en fra selskabet ikke kunne spise maden. Her blev vinen igen serveret længe før maden, så vi igen sad med tomme glas, og vi blev aldrig spurgt om der skulle bestilles ekstra drikkevarer, til gengæld begyndte tjenerne at rydde tallerkner af efter forretten, før folk overhovedet var færdige med at spise! Det må man bare ikke!!! Det er så uhøfligt og igen, usandsynligt dårlig service... Men hovedretten sad vi igen længe og ventede på, og løb igen tør for drikkevarer... Det blev på ingen måder heller bedre da vi kom til desserten. Vi skulle forestille at få serveret kaffe og avec efter desserten. Men nej, igen kunne tjenerne ikke finde ud af det. Igen ventede vi længe, og vi måtte sågar også spørge efter desserten. Vi nåede både at drikke dessertvinen OG kaffen før desserten overhovedet kom.
Jeg har ikke ord for hvor skuffet jeg er over denne oplevelse. Ingen anbefalinger her fra!
Nu var det 6 gang vi var på hotel des…
Nu var det 6 gang vi var på hotel des Norden og vi plejer at være godt tilfreds med det, men sådan var det ikke denne gang desværre. Havde booket et relax ophold med tidlig ankomst alså kl 13 istedet for kl 15 som koster 20€ ekstra. Vi kommer og vil tjekke ind lidt over 1 og får afvide at vi ikke kan komme ind før kl 15 efter diskussion får vi ret men der vi gå 30 min før det er klar så vi får tilbudt en kaffebilet som vi takkede nej til da den var med i vores pakke. Så får en kupon på en flaske vin i flegaard, så vi går ned og handler lidt i ventetiden. Efter en god halv time går vi op på værelset hvor vi bliver mødt af rengøringsdsmen som ikke er færdig og hun siger der går 20min mere. Går ned og brokker mig og for de 20€ trukket fra regningen. Vi kommer ned i wellness for at slappe af. Vandet var koldt og ingen vand i spa badet😭 er der kun små 30 min aftens maden var en 3 retters forret var noget laksog løg ikke lige noget for os, hovedretten var oksesteg som var så sejt vi ikke kunne tykke det, men god sovs, desserten var chokolademus og det var så stærkt at vi kun kunne spise de bær der var på. Vi gik i baren og fik et par drinks og på værelset efterfølgende og i seng ved 23 tiden. Omkring kl 3 blev vi vækket af råb og skrig på gangen, som var naboerne som så blev ved med at larme til omkring kl 6 stod op kl 7 og fik et bad inden morgenmaden go morgenmad. Ved udtjekning forklarede vi om vores natlige oplevelser som de godt vidste da der havde været nogle nede om natten og klage. Men ingen respons på det værsgod af betale 2300kr for et relax ophold uden ret meget søvn og en kold tur i wellness. Tjekkede ud kl 8:30 for at komme væk. Aldrig har jeg oplevet dårligere service og dårlig standard ikke et sted vi kommer igen😠
Thomas Larsen
Vi havde desværre en helt igennem…
Vi havde desværre en helt igennem dårlig oplevelse, og jeg vil på ingen måde anbefale dette hotel til nogen. Vi havde troet, at der var en wellness afdeling, men boblebadet var ikke tændt og havde store gule plamager i bunden. Poolen var kun lidt varmere end en svømmehal, og de var løbet tør for rene morgenkåber. Det er meget vigtigt, at man ikke forventer at man skal sidde i rolige omgivelser i varmt vand, men at man er forberedt på, at det snarere er en svømmehal med sauna. Det er dog fint, at man fra den indendørs pool kan svømme direkte udenfor. Det stille afslapningsrum var helt mørkt og uopvarmet uden wellnessmusik. I restauranten havde vi fået tildelt et bord, som var 5 cm fra et andet pars bord. Da vi bad om at få et nyt bord (der var 15 andre ledige borde), mødte vi et meget ufleksibelt personale, der fastholdt at de ikke afveg fra deres regel om, at gæster får tildelt ét bord. Parret ved siden af sagde til os "Ja, I kan lige så godt glemme det. Vi spurgte om præcis det samme og vi måtte heller ikke flytte". Vi fik 3 retters, som bestod af en meget sød gulerodssuppe med bløde croutoner til forret, et friturestegt kyllingebryst med kogte kartofler og mangochutney til hovedret, og en meget vandet og sød creme brulé til dessert. Jeg tror aldrig, at vi har fået så dårlig mad. Da tjenerne kom ned og spurgte om, hvad vi synes om maden sagde vi høfligt, at vi ikke så godt kunne lide det. Det blev der ikke gjort noget ved, og da vi også kun havde spist et par mundfulde af desserten, kom der en tjener ned og sagde lidt frækt "nå, det kunne I heller ikke lide". Morgenmadsbuffeten var helt ok. Værelserne var også ok, der var dog nogle brune pletter på gulvet.
Just hjemkommet efter et par skønne…
Just hjemkommet efter et par skønne dage i det nordtyske.
Vi var to par afsted, og vi blev modtaget af et smilende og imødekommende personale. På forespørgsel lykkedes det os, at få værelser ved siden af hinanden. Og sikke nogle dejlige rum. Skønne senge, en lille sofagruppe og altan med udsigt til skov.
En af vores lænestole var i stykker, men blev omgående repareret.
Låsen i døren drillede, men blev fikset med det samme.
Maden i restauranten var veltilberedt og smukt arrangeret og blev serveret af en smilende og meget tjenstvillig tjener.
Morgenmaden var i en klasse for sig. Der manglede intet.
Og så var der fri adgang til Aquapoint. Dejlig opvarmet pool, sauna og bobbelbad.
Dog er gulvet fra omklædning til svømmehal noget glat. Et par badesko bør medbringes.
Men en vidunderlig oplevelse.
Vi kommer igen.
Værelset var små beskidt
Værelset var små beskidt, senge tøjet var helt stift og kræset.
Det er et meget gammel dags, værelses døren er med nøgle samt binder dørene så meget at den ikke kunne åbnes uden hjælp fra en medarbejder.
Den "gode" morgenmad var under alt kritik.
Rørgæende var der purløg i og de blødkogte æg var så færdig kogte at de var blevet grønne.
Baconen var en stor blanding af meget blødt og smadret bacon.
Min kæreste og jeg, tog ud og spise morgenmad et andet sted.
Aldrig et sted jeg ville anbefale eller tag til igen.
Vi har siden 2008 været på hotellet…
Vi har siden 2008 været på hotellet omkring 10 gange, dette er først gang ved de nye ejere HR Group. Vi har mest benyttet hotellet pga. pool området, hvilket var en stor skuffelse denne gang, temperaturen i spaen var sænket med flere grader så man sad i halv lunkent vand under kropstemperatur. Det samme gjorde sig gældende i både ude, og inde poolen, det var ingen fornøjelse.
Derimod virkede det som om der er kommet mere styr på resten af hotellet, fin morgenmad og aftensmad, som vi fandt mangelfuld ved de forrige ejere.
fra helved til himmelen !
Jeg havde bestilt en tur til min mand i fødselsdagsgave. Jeg valgte des Nordens pga wellness og 4stjerner med et overnatningsprise på knap 1500kr..- så tænkte jeg “det må sku være lækkert”
Jeg tog grueligt fejl!!
Vi bliver mødt af en pige i receptionen som knapt gad kigge op fra skranken! Hun gav mig en nøgle og fortalte mig værelses nr, men ikk hvor det lå og hvordan jeg fandt derhen.. Da jeg så spurgte fik jeg at vide det var på den anden side af p-pladsen (en såkaldt suit..- President suit endda, endvidere tror jeg næppe der har været, eller kommer nogen præsidenter!)
Vi træder ind i bygningen overfor p-pladsen der stinker af klorin/Ajax og røg.. sådan lidt kælderrumsagtigt.
Vi finder døren til værelset, som er umulig at åbne, vi får døren op - og der åbner sig et maridt for øjnene af mig!
Et lille, nedslidt, upersonligt, uhumsk værelse! Plastic møbler og ryatæppe! Der findes helt sikkert fængselsceller som er hyggeligere!
Vi åbner døren til “balkonen” som de kalder den.. det er en lille terrasse med udkig til motortrafikvej, endvidere var det eneste som holdte døren låst en lille stålpind som var stukket ind i døren.?! Meget mystisk.
Jeg kunne simpelthen ikke holde ud at være der! Tanken om at skulle overnatte der - og betale for det, gav mig kvalme!
Jeg ringet i panik og reserveret værelse på Strandhotel Glücksburg istedet, og gik ned og afl nøglen og annulleret min bookin!
Hotel des Nordens har INTET med et 4stjerners hotel at gøre!!
(Strandhotel derimod er ALLE PENGENE VÆRD!! Det er også 4stjerner, og lever op til det på ALLE måder!)