Jeg havde skrevet til hotellet ang. kørestolstilgængeligt værelse og fik tilsendt nogle billeder som gjorde vi accepterede tilbuddet. Vi overnattede fra 8.-9. august og som en anden gæst, Stig Olesen... Zobacz więcej
Faktisk ville jeg give stedet 0 stjerner pga standard, men måtte vælge 1 stjerner af samme årsag. Det var et meget slidt hotel. Receptionen ligger/lå meget langt fra vores værelser, der var I and... Zobacz więcej
Er lige kommet hjem efter et skønt weekendophold på Hotel des Nordens. Opholdet var købt gennem riiskov bilferie og indeholdt ophold i Deluxe værelse inkl. mad begge dage. Hotellet er efterhånden nog... Zobacz więcej
Ekstremt ringe. Konen havde bestilt en mini-ferie på 2 overnatninger. Næste gang undersøger vi anmeldelser og ikke mindst Google Maps da området/bygningen er en del af Fleggaard grænsehandel. Slidte... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Virkelig en positiv oplevelse
Virkelig en positiv oplevelse, pæne, rene lyse værelder, lækker aften buffet, som
Virkelig smagte af noget. Hyggelig bar og rigtig god morgenmad. Vi kommer igen 😊
Fam. Bengsten
Vi er 6 personer der lige har været 3…
Vi er 6 personer der lige har været 3 dage på Des Nordes. Alt var i orden, gode værelser, og rengøring OK. Vi nyder at komme i deres spa afdeling hvor det er rigtig dejlige at opholde sig, og nyde en kold øl i baren. Hvis jeg skal sætte et minus så er det at i disse corona tider bør de til aften servere den varme mad ved bordet og ikke som buffet. Deres morgenmads buffet var virkelig god med meget at vælge imellem og det var friske varer.
Det er 4. gang vi er på hotellet og deres standard er stadig helt i top.
Har haft 4 nætter på Hotel des Nordens
Har haft 4 nætter på Hotel des Nordens. Har haft et dejligt ophold, værelset var rent og pænt, meget smilende og sødt personale i reception og restaurant. Dejlig mad (buffet). Et sted som vi gerne besøger igen.
Værelse uden rygning tak
Værelse, mad og andre forhold ok i forhold til prisen, eneste minus sidste døgn indkvarteret ryger ved siden af der forpestede sine omgivelser der gjorde man ikke kunne have døren åben eller bruge terassen æv og føj, rygning hører ikke hjemme på værelser overhovedet, er trods ikke ryger værelser.
Madforgiftning og et værelse der nok…
Madforgiftning og et værelse der nok ikke er moderniseret de 60 år, som jubilæumstilbudet skulle markere…
Jeg ankommer til det jeg tror er en afslappende weekend, og oplever da jeg åbner døren til bygningen vi skal bo i, at der er det man uden st overdrive kan kalde patina, i en grad, som man ville forvente i det gamle Østtyskland, inden murens fald.
På værelset var der en meget lav rengørings standart, afskallet maling på skydedøren til terrassen, et langhåret væg til væg tæppe, der nærmest var levende, en sofagruppe der helt tydeligt ikke havde været støvsuger længe…. Og jeg kunne blive ved!
Hvis du ikke har en uges ferie oven i dit ophold, du vel og mærke vil bruge på at ligge med madforgiftning så HOLD DIG FRA MORGENMADS BUFFETEN…
Jeg ligger og skriver denne anmeldelse i min seng midt om natten, med mavekramper, og ekstremt hyppige toilet besøg.
Jeg har ikke spist andre steder, og udfra hvad hvad jeg har fået og andre der ikke er blevet syge i selskabet har fået, kan jeg indsnævre det til pølserne eller kirsebær yoghurt fra morgen buffeten. Pølser e er nok det mest sandsynlige.
Alt i alt et sted jeg aldrig ville anbefale, komme igen eller håbe for folkesundheden i Nordtyskland blev liggende endnu 60 år.
Jeg er ved st undersøge om Tyskland her et sted man anmelder madforgiftning, det er ikke bare dårligt, det er sundhedsskadeligt.
Book aldrig Hotel Des Nordens, Flensborg
Jeg havde booket 2 overnatninger på Hoetl Des Nordens, Flensborg
Da vi kom, var sofaen og de 2 stole beskidte. Jeg ringede ril receptionen og klagede.
Han ville sende en som kunne støvsuge det. Da vi kom tilbage på værelset mandag aften kl. 21, var det stadig ikke rengjort. Jeg gik ned i receptionen og snakkede med den samme mand. Han sagde at der havde været nogen men de kunne ikke gøre det bedre. Jeg kunne tage skidtet med mine fingre og samle det op. Der havde ikke været nogen og prøve for det der lå på sofaen var ikke flyttet. Han var fuldstændig ligeglad.
Det blev rengjort dagen efter kl. 11:00.
Jeg havde betalt for 3 voksne, men i spa kunne min yngste datter på 15 ikke få en badekåbe, for det var kun til voksne. Jeg sagde vi havde betalt for 3 men der var ikke noget at gøre. Ingen ekstra morgenkåbe eller pengene tilbage for forskellen mellem barn og voksen😡
Efter mit møde med receptionen, følte jeg at det var lige meget hvad kunden siger, de er ligeglade. Jeg plejer altid at gå på trustpilot inden jeg bestilter, men det gjorde jeg ikke denne gang. Øv😡
Det eneste positive, var bartenderen. Han var meget engageret og kom med kvikke bemærkninger. Fantastisk at snakke med😀
Skrev til hotellet da vi kom hjem og klagede, de svarede hurtigt, at vi kunne få et nyt ophold u/b. Ingen interesse, lidt penge retur i stedet for. Hun vil snakke med sin chef og vende tilbage om det kunne lade sige gøre. Intet hørt.
Blandet oplevelse
Vi er netop kommet hjem fra et weekendophold. Hotellet virkede pænt og rent og værelset ligeså. Men måske bør man overveje at skifte det langhårede gulvtæppe ud med vinyl af hensyn til hygiejne og allergier.
Poolområdet var skønt.
Maden var simpelthen elendig, og der skal en del til, før jeg brokker mig på den front. Gazpacho (kold smagløs masse af tomat) , en ret med oksekød (smattet kødklump, tørre bagte kartoffelstykker uden salt, hårde blomkålsstykker og ærgerlig sauce) og en rabarberdessert. Sidstnævnte var tålelig, men de to andre retter var under al kritik. For 2 personer kostede det 66 euro (498 kr), så det burde altså som minimum være ok mad. Næste aften tog vi på en restaurant i nærheden og fik et fremragende måltid for 24 euro.....
Det skal siges, at personalet i restauranten var utrolig søde og hjælpsomme. Det samme gælder overall for personalet.
Morgenmaden er møg kedelig
Morgenmaden er møg kedelig, det samme hver dag. Der er kø til juice maskinen hele tiden fordi glassene er for små. Jeg er godt nok træt af at der var ingen kage eller pandekager til morgenmaden
Synd det er gået ned ad bakke…
Udmærket rent værelse.
Eftermiddagsdamen i receptionen bør trænes i venlighed og smil - kedelig sur størrelse..
Morgenmaden kan de simpelthen ikke være bekendt på et 4-stjernet hotel, det samme og det samme kedelige udvalg dag efter dag…
Stram op eller fjern hurtigt et par stjerner..
Øv sikken skuffelse
Øv sikken skuffelse. Har lige været på et jubilæumsophold med 5 retters menu.
Ventede halvanden time på hovedretten, grove, uopmærksomme og nedladende medarbejdere, vi gik fra bordet inden vi havde spist færdig. Jeg havde mistet appetitten og var totalt nedtrykt over behandlingen. Kedeligt mad. Ikke pengene værd. Den ene stjerne er til personalet i spa afdelingen og fiskespa.
Bin zufrieden
Bin zufrieden. Bei fast jedem Best Western hatte ich bisher Glück. Die geben sich stets Mühe, ist aber halt eine Kette, kein familäres Hotel.
De ødelagde min fødselsdag
Et ophold som startede fint, blev fuldstændig ødelagt af en møg sur og nedladende mandlig tjener, som skældte mig højlydt ud foran andre gæster - fordi jeg spurgte til, at få isterninger med op på værelset til min kæreste og jeg! 😳
Jeg fik besked på, at jeg kunne fise i Fleggaard og købe mit eget is.
Jeg har ALDRIG været på et hotel som betalende gæst, hvor man ikke kan bede om isterninger til værelset - og slet ikke et 4-stjernet! 😳
Ydermere skrev jeg til hotellet om oplevelsen, som skulle have været en fejring af min fødselsdag. I første omgang fik jeg et svar der lød på, at direktøren ville vende tilbage. Til trods for en rykker på et svar, er de stadig aldrig vendt tilbage.
Jeg vil IKKE anbefale at besøge stedet.
Fandt i øvrigt af efterfølgende, at en kollega var blevet overfuset af selvsamme tjener, et par måneder inden jeg var der!
Uprofessionelt!
Skuffende morgenmad og personale
En overnatning med morgenmad.
Ok værelse. Dog med ødelagt tapet og snavs i hjørnerne.
Personalet havde man da håbet på, var professionelle på et 4-stjernet hotel, MEN NEJ! Magen til sureste personale skal man da lede længe efter. Ved indtjekning og udtjekning blev man nærmest set forkert og surt på, hvis man spurgte om noget. De lyttede ikke i receptionen og virkede utrolig deprimeret.
I wellnessområdet blev jeg skældt ud af personalet, grundet misforståelse om hvor badekåberne skulle lægges efter brug.
Morgenmaden var elendig med kold scramble egg og et personale der ser surt på en og skubber en væk med deres “rene” service, for at komme forbi.
Vælg et andet 4-stjernet hotel. Det her er ihvertfald ikke 4 stjerner værd.
Dejligt ophold
Lige kommet hjem efter et 3-dages ophold. Dejligt sted. Alt var rent og pænt. Venligt og imødekommende personale. Service i top. Massage kan anbefales.
Skønt weekendophold
Hotellet er efterhånden noget slidt, men vores værelse var pænt og rent. SPA afdelingen var også pæn og ren og der var lavet diverse tiltag i forhold til COVID-19. Maden både fredag og lørdag var absolut godkendt og morgenmaden ligeså.
Møgbeskidt og dårlig service
Vi er kommet her i 4 år og har altid været glade for det, men efter det ikke er Best Western mere er det gået jævnt ned sf bakke...møgbeskidte værelser og mega ringe service. Da vi ankom til værelset var der tandpasta over hele spejlet, papir på gulvet og støv alle vegne. Telefonen ved sengen var møgbeskidt med madrester og støv. Møblerne var slidte og beskidte og sofaen var i stykker og manglede en rygpude!!!Vi klagede over rengøringen og efter 26 timer var der stadig ikke sket noget. Vi påpegede det igen og så kom der en rengøringsdame som tog noget af tandpastaen men intet andet....
Morgenmaden er ok, men har været meget bedre. Tjenerne er søde og venlige
Aldrig igen...
Aldrig igen....
det er ca 5 gang jeg besøger dette firestjernet hotel, som man i virkeligheden kun kan kalde etstjernet. Siden mit første besøg for 7 år siden, er det gået drastisk ned af bakke! Værelserne er nusset og slidte! Medarbejderne virker nedtrykte og slidte, svære at klemme et smil ud af, især i restauranten, hvis man ellers kan kalde den det. Forfærdeligt mad, minder om mad fra dåse og pulversauce! Det kan i simpelhen ikke være bekendt Hotel des Nordens! Øv!
Aldrig har jeg oplevet så ringe mad og…
Aldrig har jeg oplevet så ringe mad og udvalg af samme.
Det er femte gang jeg er her og det bliver værre for hver gang.
Coronaregler er et skuespil, der bliver ikke gjort rent eller sprittet af og værelser og bygning fremstår beskidt og nusset.
Vi er lige kommet hjem efter et ophold…
Vi er lige kommet hjem efter et ophold på Hotel Des Nordens i 2 dage i Deluxe dobbeltværelse, et ophold vi havde glædet os til.
Personalet var venlige, og imødekommende, men faciliteterne og maden var en stor skuffelse. Der lugtede muggent ved indgangen til vores værelse og der var lange hår på vandhanen og puderne var slasket. Vi fik den ene dag champignon suppe med een champignon i resten var blendet, oksebryst.. i peberrod var fuld af sener, servitricen spurgte om maden var ok, hvilket vi sagde den ikke var.
anden dag gullerodsuppe lidt bedre end forrige dag, hovedretten skinkesteg, rynket kartofler og udkogte grøntsager, måske fra dagen før... eller flere citronfromage som aldrig har set skyggen af citron. Det svarer overhovedet ikke overens med 4 stjerner.
Dette hotel er bestemt ikke et vi vil anbefale.