BEST WESTERN Hotel des Nordens Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde skrevet til hotellet ang. kørestolstilgængeligt værelse og fik tilsendt nogle billeder som gjorde vi accepterede tilbuddet. Vi overnattede fra 8.-9. august og som en anden gæst, Stig Olesen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Faktisk ville jeg give stedet 0 stjerner pga standard, men måtte vælge 1 stjerner af samme årsag. Det var et meget slidt hotel. Receptionen ligger/lå meget langt fra vores værelser, der var I and... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Er lige kommet hjem efter et skønt weekendophold på Hotel des Nordens. Opholdet var købt gennem riiskov bilferie og indeholdt ophold i Deluxe værelse inkl. mad begge dage. Hotellet er efterhånden nog... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ekstremt ringe. Konen havde bestilt en mini-ferie på 2 overnatninger. Næste gang undersøger vi anmeldelser og ikke mindst Google Maps da området/bygningen er en del af Fleggaard grænsehandel. Slidte... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Wir haben Miniferien mit den Kindern…

Wir haben Miniferien mit den Kindern dort verlebt. Die Mitarbeiter sind stets bemüht die Wünsche der Gäste zu erfüllen. Das Personal ist sehr hilfsbereit und höflich man füllt sich aufgehoben und ernst genommen! Leider ist das Mobiliar in die Jahre gekommen und die Sauberkeit der Zimmer lässt zu wünschen. Aber für eine Übernachtung immer wieder gerne! Besonders möchten wir den Mitarbeitern im Restaurant und an der Bar danken, ihr macht einen Superjob und ihr seid ein Klasse team!!! Tusind tak

14 lutego 2024

Dårlig mad , dejligt sted

Vi får tildelt det valgte værelse , den kunstige kamin virker ikke
Vi får at vide at vi skal reservere bord hvis vi vil spise i restauranten
Da vi gør det er tjeneren særdeles træls, vi får sure og vrisne svar når vi spørger om noget vedr menuen som består af en tre retters og der er ikke andre muligheder i restauranten
Stedet er ok ældre og trænger til en kærlig hånd, men rengøring er ok og personale er flinke
Poolområdet er dejligt , her trænger dog også til lidt modernisering men især den udendørs pool og sauna er rigtig fin
Maden i restauranten kan under ingen omstændigheder anbefales, suppen var halvkold, det de kaldte roastbeef var et stykke overstegt branket stykke kød , desserten havde stået så længe på tallerknen at moussen havde trukket skind og kagen var ganske tør
Tjenerne gør ikke noget selvom vi påpeger manglerne

13 stycznia 2024
Oceniono na 2 z 5

Vores booking for nytårsaften

Vores booking for nytårsaften, bestod af pool suite med badekar. Min mand har svært ved at gå, samt at stå op, så aqua point var ikke muligt. Det viste sig, at det ikke var
med badekar, som bestilt. Personalet var super forstående og forsøgte at løse det, men uden held, hvilket resulterede i ingen bad til min mand.
Morgenmaden er god, men pladsen er ikke handicapvenlig. Vi blev anvist til lokalet ved siden af, der var uden varme, hvilket resulterede i kold morgenmad.
Vi har sendt direkte mail til jer, og afventer svar.
Håber vi finder en løsning, så vi kan besøge jer igen.

30 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi kom til hotellet fredag aften…

Vi kom til hotellet fredag aften (17/11)
Da vi kommer op på værelset lugter det rigtig ulækkert af tis og indelukket. Da vi går ud på toilettet ligger der efterladenskaber i wc'et.
Der er ingen bundprop til badekarret som børnene havde glædet sig til at bruge og værst af alt, der var spindelvæv mange steder i loftet, mygge der var klaskede på væggene og 4 edderkopper.
Sengetøjet lugtede og havde pletter. Der var ikke flere ledige værelser, så vi kunne intet stille op. Vi gik i seng og kom ned til en halv tom og kedelig morgenmadsbuffet. Da vi ville tjekke ud gad receptionen slet ikke at tale med os, tog bare nøglen og arbejdede videre på computeren. Vi har været tilfredse gæster flere gange indtil i fredags. Det var sidste gang vi spildte penge på hotel des nordens...

17 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Hjemvendt efter to overnatning med…

Hjemvendt efter to overnatninger med mand og børn fordelt på alm. værelse og dobbeltværelse.
Da vi ankom kunne vi ikke genkende hotellet fra deres hjemmeside. Vi blev chokeret over at det lignede jeg ved ikke hvad. Alt er jo slidt. Der er ikke noget luxus eller wellness over stedet.
Vi spiste morgenmad begge dage på hotellet, men der var ikke plads i restauranten. Derfor havde de åbnet op for en kæmpe sal, hvor man kunne sætte sig med sin morgenmad. Der var ikke dækket op og det var iskoldt, så man blev nødt til at tage sin jakke på.
Da vi efter en hel dag i Flensborg ville tilbage på værelset og nyde et karbad, havde de fjerne bundproppen til karet. Jeg tjekkede det andet værelse, som vi også havde booket og der manglede den også. Øv!
Fitness var lukket og jeg kunne blive ved. Vi kom her for første og sidste gang. Det er ikke pengene værd.

14 października 2023

Ok til pengene

Det var med nogen usikkerhed, vi bestilte et ophold på et hotel, som godt halvdelen af 100 brugere kun har givet en stjerne, og hvor Trustpilots vurdering er ”under middel”.

Forventningerne var derfor ikke store, men check in gik hurtigt, personalet var imødekommende, og værelset viste sig at være pænt og rent. Det er tydeligt, at hotellet har nogle år på bagen, men den besøgende kan også konstatere, at det undervejs er shinet op.

Den tre-retters aftensmad første aften var ikke en gastronomisk højdespringer men ok. Maden var til den tungere side men smagte godt. Morgenmaden var traditionel men også ok. Aftensmaden næste dag var buffet med mange retter at vælge imellem. Igen traditionel mad med hovedvægt på kød og uden den store interesse for det vegetariske køkken.

Så alt i alt en ok oplevelse, hvor deal'en gav finfin valuta for pengene.

Lige bortset fra én ting: Som flere andre gæster har nævnt på dette site: temperaturen i svømmepølen er alt for lav. Hotellet beskriver sig selv som et sted med wellness og afslapning, men vi kunne ikke slappe af i det kolde vand i den indendørs pøl men måtte søge over i boblebadet for at få varmen. Den udendørs pøl havde vi slet ikke mod på at prøve. Fint at der er boblebad, sauna og damp, men hvis vi skal komme igen, skal der altså der skrues gevaldigt op for varmen i svømmepølerne.

1 października 2023

Lange ventetider

Fine værelser og omgivelser. Maden var ok. Tilgengæld tog det utrolig lang tid at tjekke ind. Det tog også lang tid at få udleveret nøglen igen efter en dagtur. At købe noget i baren om aftenen krævede mere end almindelig tålmodighed. Det trækker meget ned på den samlede oplevelse.

8 września 2023
Oceniono na 2 z 5

Hotellet virker slidt og kørt fast i gamle rutiner .

Vi er kommet på hotellet igennem 5 år . Hotellet virker slidt . De sidste 2 gange har morgen maden været under standart for 4 Stjerner et kedeligt og koldt lokale. Aftensmaden drejer sig mere om kvantitet end kvalitet og køkkenet kunne ikke følge med så buffeten blev ikke fyldt op . Hotellet bør ikke have mere end 2-3 Stjerner . Vi var på hotellet fra d. 7 til d. 9 august 2023

7 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Værelset var ikke gjort ordentligt…

Værelset var ikke gjort ordentligt rent, der var store spindelvæv i alle hjørner og det lugtede meget indelukket.
Morgenmadsbuffeten var spiselig, men bestemt ikke noget at skrive hjem om.
Aftensmadsbuffeten var igen spiselig, men ikke mere end det og så var det ret dyrt.
Ingen betjening i baren og de kommer ikke selvom man ringer på klokken.
Poolen er bestemt ikke så varm, som de ellers reklamerer med. Der er ingen liggestole ved den indendørs pool, kun ved den udendørs, det er ikke meget ved, når det regner.
Vi endte med at tage hjem en dag før planlagt.

2 sierpnia 2023

Dejlig morgenmadsbuffet

Havde booket 4 overnatninger med morgenmad (familieværelse).
Værelset var stort, rent og pænt.
Meget stort udvalg på morgenbuffeten - kan slet ikke forstå dem der har været utilfredse med det. Vi prøvede ikke aftensmaden på hotellet.
Poolen var nærmere 26 end 30 grader, men vi kom da i, og boblebadet var dejligt. Obs at sauna-gus foregår i “tekstil-freies” sauna - det var vi ikke lige forberedt på :-)

2 sierpnia 2023

Ikke pengene værd

Vi har været flere gange på hotellet, men det er virkelig blevet dårligt. Den mest dødssyge buffet til 39 euro, virkelig ikke pengene værd. Kedelig morgenmad. Varmt værelse hvor du skulle kravle op i badekar for at få brusebad ingen udluftning, sølvfisk på gulvet. Men venligt personale.

27 lipca 2023

Ikke et super hotel

Værelset lugtet meget indelukket ,lugten kom igen selv vi havde udsugningen til at køre og indimellem døren åben. Savnet i høj grad et vindue man kunne have lukket op. (Noget man burde tænke ind ved en renovering ) men ellers et okay værelse rent og pænt.

Den udendøres pool var bestemt ikke 28 grader som de reklamer med.
Damp virket ikke. har kunne læse ud af tidligere anmeldelser at det heller ikke virket i 2022.
Vi henvendte os i receptionen på 2 dagen og bade om rengøring/ at få skiftet sengetøj da min ven på grund af forkølelse havde svedt så meget at hans sengetøj var helt vådt men der skete ikke noget eller selv om vi havde haft skiltet med rengøring hængt på vores dør.

Morgenmaden kunne have været beder manglet i den garde smage. Den fiske fugt var af virkelig dårlig kvalitet du skulle være heldig hvis du kunne et stykke som ikke var på grænsen til at rådne, brødet kunne have været mere lækkert hvis det lige var blevet varmet lidt.

Pris forskel på deres drikkevare i baren og restaurant
Billigts at købe drikkevare i baren. Men der manglet et kort over hvilken drikkevare man kunne købe i baren og pris på dem.

Helt klart plads til forbedringer.

21 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi havde fået et bevis på en middag for…

Vi havde fået et bevis på en middag for 2 med en 3 retters menu, det vil de ikke acceptere, da de har fået er nyt it system i 2021, og ikke kan se det mere. Vi er her nu, folk står i deres bar, og venter på servering, ingen kommer og hjælper, de er fuldstændig ligeglade, 1 første gang ventede vi 11 min, næste gang ventede vi 18 min, det er helt utroligt, at de har formået, at bringe dette dejlige sted ned på sådan et plan. Nu frygter vi det værste, da vi skal spise her i aften, og har hørt fra dem der spise her i går, at det var elendigt , håber det bedste

22 lipca 2023

Meget slidt hotel.

Meget slidt hotel.
De reklamerer med at vandet i poolen er mellem 28-30 grader, det var det ikke, det var ret koldt, højst 20 grader.
Aftensbuffet var virkelig ringe.

5 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Har efterhånden læst utroligt mange…

Har efterhånden læst utroligt mange dårlige anmeldelser af det her såkaldte 4-stjernede spahotel.

Min mand og jeg er mildesttalt i chok over standarden eller mangel på samme.

Beskidte værelser, utrolig dårligt mad, virkelig nedslidte bygninger.

Til at starte med valgte vi at ryste på skuldrene, da vi alligevel havde planer inde i Flensborg i løbet af dagen. Da vi vågnede op dagen efter og trådte ind i hvad der ligner en gildesal med kaos, ingen pladser og mad man ikke engang vil servere for dyr, så fik vi nok.

Vi tjekkede ud og forlod hotellet med det samme. Personalet i receptionen var egentlig søde nok. De får den ene stjerne herfra.

ALDRIG sætter vi vores ben dernede igen.

12 lipca 2023

Unfair expencive changing rate

A little worn out hotel - allthough the staff work hard to be accommodating.
At the restaurant they demands cash and as that is only informed when you book your table, most guests are referred to the hotel change machine. Here is exchange rate 150% of the officiel rate! We gave 8,66 d.kr. per Euro. The exchange rate at bank is 7,45 d.kr.!!! I call that an usurious interest. Shame on you!

11 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Hygge weekend

Hygge weekend
Vi har før været på ophold på hotellet
Vi bestilt med morgen og aftens mad
3 retters menu begge dage
Begge dage var maden i top
Gode portioner og dejligt smilende betjening
Maden kom så der var tid til hygge og afslapning
God morgens mad buffet
Smilende hjælpe personalet reception og plads til et hej

24 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Et dejligt hotel

Et dejligt hotel. Vi kommer gerne igen en 4.gang. Et godt og smilende personale, mad og poolområde. Nu bliver der skrevet noget om kedeligt morgenmad, og her forstår jeg intet. Der var alt, hvad hjertet kunne begære af brød, pålæg, juice, scramble egg, bacon, pølser mm. Vi glæder os til at komme igen

7 czerwca 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej