Jeg har købt en ældre ford men utrolig lav km i Hjørring afd.jeg fik den ikke nysynet ved køb da sælger sagde det ikke betyd noget sælge er desværre stoppet men har fået lavet service nu 11 måneder ef... Zobacz więcej
God service, professionelle folk. Fedt at modtage en videohilsen fra værkstedet, der viste det arbejde der var blevet udført på bilen.
Fantastisk service hos Brdr. Hosbond A/S! Vi fikk motorstopp på ferie i Danmark, og de prioriterte reparasjonen slik at vi kunne komme oss hjem til Norge som planlagt. Rask, profesjonell og svært hygg... Zobacz więcej
Super hurtig og professionel service. Altid venlig betjening og dygtige folk. Sætter stor pris på den video af skaden, som tilsendes inden man tager stilling til reparationen
- Salon samochodowy
- Warsztat samochodowy
- Leasing samochodów
- Dealer pojazdów mechanicznych
- Wulkanizacja
- Komis samochodowy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn er Brdr. Hosbond Nordjyllands største forhandler af Ford komplette modelprogram for Danmark. I vores afdeling i Aalborg - der er Nordjyllands eneste officielle FordStore - finder du ud over det almindelige modelprogram, også de nye Mustang og Vignale modeller fra Ford. Vores uddannede rådgivere er klar med professionel vejledning omkring køb, finansiering og leasing af Ford personbiler og Ford varebiler. Vi er endvidere lagerførende med et bredt udvalg af originalt Ford tilbehør og udstyr, så du kan sammensætte din nye Ford udfra dine personlige ønsker. Vores bilrådgivere er også uddannet i at rådgive omkring de mange fordele ved at tegne en Ford bilforsikring, eller en serviceaftale, hvor alle serviceeftersyn foretages på autoriseret Ford serviceværksted.
Skjernvej 4B i Aalborg og Østergade 147 i Brønderslev, Frederikshavnsvej 325 i Hjørring og Søndergade 253 i Frederikshavn, Dania
- rs@hosbond.dk
- www.hosbond.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Afleverede en bil der lugtede af…
Afleverede en bil der lugtede af udstødning. De svejsede så udstødning fast og sagde at flammeskiver skulle skiftes. De var så blevet skiftet knap 2 år før og det undrede mig. Fik at vide at jeg skulle komme med bilen igen ugen efter og at jeg sagtens kunne køre i den. Da jeg kørte derfra var bilen mærkelig at køre i og den hakkede stille med konstant fart. Det gik da også helt galt og flammeskiver skød op gennem dæksel. Bilen kom igen op til hosbond og nu skulle der lige pludselig også skiftes en dyse og katalysator skulle renses pga. Røg. Fik bilen hjem igen og den var stadig ikke iorden og nu skulle nummer 2 dyse også skiftes. Der er 2 års garanti på en rep. Og bilen gik kun mere istykker pga. De sagde det ikke gjorde noget at køre i den. Altså deres fejl og alligevel sende de en regning på 10000 selv om de havde ødelagt den ene dyse da de havde den oppe for at se om den skulle skiftes +stykke slået af som kan ses på video) bilen har været der oppe flere gange på de 2 års garanti fordi den meldte motorproblemer. De siger så fejl med dyser er svært at finde fejl på. Da jeg så får bilen tilbage efter 4 gang lyser den stadig konstant og nu er det en føler i katalysator der skal skiftes Hhhhmmmm hvorfor skiftede de den ikke og mener stadig at de også er skyld i den fejl, da de jo gav grønt lys til at køre i den. Alfa Omega, De ødelægger min bil og alligevel giver de grønt lys til at køre i den, samtidig er der garanti på rep. Af flammeskiver fra første gang den var der oppe og fejlen har de ikke fundet selv om har været der i 2 år og mig der skal betale for deres fejl. Kan overhovedet ikke anbefales at bruge ford i Hjørring.
Fin, effektiv betjening
Fin, effektiv betjening fra bestilling til udførelse
Brandhamrende godt arbejde.
Brandhamrende godt arbejde.. lige som forventet når der laves noget ude ved brdr hosbond.!
Man føler sig velkommen hver gang man…
Man føler sig velkommen hver gang man dukker op.
Gennemskueligt....og overraskende...
Opgaven løst som forventet, 4 nye vinterdæk, monteret og afbalanceret, på relativt kort tid, god underholdning i udstillingen, dedikeret bilsælger, som gerne lige starter GT500 Shelby'en op....
hvilken unik oplevelse.
God forklaring og fremvisning af afbalanceringsmaskine, i forbindelse med spørgsmål vedrørende dette.
Levering til punkt og prikke efter…
Levering til punkt og prikke efter aftalen
120000 km service
120000 km service , den aftalte pris og tid holder.Rigtig flink og profesionel personale. Bilen vasket og støvsuget. Jeg er meget tilfreds som altid 5 stjerner.
Hurtig og dygtig personale
Hurtig og dygtig personale. Der sker bare noget på det værksted. Kom med et akut problem og bilen blev fikset med det samme. Jeg kommer helt sikkert tilbage
Som altid god service og rigtig skarp…
Som altid god service og rigtig skarp pris. Denne gang fik jeg 4 nye vinterdæk
Der er en virkelig god service og har…
Der er en virkelig god service og har gjort mig virkelig tilfreds.
Kan kun rose Jens=værksted og Per=salg
Kan kun rose Jens og Per for deres hjælp ang. min nye bil og undervognbehandling og diverse andre ting der skulle skaffes og laves på den.
Kan mærke i gør alt hvad i kan for at vi får en god oplevelse hos jer så helt klart 5 stjerner da man ikke kan give mere. Kommer helt sikkert her i flere år fremover 👍🏻👍🏻👍🏻
Eftersyn bil
Har fået lavet eftersyn af bilen. Det er yderst tilfredsstillende at der er mulighed for afhentning/ aflevering af bil på privat adresse.
Ford fantastisk 🏆🏋️♀️🥇
Tusind tak til Peter og Jens for hurtig fejlfinding og udskiftning af brændstofpumpe lige op til weekenden, hvor min Mondeo pludselig ikke fik benzin midt i Aalborg langt hjemmefra Vipperød på Sjælland og kendte værksteder. De to sørgede for at reparationen blev prioriteret, så jeg og mine to studiebørn nu kan holde en dejlig weekend sammen med de planlagte udflugter, og jeg kan køre hjem til skole/hjemsamtalerne på mandag. Det er virkeligt dejligt at møde så dedikerede folk 🏆🏆🏆🏆🏆
Rigtig god service
Rigtig god service! Jeg havde set forkert på dato for service på bilen, og kom 1 uge for tidligt. Men alligevel tog de bilen ind og servicerede den som aftalt.
Som altid god service
Som altid god service - og opgaven blev løst til fuld tilfredshed.
Professionel og gode kundeservice
Igen en god oplevelse hos Brdr. Hosbond i Aalborg. Alt blev gjort som aftalt, og til en rigtig god kvalitet. Meget tilfreds
Alt gik som aftalt og flink folk
Alt gik som aftalt og flink folk