Jeg har købt en ældre ford men utrolig lav km i Hjørring afd.jeg fik den ikke nysynet ved køb da sælger sagde det ikke betyd noget sælge er desværre stoppet men har fået lavet service nu 11 måneder ef... Zobacz więcej
God service, professionelle folk. Fedt at modtage en videohilsen fra værkstedet, der viste det arbejde der var blevet udført på bilen.
Fantastisk service hos Brdr. Hosbond A/S! Vi fikk motorstopp på ferie i Danmark, og de prioriterte reparasjonen slik at vi kunne komme oss hjem til Norge som planlagt. Rask, profesjonell og svært hygg... Zobacz więcej
Super hurtig og professionel service. Altid venlig betjening og dygtige folk. Sætter stor pris på den video af skaden, som tilsendes inden man tager stilling til reparationen
- Salon samochodowy
- Warsztat samochodowy
- Leasing samochodów
- Dealer pojazdów mechanicznych
- Wulkanizacja
- Komis samochodowy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn er Brdr. Hosbond Nordjyllands største forhandler af Ford komplette modelprogram for Danmark. I vores afdeling i Aalborg - der er Nordjyllands eneste officielle FordStore - finder du ud over det almindelige modelprogram, også de nye Mustang og Vignale modeller fra Ford. Vores uddannede rådgivere er klar med professionel vejledning omkring køb, finansiering og leasing af Ford personbiler og Ford varebiler. Vi er endvidere lagerførende med et bredt udvalg af originalt Ford tilbehør og udstyr, så du kan sammensætte din nye Ford udfra dine personlige ønsker. Vores bilrådgivere er også uddannet i at rådgive omkring de mange fordele ved at tegne en Ford bilforsikring, eller en serviceaftale, hvor alle serviceeftersyn foretages på autoriseret Ford serviceværksted.
Skjernvej 4B i Aalborg og Østergade 147 i Brønderslev, Frederikshavnsvej 325 i Hjørring og Søndergade 253 i Frederikshavn, Dania
- rs@hosbond.dk
- www.hosbond.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Kompetent og professionel
Kompetent og professionel løsning af mit problem. Præcis som jeg har oplevet det igennem de seneste 12 år. Det gælder både salg, værksted, lager og administration.
Fantastisk oplevelse hos Ford
Fantastisk oplevelse hos Ford - bilen var sågar vasket og støvsuget da jeg hentede den efter rep.
Alt var i top form!
Alt var i top form!
Fik endda en vasket, og støvsuget bil tilbage. Meget tilfreds!
God og professionel service
God og professionel service - både i salg og på værkstedet!
Som altid en god oplevelse med god…
Som altid en god oplevelse med god professionel og venlig og hjælpsom betjening
god service og behandling
Min bil vil ikke starte ringede til…
Min bil vil ikke starte ringede til bdr hosbond snakkede med Lars ring til ford vejhjælp kom med bilen så kigger vi på den og bilen var køre klar kl 15 så havde de lavet service og nyt start batteri virkelig god service kan virkelig anbefales 😊😊😊😊😊🇩🇰🇩🇰😊
Hurtig behandling og venlig betjening
Altid søde og imødekommende
Altid søde og imødekommende. Rigtig god service.
Finally fixed problem
The problem was fixed but I need to come two times because the first reparation did not solve it.
Altid hjælpsomt personale og god service
Reparationer til UG, kan anbefales
Fremragende detektivarbejde
Fremragende detektivarbejde - Brdr Hosbonds værksted fandt fejlen på min aircondition og jeg fik en god pris på arbejdet.
God behandling
Igen var I hurtige, imødekommende med en god pris. Tak til Peter på værkstedet.
Alt spillede
God og fantastisk service.
God og fantastisk service.
Medarbejderne er altid venlige og imødekommende. Der er altid tid til kunden.
Havde Fiesta til service
Havde Fiesta til service, fantastisk kundeservice, dygtige mekaniker, færdig til den aftalte tid.
Kan kun give dem den højeste ros.
top service
Jeg har fået lavet bil hos Brdr Hosbond i Aalborg i over 15 år og i alle årene har de leveret en top service og kvalitet, uanset opgaven. De fleste år har jeg fået lavet min Ford hos dem men efter at have skiftet bilmærke kommer jeg stadig hos dem. Udover at værkførerne er utrolig serviceminded så er jeg stor fan af de videoer man modtager fra mekanikeren om bilens stand.
Det bedste sted du kan få din bil lavet
Altid kompetent værksteds og kontorfolk man kan komme i kontakt med, både før, under og efter ens bil har været på værksted eller ved spørgsmål. Jeg vil altid til enhver tid anbefale Brdr Hosbond som ens fortrukkende værksted, de ved hvad de snakker om