Jeg har købt en ældre ford men utrolig lav km i Hjørring afd.jeg fik den ikke nysynet ved køb da sælger sagde det ikke betyd noget sælge er desværre stoppet men har fået lavet service nu 11 måneder ef... Zobacz więcej
God service, professionelle folk. Fedt at modtage en videohilsen fra værkstedet, der viste det arbejde der var blevet udført på bilen.
Fantastisk service hos Brdr. Hosbond A/S! Vi fikk motorstopp på ferie i Danmark, og de prioriterte reparasjonen slik at vi kunne komme oss hjem til Norge som planlagt. Rask, profesjonell og svært hygg... Zobacz więcej
Super hurtig og professionel service. Altid venlig betjening og dygtige folk. Sætter stor pris på den video af skaden, som tilsendes inden man tager stilling til reparationen
- Salon samochodowy
- Warsztat samochodowy
- Leasing samochodów
- Dealer pojazdów mechanicznych
- Wulkanizacja
- Komis samochodowy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn er Brdr. Hosbond Nordjyllands største forhandler af Ford komplette modelprogram for Danmark. I vores afdeling i Aalborg - der er Nordjyllands eneste officielle FordStore - finder du ud over det almindelige modelprogram, også de nye Mustang og Vignale modeller fra Ford. Vores uddannede rådgivere er klar med professionel vejledning omkring køb, finansiering og leasing af Ford personbiler og Ford varebiler. Vi er endvidere lagerførende med et bredt udvalg af originalt Ford tilbehør og udstyr, så du kan sammensætte din nye Ford udfra dine personlige ønsker. Vores bilrådgivere er også uddannet i at rådgive omkring de mange fordele ved at tegne en Ford bilforsikring, eller en serviceaftale, hvor alle serviceeftersyn foretages på autoriseret Ford serviceværksted.
Skjernvej 4B i Aalborg og Østergade 147 i Brønderslev, Frederikshavnsvej 325 i Hjørring og Søndergade 253 i Frederikshavn, Dania
- rs@hosbond.dk
- www.hosbond.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
God service hele vejen
God service hele vejen. Altid hjælpsom og aftaler overholdes👍🤝 Kan varmt anbefales som værksted👍🤝
Års eftersyn synes generelt det hele er…
Jeg synes generelt det hele er håndteret rigtigt godt, men jeres reservedelspriser er meget høje. Det kan ikke passe, at man skal give over 200% mere for et udstødningsrør m.m. end det kan købes hos T Hansen!
Jeg synes det kræver forklaring?
Fin service lavet hurtigt og effektivt
Fin service lavet hurtigt og effektivt. Altid god service og et venligt smil.
Fin service 2 fluer med et smæk.
Fin service 2 fluer med et smæk.
Skift af tandrem og årsservice og sparede dermed nogle omkostninger
Fandt en bil på deres…
Fandt en bil på deres hjemmeside.spurgte om en videofremvisning af bilen,efter en halv time kom en meget flot gennemgang af bilen.spurgte om det var muligt med endnu en video af motorrum samt høre bilen i tomgang.få min efte kom atter en god video.alle aftaler overholdes og Ole var en meget behagelig samt seriøs sælger.følte mig rigtigt godt behandlet.et virkeligt seriøst sted at handle bil.
Så stor tak for handelen
Mvh
Tom Larsen
Alt som aftalt og god service
Alt som aftalt og god service. Lånte kontor, mens bilen serviceret
Som ved tidligere besøg på mit faste…
Som ved tidligere besøg på mit faste Fordværksted på Skjernvej i Aalborg
oplevede jeg professionel hjælp af værkstedets personale ( lakskade) sammenholdt med positiv imødekommenhed og god information.
Skaden blev udbedret og kunden meget tilfreds.
Tid og pris var ok
Som altid en god og positiv oplevelse
Som altid en god og positiv oplevelse. Arbejdet blev udført som forventet og alle "aftaler" overholdt.
Vil absolut fortsætte "samarbejdet" i fremtiden.
Det er også rart, at de ansatte altid er smilende og imødekommende - det betyder meget.
Rigtig god oplevelse ved mit faste for…
Rigtig god oplevelse ved mit faste for værksted ved brdr hosbond Aalborg
Altid kunde minder personale og rigtig kompetente folk
Verdensklasse værksted
Meget god service
Meget god service
Lige fra første møde og til bilen var færdig
De er søde og forstående
De er søde og forstående i værkstedet, vi har altid min stedfar inde over inden vi går i gang med reperationer, og han siger at priserne er rigtig gode.
Jeg ventede med at få ordnet bilen sidst, så jeg kunne få en lejebil, da jeg skal bruge bilen for at komme på arbejde, og det var der fuld forståelse for.
Fantastisk flot udført arbejde som blev…
Fantastisk flot udført arbejde som blev gjort på vores bil da den skulle have en ny dør. Der er ingen farve forskel på det nye og det “ gamle” lak
Super god oplevelse kan helt klart…
Super god oplevelse kan helt klart anbefale det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Havde min bil til før syn tjek
Havde min bil til før syn tjek, de fandt nogle ting der skulle laves inden den kunne synes, det blev lavet med det samme, super god service, absolut et sted jeg vil anbefale kommer helt sikkert igen👍🙂🙂🙂
fejl information ved køb af bil
Jeg har siden 1998 handlet med Brd Hosbond både med skift af bil og reperationer/service, og altid været tilfreds. Men ved mit sidste bilskift for 1 mdr siden føler jeg at jeg er blevet ”taget ved næsen”. Jeg skiftede min gamle Ford med en ny fra 2022, denne bil skulle efter sigende ikke fejle noget, fik jeg at vide. Den kører også ok, men man glemte lige at fortælle at der mangler nogle chips som gør at bilen ikke har regnsensor eller varme i sidespejle. Havde jeg vidst det havde jeg ikke købt bilen. Flink sælger, men dårlig information.
To meget lykkelige og taknemmelige campister.
På tur med vores autocamper på Ford Transit chassis i det nordjyske fik vi en motor fejl, så vi søgte hjælp på Brdr. Husbonds værksted. Den første person vi mødte var en yderst kompetent medarbejder der hurtig fik udlæst bilens data og fandt fejlen defekt dyse, denne blev hurtigt skiftet mens vi hygge os med at se de meget lækre biler der var i udstillingen og en lækker kop kaffe vel nok Nordjyllands bedste kaffe 😊 og servicen var i top.
Tusind tak for hjælpen 😊
Mvh Lene og Dennis, Samsø