Brdr. Hosbond A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt en ældre ford men utrolig lav km i Hjørring afd.jeg fik den ikke nysynet ved køb da sælger sagde det ikke betyd noget sælge er desværre stoppet men har fået lavet service nu 11 måneder ef... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God service, professionelle folk. Fedt at modtage en videohilsen fra værkstedet, der viste det arbejde der var blevet udført på bilen.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service hos Brdr. Hosbond A/S! Vi fikk motorstopp på ferie i Danmark, og de prioriterte reparasjonen slik at vi kunne komme oss hjem til Norge som planlagt. Rask, profesjonell og svært hygg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og professionel service. Altid venlig betjening og dygtige folk. Sætter stor pris på den video af skaden, som tilsendes inden man tager stilling til reparationen

Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy
  2. Warsztat samochodowy
  3. Leasing samochodów
  4. Dealer pojazdów mechanicznych
  5. Wulkanizacja
  6. Komis samochodowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Med afdelinger i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn er Brdr. Hosbond Nordjyllands største forhandler af Ford komplette modelprogram for Danmark. I vores afdeling i Aalborg - der er Nordjyllands eneste officielle FordStore - finder du ud over det almindelige modelprogram, også de nye Mustang og Vignale modeller fra Ford. Vores uddannede rådgivere er klar med professionel vejledning omkring køb, finansiering og leasing af Ford personbiler og Ford varebiler. Vi er endvidere lagerførende med et bredt udvalg af originalt Ford tilbehør og udstyr, så du kan sammensætte din nye Ford udfra dine personlige ønsker. Vores bilrådgivere er også uddannet i at rådgive omkring de mange fordele ved at tegne en Ford bilforsikring, eller en serviceaftale, hvor alle serviceeftersyn foretages på autoriseret Ford serviceværksted.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 92

Napisz recenzję

Arbejdsopgaven

Vi havde en aftale om skift til vinterdæk og et ny batteri og det gik over alt forventning færdig før aftalt tid jeg nåede kun 2 kopper kaffe. God service kan varmt anbefales man er rar hos Hosbond.

30 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Meget imødekommende

Meget imødekommende, professionelle og meget kompetente medarbejdere

Som altid en tryg oplevelse

En særlig tak og ros til Jonas på plade værkstedet

18 sierpnia 2025

Endnu en 5 stjernet oplevelse hos Brdr

Endnu en 5 stjernet oplevelse hos Brdr. Hosbond. Har en Mach e der har fået misundelses ridser på begge sider (sker jo med en Ford :-)). Super behandling igennem hele forløbet, god vejledning og lånebil i perioden. Serviceniveauet er helt i top.

11 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Der er altid god kommunikatation med…

Der er altid god kommunikatation med værkstedet, både når bilen afleveres jf. aftale og når teknikkeren gennemgår bilen på video som man får tilsendt og skal godkende evt. repetitioner. Bilen er altid færdig til aftalte tid og der komminikeres igen konstruktivt når bilen afhentes.
Alt i alt en super god service som gør at jeg vil anbefale værkstedet til andre.
Jeg har selv anvendt værkstedet gennem en del år efterhånden, så min bedømmelse beror ikke kun på et enkelt besøg og på en enkelt bil.
Mvh Peter

1 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Hej alle

Hej alle. Virkelig dårlig til at reparere og finde fejl på bilen. Hvis jeg ikke havde kontaktet en anden værksted, havde jeg selv stedet med en regning på 65.000 kr. For reparationen gearkasse på en mazda mx5. Vh Klaus Gregersen

5 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Fik problem med og oplade min Mustang…

Fik problem med og oplade min Mustang Mach E og de i Frederikshavn (hvor jeg bor) kunne ikke hjælpe mig pga ferie men fik en fantastisk hjælp i Ålborg, speciel stor tak til Peter for super venlig service og ikke mindst at han havde tid til og forklare mig forskellige ting. Jeg kører fremover til Ålborg for service. Bilen fik byttet en batteridel som heldigvis var garanti på

15 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej